- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.941
inşallah canikom hepimiz bi bekleyiş içindeyiz umarım güzel olcak :)İnşallah canım
Olur olur sen devam et testlere erken geç farketmez pik olacak elbet
alttaki pik bence :)Selam herkese elimde bir kaç tane ovulasyon testi vardı yapayım dedim. Üstteki dün alttaki bugün yaptığım test ne dersiniz? Pik olmuş mu?
Eki Görüntüle 3158336
Canım çok sağol amin.. evet kesinlikle doğru geçiken şeylerde hayır vardır.. bende böyle hissediyorum güzel şeyler yakınYok canım daha yapmadım. 29 haftalık olduk. Allah kısmet ederse Aralık sonu Ocak başı gibi bekliyoruz bizim kızı.
Bu arada senin yazını da şimdi gördüm burada. Önce çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar sonra da hayırlı gebelikler nasip etsin canım. Bak beni de biliyorsunuz. Bir kürtaj arkasından kimyasal mı düşük mü olduğu belli olmayan bir gebelik. Mutlaka herşeyde bir hayır vardır. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur buna inanmak lazım.
İnşallah öylediralttaki pik bence :)
İşte aşkım ben 1 kasımdan beri 2 günde bir test yaptım hiç yükselme olmadı ki o yüzden umudumu kestim gibi yaAma benimki sabahtan akşama yükseliyordu bunu gözle çok net gördük Ya kuzum
Bolca dua edelim kuzumSen irkek Annem beni duygulandırıyorsun
Yarım tekrar edelim
İnşallah vardır ya
Yarın ola hayır ola inşallah
Sende ne durumlar aşko
Tabikii hala inanmiyo yaaYa öyle mi dersiniz
Bilemedim ki aşko
Yaa evet doğru acaba neden öyle o zamanİşte aşkım ben 1 kasımdan beri 2 günde bir test yaptım hiç yükselme olmadı ki o yüzden umudumu kestim gibi ya
Ban ateşini atabilir misin aşkoYani kuzum gölge bile değil bak İnan sen akşama çişini 3-4 saat tut yap koyulaşır bilebende strip test ile öğrendim hem fermometerin hemde easy home un testlerini satın almıştım
Şimdi yaptımYani kuzum gölge bile değil bak İnan sen akşama çişini 3-4 saat tut yap koyulaşır bilebende strip test ile öğrendim hem fermometerin hemde easy home un testlerini satın almıştım
Ya benim de 0 belirtim var biliyor musunBolca dua edelim kuzumbende durumlar hep aynı, stabil test yapmaya 4 gün var ama umudum da yok zaten ilaçsız mucize benim iş
Ya benim de 0 belirtim var biliyor musun
Bak bunu şimdi yaptım Eki Görüntüle 3158382 bir dk içinde çıktı
Bak canım maşallah gayet net belli hadi diyelim bi test yanlış kız 3 üde yanlış olamaz yaŞimdi yaptım Eki Görüntüle 3158380
Kız var ister annaaahhhYa benim de 0 belirtim var biliyor musun
Ya canım benim göğüs ağrısı dışında hala belirtim yok düşünseneYa benim de 0 belirtim var biliyor musun
Askooooooooo hamıle mısınnnnmnnnBan ateşini atabilir misin aşko
Hayır biz olmayan gölgeye umutlanıyorduk melek pembe görmüş inanmıyor halaKız var ister annaaahhhkabullen artık askosum hadi şimdi neler yaptın bakım bı anlat bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?