- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.741
Çok şükür bizde de herşey yolunda canım. Çarşamba 29 haftalık olacağız bakalım final yaklaşıyorAyyy sen nerelerdesin tatlım? Ben iyiyim teste 5 gün, bekliyorumyine olmazsa çiğli aşılama düşünüyorum. Asıl sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Aşkım acaba yeniden yumurtluyo olabilir misin ya bugün kaçıncı gün? pik 18. Gün mü bebeğim kurumuşlar ya anlayamıyorumİnşallah koyulaşır da sende görürsün aşkımbak önceki ovulasyon testlerim Eki Görüntüle 3157597
Gibi gibiydi 10. Gün daha güzel gölge görmüştükAma sende gölge vardı sanki aşkım yanlış hatırlamıyosam
bakmışsın bu ay hamiş olmuşsunYaa ne güzel maşallah inşallah bizimde çok bekletmez yaa 15. Ayimiz bakalim nasibimiz ne zaman
Evet hatta kaç gün önceden onu görürdüm yerleşmedir diye kendimi avuturdumAşkım anlamadım gitti ya adam yorgun olunca beni görmüyor haftasonu olsun yada tatil olsun peşimden ayrılmıyor. Onunda huyu böyleAlkım olmadı yine ya reglim bari çok gecikmese diyorum
Aşkım ben gördüm bi silik çizgi ama inşallah benim gibi olmaz sonusenin ki kpyulaşır inşallah. Ovulasyon koyu ama yeterince koyu değil aşkom ya
Amin inşallah dediğin gibi olur aşkım
Nasıl sende de mi lekelenme olurdu
Amin inşallah ya dündendir bayağı kasık ağrım var ama inşallah gelmezGibi gibiydi 10. Gün daha güzel gölge görmüştük
bakmışsın bu ay hamiş olmuşsun
sanki açık olan testte bişey görüyorum ama ispatlayamayam
Amin inşallah ya dündendir bayağı kasık ağrım var ama inşallah gelmez
Ay aşkım testim yokkiCanım
sanki açık olan testte bişey görüyorum ama ispatlayamayamdilerim koyulaşır aşko bide akşam yapsana 3-4 saat çişini tut
Yok aşkım bunlarda pik yok ben örnek olsun diye attım bu günkü ovulasyon ile kıyaslayalım diye. 23 Ekim de bu şekildeydi ertesi gün çok çok silikti. Bence 23 akşamı pik oldu 24 de silikleşti diye düşündüm. Aşkım bu gün döngünün 12.günüydü.Aşkım acaba yeniden yumurtluyo olabilir misin ya bugün kaçıncı gün? pik 18. Gün mü bebeğim kurumuşlar ya anlayamıyorum
Dur bi daha bakcam öbürüne aşkımYok aşkım bunlarda pik yok ben örnek olsun diye attım bu günkü ovulasyon ile kıyaslayalım diye. 23 Ekim de bu şekildeydi ertesi gün çok çok silikti. Bence 23 akşamı pik oldu 24 de silikleşti diye düşündüm. Aşkım bu gün döngünün 12.günüydü.Eki Görüntüle 3157661
Ay bu ay bende bişey görmedim bakalım ya nasipEvet hatta kaç gün önceden onu görürdüm yerleşmedir diye kendimi avuturdum
Bekliyorum aşkımDur bi daha bakcam öbürüne aşkım
Ederim canım inşallahİnşallah canim henüz olmadim mutluyum inşallah olmam yaa dua edin
Çooook az emin olamadığım bir şey görüyor gibiyim ama takip et yinede koyulaşsın iyice inşallahGeldim aşkom bak atıyorum şimdi. Ovulasyon da yaptım. Ovulasyonun üstündeki beta hcg testini yapalı 2 saat falan olmuştu ona göre değerlendir aşkım. Bat da dündü
Öyle bi mucize olsa seni yerim kızzzAy hadi ins ama ins gerek kalmayacak hamılesın bu ay insssss
Adam keyfi bişeyi oldu bittiye getirmek istemiyor demek kiAşkım anlamadım gitti ya adam yorgun olunca beni görmüyor haftasonu olsun yada tatil olsun peşimden ayrılmıyor. Onunda huyu böyleAlkım olmadı yine ya reglim bari çok gecikmese diyorum
Aşkım ben gördüm bi silik çizgi ama inşallah benim gibi olmaz sonusenin ki kpyulaşır inşallah. Ovulasyon koyu ama yeterince koyu değil aşkom ya
Amin inşallah dediğin gibi olur aşkım
Nasıl sende de mi lekelenme olurdu
Nasip olsun sandaAy bu ay bende bişey görmedim bakalım ya nasipayın 10unda ultrasonum var öncesinde regl olmazsam kan verip beta baktırcam
Ayy maşallah ne çabuk büyümüş minnoşÇok şükür bizde de herşey yolunda canım. Çarşamba 29 haftalık olacağız bakalım final yaklaşıyorsen düşük sonrası toparlanmabildin mi? İnşallah pozitifi görürsün bu ay gerek kalmaz aşılamaya. Ben düşük sonrası 3. Ay tekrardan hamile kalmıştım inşallah darısı senin başına
Sorma sorma çok keyfine düşkünAdam keyfi bişeyi oldu bittiye getirmek istemiyor demek kibebeğim tek ilişkiyle bile hamile kalınabilir yeter ki Allah nasip etsin, etmiyorsa da evet gecikmesin bari gönlümüz duamız olmasından yana
Amin canım inşallahNasip olsun sanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?