Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günün yakın mı canım yada çatlama üzerinden kaç gün geçti

@Fang bitliKedi @Random3 @partalina_ @Mavimiresl kızçeler nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Var mı bana vereceğiniz güzel haberleriniz? Sizleri merak ettim bir ne yaptınız sorayım dedim.
Canımmm ben bu ay bir şeyler yaşadık ama anlamadım ovulasyon döneminde birliktelik olmadı tek korunmasız ilişki 17. Günde oldu. Adetim gecikti erken gebelik testi aldım çok silik çıktı. Ardından kana gittim 2,39 çıktı değer sonra gecikmenin 3. Günü adet oldum.
Niyetim aralık ayı hayırlısıyla inşallah
Bende pıhtılaşma çıktı konuştuk mu bu konuyu hatırlamıyorum. Kan sulandırıcı kullanıyorum gebe kalınca da iğneye başlayacağız. Bende durumlar buuu sen nasılsın? Güzel kuzun nasıl kaç haftalık oldunuz?

Yaaa iyiyiz aşkom sen nasılsın neler yapıyorsun bende pek aktif olamadım açıkçası dün yumurta takibine gittim geçen hafta Klomen kullanmıştım bu gün çatlatma iğnesi oldum
Napıyım garip bi sersemlk vardı üstümde özlemişim sizi yaaa çatlama iğnesi demek bebiş geliyor deseneee çook sevindimmm ayy buralar pozitif dolcak
Yaa hemen neden olumsuz düşünüyorsun belki var bebiş yine tabi yine sen hemen yapma test bence bekle ama ağrılara aldanma ben kimyasal yaşadgm ay hep söylüyorum pedle geziyodm adet oldm olcak diyodm mesela

İyiimm iyimn kuzum hayatmda bi doluluk vardı anlamadm gitti giremedm yaa ne güzel hamişsin işte bebiş seni yormuyor aman sağlıkla ilerlesin kalp atışı falan duyuldumu hangi aşamadasn ben ekşnlarımyaptm bekliyorum hamişlermş çoğalıyor Allahım ne kadar güzel bir ay bu

Ay cidden nasl muallakta bırakmış öyle ama şüphelendirmeyede çok açık durumlar bunlar İnşallah bebektir be kuzummm sende gebeyiiimm diye yazsan buraya

Canım burda benim son durum dün yazdım seni etiketleyemedim bir türlü ..
Ay okudum kuzum şimdi yani çok üzücü bie durum anlayabiliyorum umutlanıyoruz oldu diyoruz ve gidiyor yıkılıyoruz bu duyguları yaşaman çok normal bende yaşadım ama şükürki daha kötü birşey yok en azından korktuğun olmamış inşallah bebek sağlıkla gelicek var zamanı demekki biz çok sabırsızız sadece sen kontrollerini aksatma bizede mutlaka gelişmelerden haberdar et çook geçmiş olsun kuzumm üzüldün bitti toparladın demi şimdi biraz daha

M melek076 aşkoooom sen hamilemisin benim gözlerim yanlış okumadı yanlış görmedi demii ay nasıl sevindimmmm bat ne zamandı ne zaman kan vericeksin ayy ne güzel bir ay bu

Ya canımsınız
Ben hala testin yanlış olduğuna inansam da artık adetin gelmemesini bekleyeceğim
Aşkım test yanlış değil bence evet çok fazla umutlanmayalım ama gün gün belli edecek kendini minik Ay çok sevindim kuzum ya gerçekten sen geçen ay olarak hissediyordun kendini ama bak bu ay oldu Allah’ın izniyle
Bende bugün buraya test attım
Çoğumuz gebeyim dedi de
Ben test azizligine ugramaktan korkuyorum
Oy kuzum benim yerim seni anlıyorum seni ama bebiş seninle annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…