- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.101
Tamam aşkım sağolDevam et bebeğimo zaman daha yeni yeni yumurtlıycan beybi sadece kafan rahat olsun sal gitsin
Bu negatif enerjiyle test atma yaaaa
Olmadım göğüs ağrısından başka regl belirtim yokAşkım regli olmadın dimi
Belki bu kez pozitif koleksiyonuna başlarsın bilemeyiz
Normal canım heran yumurtlama da olabilir bazen daha geç yumurtlama oluyor. Yani bu olay illa 13. 14. gün filan olmuyor değişken bir şey.. ve evet yine de yumurtlamama ihtimali de var ki bu da normal bunları kafana hiç takma canımKızlar herkese günaydın benim bir sorum olacak benim reglime 13 gün kaldı ama testlerde hala yumurtlama görmedim normal mi sizce ya da bu ay yumurtlamayacak olabilir miyim öyle bir durum olursa zaten ihtimali hiç yok değil mi hamilelik için @mucizeOldu @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 @Annabelle1 @Demgey3 @Lale95 ve diğer canlar
Ayy aşko çizgi varr görmüyo musun ayy cok heyecanlandımOlmadım göğüs ağrısından başka regl belirtim yok
Bu ne yaaa ben bu belirsizlikle yaşayamam
Benim yarın ultrasonum var pozitifse belli etsin artık heee. Ben ilk dakikada bi çizgi gördüm ama kameraya yansıtamadım aşkolar ya. Artımet test bu. Bat 6 kadımdı
Aşkom ben fotoğraflarda görmüyorum ya ama gerçeğinde görüyorum. Ovulasyon yapsam mı ki ya bideAyy aşko çizgi varr görmüyo musun ayy cok heyecanlandım
Kuzum silik çizgi işte benim çizgilerden daha belirgin benim gölgeler benim sinirimi bozdu.. ama bu öyle değil en son yaptığın test arasında koyulaşma var mı? Bir de daha çok yeni olabilir batı bir hafta 2 hafta sonra geçenler de bile anca çıkabiliyor..Olmadım göğüs ağrısından başka regl belirtim yok
Benim yarın ultrasonum var pozitifse belli etsin artık heee. Ben ilk dakikada bi çizgi gördüm ama kameraya yansıtamadım aşkolar ya. Artımet test bu. Bat 6 kadımdı
Işıkları kapattım bak aşkoAşkom ben fotoğraflarda görmüyorum ya ama gerçeğinde görüyorum. Ovulasyon yapsam mı ki ya bide
Aşko en son 7 kasımda yaptım onda yoktu çizgiKuzum silik çizgi işte benim çizgilerden daha belirgin benim gölgeler benim sinirimi bozdu.. ama bu öyle değil en son yaptığın test arasında koyulaşma var mı? Bir de daha çok yeni olabilir batı bir hafta 2 hafta sonra geçenler de bile anca çıkabiliyor..
Yap bebeğim onuda istersenAşkom ben fotoğraflarda görmüyorum ya ama gerçeğinde görüyorum. Ovulasyon yapsam mı ki ya bide
Bende efekt yaptım buna ama orda çıkmadı çizgi. Bende bunu görüyorum işteIşıkları kapattım bak aşko
Bence yapın kesinlikleAşkom ben fotoğraflarda görmüyorum ya ama gerçeğinde görüyorum. Ovulasyon yapsam mı ki ya bide
Tamam işte canısı anca yavaş yavaş artıyor değer denekki şimdi iki gün daha bekle öyle yap .. sonrada kan verisisnAşko en son 7 kasımda yaptım onda yoktu çizgi
Cok tehesüf ederimBende efekt yaptım buna ama orda çıkmadı çizgi. Bende bunu görüyorum işte
Aman beee hemen kalpler malpler havaya girmeye ne meraklıymışımdaha silik çizgi bide
Aşkım yarın böbrek için ultrasonum var o yüzden bu ay sürekli test yaptım varsa önden bileyim ultrasona girmiyim diye. Bide 1 kasımda yaptım çizgi yoktu 3 kasımda vardı 5 Kasım ve 7 kasımda da yoktu bunda yine var. Birazdan bütün testleri atarım aşkoTamam işte canısı anca yavaş yavaş artıyor değer denekki şimdi iki gün daha bekle öyle yap .. sonrada kan verisisn
Hahah aşko kuruyor ama çizgi de gidiyor sanki yaaa. Olum bir sürü işim var misafirim gelecek yarın yola çıkacam hem evi temizlemem gerekiyor hem de valiz toplamam gerekiyor. Bide çizgi çıktı başıma. Testin başından kalkamıyorumCok tehesüf ederimben hep silikle öğrendim reca ederim silikleri dışlamayınız bekleyelim kurusun daha da netleşicektir
Ben birinde gördüm aşko yaOlmadım göğüs ağrısından başka regl belirtim yok
Cok bakmaktan öyle geliyodur sana aşkoHahah aşko kuruyor ama çizgi de gidiyor sanki yaaa. Olum bir sürü işim var misafirim gelecek yarın yola çıkacam hem evi temizlemem gerekiyor hem de valiz toplamam gerekiyor. Bide çizgi çıktı başıma. Testin başından kalkamıyorum
Valla mııBen birinde gördüm aşko ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?