- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.081
Düne göre bi tık koyu aşkım he ne dersinM mucizeOlduMucizemmm16 @mavimire
kızla dünden daha silik gibi
miraclebeyb @Demgey3 R Random3 ve unuttuklarım
Eki Görüntüle 3158540 Eki Görüntüle 3158541
Aşkım bazen geç yumurtlayabiliriz her zaman aynı günlerde olmaz bazen erken olabilir değişken bişey yani kafana takmadan sakince ilerleKızlar herkese günaydın benim bir sorum olacak benim reglime 13 gün kaldı ama testlerde hala yumurtlama görmedim normal mi sizce ya da bu ay yumurtlamayacak olabilir miyim öyle bir durum olursa zaten ihtimali hiç yok değil mi hamilelik için M mucizeOldu @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 @Annabelle1 @Demgey3 @Lale95 ve diğer canlar
Hayır aşko belirginleşmiş bu gün dün daha silikti fotonun parlaklığını kısarak görmüştüm şimdi bariz belli oluyor artıkM mucizeOlduMucizemmm16 @mavimire
kızla dünden daha silik gibi
miraclebeyb @Demgey3 R Random3 ve unuttuklarım
Eki Görüntüle 3158540 Eki Görüntüle 3158541
Ya ben bu Almanya tayfasını karıştırıyorum hepAşko Almanya da hemen kan tahlili yapmiyorlar anladığım kadar 6 hafta olduktan sonra
Üsttekinde gölge görüyoringEki Görüntüle 3158619 kizlar yok sanirimhafif var da o da testi çizgisi gibi geliyor banaEki Görüntüle 3158620
İki gün daha bekleyeyimÜsttekinde gölge görüyoringalttakinde de görüyomuşum simdi farkettim
Test yapıcam şimdiTamam aşkım
Kuşum şu an iş yerindeyim akşamki testi de yapıp atarımGünaydın canım testlerini atsana bakalım belki geç yumurtluyorsundur
Bekleyelim aşkımİki gün daha bekleyeyimne zaman net gorecez bilmem
İnşallah kuzum o zaman sabırla testleri yapmaya devam diyorsunNormal canım ben bazı aylar nadiren 21 Gün yumurtluyorum 19-20. Gğn yumurtlama 21. Gün çatlama oluyor bazen geç yumurtlama olabiliyor o yüzden strese girecek bir durumun yok merak etme yumoşlar yumurtlama boyutuna gelmedi henüz gelince piki görürsün
Bu negatif enerjiyle test atma yaaaaTest yapıcam şimdigeliyor negatif koleksiyonuma bir tane daha
_Umutlu_Pozitif_
M mucizeOldu
R raainbow
R Random3
My_Moonlight06 ve unuttuğum diğer kızlar
Aşkım regli olmadın dimiTest yapıcam şimdigeliyor negatif koleksiyonuma bir tane daha
_Umutlu_Pozitif_
M mucizeOldu
R raainbow
R Random3
Belki bu kez pozitif koleksiyonuna başlarsın bilemeyizTest yapıcam şimdigeliyor negatif koleksiyonuma bir tane daha
_Umutlu_Pozitif_
M mucizeOldu
R raainbow
R Random3
Görüyorum ama ispatlayamıyorumEki Görüntüle 3158619 kizlar yok sanirimhafif var da o da testi çizgisi gibi geliyor banaEki Görüntüle 3158620
Ozaman birkaç gün daha devam edeyim ben inşallah kısa zamanda görürüm baya da akıntı var aslında ama bilemedimAşkım bazen geç yumurtlayabiliriz her zaman aynı günlerde olmaz bazen erken olabilir değişken bişey yani kafana takmadan sakince ilerle
Devam et bebeğimOzaman birkaç gün daha devam edeyim ben inşallah kısa zamanda görürüm baya da akıntı var aslında ama bilemedim
Amin kuzucum inşallahBekleyelim aşkımgüzel şeyler olcak inanıyorum
İki güne olmazsam yapicam mutlakaGörüyorum ama ispatlayamıyorumbir kaç gün sonra tekrarla aşkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?