Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy sen nerelerdesin tatlım? Ben iyiyim teste 5 gün, bekliyorum yine olmazsa çiğli aşılama düşünüyorum. Asıl sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Çok şükür bizde de herşey yolunda canım. Çarşamba 29 haftalık olacağız bakalım final yaklaşıyor sen düşük sonrası toparlanmabildin mi? İnşallah pozitifi görürsün bu ay gerek kalmaz aşılamaya. Ben düşük sonrası 3. Ay tekrardan hamile kalmıştım inşallah darısı senin başına

Evet hatta kaç gün önceden onu görürdüm yerleşmedir diye kendimi avuturdum

Canım

sanki açık olan testte bişey görüyorum ama ispatlayamayam dilerim koyulaşır aşko bide akşam yapsana 3-4 saat çişini tut
Ay aşkım testim yokki bide bu testin içinde damlalık yoktu şırındayla yaptım idrarı bocalamış bulundum istemeden Çarşamba yaparım aşkısı yarın zaten doktora gidicem ya

Aşkım acaba yeniden yumurtluyo olabilir misin ya bugün kaçıncı gün? pik 18. Gün mü bebeğim kurumuşlar ya anlayamıyorum
Yok aşkım bunlarda pik yok ben örnek olsun diye attım bu günkü ovulasyon ile kıyaslayalım diye. 23 Ekim de bu şekildeydi ertesi gün çok çok silikti. Bence 23 akşamı pik oldu 24 de silikleşti diye düşündüm. Aşkım bu gün döngünün 12.günüydü.

Dur bi daha bakcam öbürüne aşkım

Geldim aşkom bak atıyorum şimdi. Ovulasyon da yaptım. Ovulasyonun üstündeki beta hcg testini yapalı 2 saat falan olmuştu ona göre değerlendir aşkım. Bat da dündü
Çooook az emin olamadığım bir şey görüyor gibiyim ama takip et yinede koyulaşsın iyice inşallah

Adam keyfi bişeyi oldu bittiye getirmek istemiyor demek ki bebeğim tek ilişkiyle bile hamile kalınabilir yeter ki Allah nasip etsin, etmiyorsa da evet gecikmesin bari gönlümüz duamız olmasından yana

Ayy maşallah ne çabuk büyümüş minnoş artık seni rahatsız etmeye bile başlamıştır maşallah benim düşükten de tam 3 ay geçti şu anda kuzum, amin Allah nasip etsin inşallah aşılamaya gerek kalmaz

Adam keyfi bişeyi oldu bittiye getirmek istemiyor demek ki bebeğim tek ilişkiyle bile hamile kalınabilir yeter ki Allah nasip etsin, etmiyorsa da evet gecikmesin bari gönlümüz duamız olmasından yana
Sorma sorma çok keyfine düşkün tadını çıkaracak Rabbim hayırlı olanı versin Sen napıyosun nasılsın aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…