- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.721
Ayyy sen nerelerdesin tatlım? Ben iyiyim teste 5 gün, bekliyorum@Fang @bitliKedi R Random3 @partalina_ M Mavimiresl kızçeler nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Var mı bana vereceğiniz güzel haberleriniz? Sizleri merak ettim bir ne yaptınız sorayım dedim.
Önce sizO ay bu ay askohepimiz hamile kalacaz
Evet canımOvulasyonla mı takip ettiniz
Ya canım bak ben yine gölge görüyorum valla kızlar sizde görüyor musunuz dilerim bebiş olurda sen o Kocanı 9 ay seksiz bırak hasret kalsınYa gel onu koca kafalı kocama anlat işte ben bu ay boşuna mı kızdım günlerce ona. Haftasonu arkadaşlara gittik gitmeden yapalım dedim yorulmuş haspam sanki taş taşıtacam. Cuma ekşın olsaydı cumartesi boş pazarda dönmüş olacaktık yine değerlendirme olurdu. Aşılamadan sonra bile gün aşırı devam edin diyorlar dedim ovulasyon testine bu kadar güvenme dedim. Beni verem etti
Ben yine test yaptım aşkım
M mucizeOldu R Random3 M Mavimiresl diğer kızlar yine olmadı benim ya ben regli bekliyorum artık olsaydı artık belirgin çıkardı bu gün. Bat dün dü
Ben inanıyorum ki var ve öylede OlsunEvet aşkım ama normalinde yok ya zar zor bişey gözüküyor ovulasyon da yaptım ben. Durduramıyorum kendimi
valla bence not et bi yereBu ay deniyoringg
Rabbim bilir elbet ama nedense çok umutluyum sendenYok aşko öyle çok takip etmedim ama gözüme çarpan bi kırmızılık bu ay hiç olmadı. Ya benim de regl öncesinde lekelenmem olurdu daha olmadı bakalım hayırlısı. Test yaparım diyordum sabah çok sıkışık uyandım valla test mest aklıma gelmedi
16. AydaKaçıncı ayda oldu canim senin
Kız unutur muyuz seniGünaydınlar efendim nasılsınız canlar beni tamamen unuttunuz hayırsızlar
@Ginnys R Random3 @Safiye19 @Lale95Mucizemmm16 M mucizeOldu
Ne var ne yok yeni gebe var mı nasılsınız
Hadi bekliyoruz
Ben 8. Günde başladım yaAyy beni taşlıycaklar kızlar@_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @bitliKedi M Mavimiresl @raainbow @Lale95 R Random3 @partalina_ @Annabelle1 @My_Moonlight06 M mucizeOldu etiketlemeyi unuttuğum canlarım yumurtlamadan sonra 9. Gün
Ama sende gölge vardı sanki aşkım yanlış hatırlamıyosamBen 8. Günde başladım ya
Uç aşkımNeeey 9.gün mü?Uçarım sana burdan valla çıkmaz tabii 2 gün daha bekle görürüz ikinci çizgiyi o zaman
Yaa ne güzel maşallah inşallah bizimde çok bekletmez yaa 15. Ayimiz bakalim nasibimiz ne zaman16. Ayda
Burda aşkım test M mucizeOlduOvulasyonun baya koyu aşkım hee bekleyelim bakalımbende test yaptım hiç bi halt yok
Ay hadi ins ama ins gerek kalmayacak hamılesın bu ay insssss
Aşkım anlamadım gitti ya adam yorgun olunca beni görmüyor haftasonu olsun yada tatil olsun peşimden ayrılmıyor. Onunda huyu böyleYaa bu yorgunum diyen adamları anlamıyom heee adamların yemeğine şap mı atıyosunuz anacımben yine göremiyorum bişey kuzum yaa
Aşkım ben gördüm bi silik çizgi ama inşallah benim gibi olmaz sonuOvulasyonun baya koyu aşkım hee bekleyelim bakalımbende test yaptım hiç bi halt yok
Amin inşallah dediğin gibi olur aşkımBen inanıyorum ki var ve öylede Olsun
valla bence not et bi yere
Nasıl sende de mi lekelenme olurduRabbim bilir elbet ama nedense çok umutluyum sendenbak benimde illaki ince kırmızı çizgide olsa 4-5 gün öncesinden gözükürdü bu ay o olmadı
Yaa ben neden göremiyorum o çizgiyi ağlıycam heAşkım anlamadım gitti ya adam yorgun olunca beni görmüyor haftasonu olsun yada tatil olsun peşimden ayrılmıyor. Onunda huyu böyleAlkım olmadı yine ya reglim bari çok gecikmese diyorum
Aşkım ben gördüm bi silik çizgi ama inşallah benim gibi olmaz sonusenin ki kpyulaşır inşallah. Ovulasyon koyu ama yeterince koyu değil aşkom ya
Amin inşallah dediğin gibi olur aşkım
Nasıl sende de mi lekelenme olurdu
Geldim aşkom bak atıyorum şimdi. Ovulasyon da yaptım. Ovulasyonun üstündeki beta hcg testini yapalı 2 saat falan olmuştu ona göre değerlendir aşkım. Bat da dündüTest mi yaptın atsana tek tek
İnşallah koyulaşır da sende görürsün aşkımYaa ben neden göremiyorum o çizgiyi ağlıycam heayy inşallah aşkım ya hepimiz güzel haberler alalım
Bence yine koyu kuzum normalde silik cıkması gerekmez mi epeyce iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?