Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu negatif enerjiyle test atma yaaaa

Aşkım regli olmadın dimi
Olmadım göğüs ağrısından başka regl belirtim yok
Belki bu kez pozitif koleksiyonuna başlarsın bilemeyiz

Bu ne yaaa ben bu belirsizlikle yaşayamam
Benim yarın ultrasonum var pozitifse belli etsin artık heee. Ben ilk dakikada bi çizgi gördüm ama kameraya yansıtamadım aşkolar ya. Artımet test bu. Bat 6 kadımdı

Eklentiler

• 20221109_121152.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 20221109_120624.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20221109_120316.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 20221109_120311.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 53
Normal canım heran yumurtlama da olabilir bazen daha geç yumurtlama oluyor. Yani bu olay illa 13. 14. gün filan olmuyor değişken bir şey.. ve evet yine de yumurtlamama ihtimali de var ki bu da normal bunları kafana hiç takma canım

Ayy aşko çizgi varr görmüyo musun ayy cok heyecanlandım

Kuzum silik çizgi işte benim çizgilerden daha belirgin benim gölgeler benim sinirimi bozdu.. ama bu öyle değil en son yaptığın test arasında koyulaşma var mı? Bir de daha çok yeni olabilir batı bir hafta 2 hafta sonra geçenler de bile anca çıkabiliyor..

Aşko en son 7 kasımda yaptım onda yoktu çizgi

Bende efekt yaptım buna ama orda çıkmadı çizgi. Bende bunu görüyorum işte
Aman beee hemen kalpler malpler havaya girmeye ne meraklıymışım daha silik çizgi bide
Cok tehesüf ederim ben hep silikle öğrendim reca ederim silikleri dışlamayınız bekleyelim kurusun daha da netleşicektir

Tamam işte canısı anca yavaş yavaş artıyor değer denekki şimdi iki gün daha bekle öyle yap .. sonrada kan verisisn
Aşkım yarın böbrek için ultrasonum var o yüzden bu ay sürekli test yaptım varsa önden bileyim ultrasona girmiyim diye. Bide 1 kasımda yaptım çizgi yoktu 3 kasımda vardı 5 Kasım ve 7 kasımda da yoktu bunda yine var. Birazdan bütün testleri atarım aşko

Cok tehesüf ederim ben hep silikle öğrendim reca ederim silikleri dışlamayınız bekleyelim kurusun daha da netleşicektir
Hahah aşko kuruyor ama çizgi de gidiyor sanki yaaa. Olum bir sürü işim var misafirim gelecek yarın yola çıkacam hem evi temizlemem gerekiyor hem de valiz toplamam gerekiyor. Bide çizgi çıktı başıma. Testin başından kalkamıyorum

Ben birinde gördüm aşko ya

Cok bakmaktan öyle geliyodur sana aşko temizliği unut sadece valizi topla fermuarını çek ve yerinden kıpırdatma anlıyomusun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…