Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım bak ben yine gölge görüyorum valla kızlar sizde görüyor musunuz dilerim bebiş olurda sen o Kocanı 9 ay seksiz bırak hasret kalsın

Rabbim bilir elbet ama nedense çok umutluyum senden bak benimde illaki ince kırmızı çizgide olsa 4-5 gün öncesinden gözükürdü bu ay o olmadı

Yaa bu yorgunum diyen adamları anlamıyom heee adamların yemeğine şap mı atıyosunuz anacım ben yine göremiyorum bişey kuzum yaa
Aşkım anlamadım gitti ya adam yorgun olunca beni görmüyor haftasonu olsun yada tatil olsun peşimden ayrılmıyor. Onunda huyu böyle Alkım olmadı yine ya reglim bari çok gecikmese diyorum
Ovulasyonun baya koyu aşkım hee bekleyelim bakalım bende test yaptım hiç bi halt yok
Aşkım ben gördüm bi silik çizgi ama inşallah benim gibi olmaz sonu senin ki kpyulaşır inşallah. Ovulasyon koyu ama yeterince koyu değil aşkom ya
Ben inanıyorum ki var ve öylede Olsun

valla bence not et bi yere
Amin inşallah dediğin gibi olur aşkım
Rabbim bilir elbet ama nedense çok umutluyum senden bak benimde illaki ince kırmızı çizgide olsa 4-5 gün öncesinden gözükürdü bu ay o olmadı
Nasıl sende de mi lekelenme olurdu

Yaa ben neden göremiyorum o çizgiyi ağlıycam he ayy inşallah aşkım ya hepimiz güzel haberler alalım
Bence yine koyu kuzum normalde silik cıkması gerekmez mi epeyce iyi bence

Test mi yaptın atsana tek tek
Geldim aşkom bak atıyorum şimdi. Ovulasyon da yaptım. Ovulasyonun üstündeki beta hcg testini yapalı 2 saat falan olmuştu ona göre değerlendir aşkım. Bat da dündü

Eklentiler

• 20221107_130631.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20221107-122804_Photo Editor.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 20221107_122714.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 20221107_122106.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 20221107_122657.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…