- 29 Ekim 2021
- 1.484
- 1.492
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.961
Hayırlı olsun canımŞimdi yaptım Eki Görüntüle 3158380
Günün yakın mı canım yada çatlama üzerinden kaç gün geçtiKızlar sabah karın ağrısıyla uyandım lavaboya gittim birşey yok bir iki saat sonra tekrar gittiğimde peçeteye açık pembe ve bolca akıntı geldi bu saat oldu hala regl olmadım ben kızlar bu neeeyy ilk defa yaşıyorum bunu... Kafam karıştı
He valla deli bu bizim melekHayır biz olmayan gölgeye umutlanıyorduk melek pembe görmüş inanmıyor hala
Bugün ve ya yarın regl günüm canım ben iki kere yumurtlamis olabilirim ovu testlerima baktım daGünün yakın mı canım yada çatlama üzerinden kaç gün geçti
O testten şüpheleniyor ama dediğim gibi hadi 1 tanesi yanlış 3üde yanlış olamaz yaHe valla deli bu bizim melekburdayım diye bağırıyor test karnı burnunda olacak öyle inanır herhalde
Canım bence sen kesin kimyasal oldunYa geçen ay ben de mi böyle oldum acaba diyorum kendime yaaaa çünkü aynı test hatta daha da koyuydu bundan ama adet olmuştum kimyasal mı oldu ki diyorum artık kendi kendime
Geldi de gidiyor@Mavimiresl aşkım naptın ne zaman gidiyosun doktora aşılama içinhep kaçırdım ya misafirim vardı ya bakamadım okuyamadım bile
bitliKedi bebeğim en son reglin gecikmişti ne durumdasın inşallah gelmemiştir
Demgey3 R raainbow @Annabelle1 @Lale95 @iyilikperisi92 @ad000 @partalina_ @Random3 miraclebeyb
@My_Moonlight06 aşko ne durumdasın doktor gittin mi
Ay işe başlıyım dedim bünyem hazır değilmiş demek adapte olamadm bıraktm döndüm aranızaAlıştık senin bu kaçak hallerine artık, bu sefer dövmeyeceğizbeklemedeyiz çoğumuz bebeğim sen nasılsın?
Oldu da bitti maşallah bebek gelir inşallahİnsallaH canim. Kizlar ben geldim hastanedeyim bizimki numune vermeye indibi aksilik cikmadan yaptirsam şu asilamayi. Mucizemmm16 @Random3 @Annabelle1 @_Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @Fang @ad000 R raainbow bitliKedi ve diger kizlar
Canımmm ben bu ay bir şeyler yaşadık ama anlamadım ovulasyon döneminde birliktelik olmadı tek korunmasız ilişki 17. Günde oldu. Adetim gecikti erken gebelik testi aldım çok silik çıktı. Ardından kana gittim 2,39 çıktı değer sonra gecikmenin 3. Günü adet oldum.@FangbitliKedi @Random3 @partalina_ @Mavimiresl kızçeler nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Var mı bana vereceğiniz güzel haberleriniz? Sizleri merak ettim bir ne yaptınız sorayım dedim.
Seni önce bi yoğun beslenme kampına alalım canımın içiAyy beni taşlıycaklar kızlar@_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 bitliKedi @Mavimiresl R raainbow @Lale95 @Random3 @partalina_ @Annabelle1 @My_Moonlight06 M mucizeOldu etiketlemeyi unuttuğum canlarım yumurtlamadan sonra 9. Gün
Napıyım garip bi sersemlk vardı üstümde özlemişim siziYaaa iyiyiz aşkom sen nasılsın neler yapıyorsunbende pek aktif olamadım açıkçası dün yumurta takibine gittim geçen hafta Klomen kullanmıştım bu gün çatlatma iğnesi oldum
Yaa hemen neden olumsuz düşünüyorsun belki var bebiş yine tabi yine sen hemen yapma test bence bekle ama ağrılara aldanma ben kimyasal yaşadgm ay hep söylüyorum pedle geziyodm adet oldm olcak diyodm meselaBenim dün bat günümdü 3 gündür kasık ağrım var ama gelen giden yok çok şükür test de yapmadım hâlâ negatif cikacak biliyorum gebe hissetmiyorum kendimi o yüzden kırmızıları bekliyorumyillik izindeyiz fink fink geziyoruz o yüzden gecikmis olabilir
Naptın canım son durumunuz ne?Bak canım maşallah gayet net belli hadi diyelim bi test yanlış kız 3 üde yanlış olamaz ya
Sen içini ferah tut bebişin seninle
İyiimm iyimn kuzum hayatmda bi doluluk vardı anlamadm gitti giremedm
Ay cidden nasl muallakta bırakmış öyleHoşgeldin canım bende durumlar karışık ya
23 Ekim pik 24 Ekim çatlama oldu
1 kasımda test yaptım varla yok gibi bişey vardı çoğu arkadaşlar göremedi bile
Sonra 3 kasımda tekrarladım bayağı gözüken bi çizgi çıktı ay ben bi heyecan bi heyecan
5 kasımda tekrarladım hiç bişey çıkmadı yine fos çıktı bu ay 6 Kasım bat günümdü regl olmayınca dün bidaha test yaptım yine varla yok arası bi çizgi var gibi ama artık güvenmiyorum. Ovulasyon da yaptım biraz koyuydu. Ama Lh hormonu dalgalanan bir hormon zaten ona da güven olmaz. İşte regl bekliyorum. Regl öncesi Lekelenmem olurdu oda yok henüz herşey muallakta
Ay okudum kuzum şimdi yani çok üzücü bie durum anlayabiliyorum umutlanıyoruz oldu diyoruz ve gidiyor yıkılıyoruz bu duyguları yaşaman çok normal bende yaşadım ama şükürki daha kötü birşey yok en azından korktuğun olmamış inşallah bebek sağlıkla gelicekCanım burda benim son durum dün yazdım seni etiketleyemedim bir türlü ..
Valla canım daha aynı beklemedeyim doktora gideceğim zamanıNaptın canım son durumunuz ne?
Aşkım test yanlış değil bence evet çok fazla umutlanmayalım ama gün gün belli edecek kendini minikYa canımsınız
Ben hala testin yanlış olduğuna inansam da artık adetin gelmemesini bekleyeceğim
Oy kuzum benim yerim seni anlıyorum seni ama bebiş seninle annesiBende bugün buraya test attım
Çoğumuz gebeyim dedi de
Ben test azizligine ugramaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?