Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey diycem aşko ben çizgi olmadığı halde testin başından kalkamıyorum

Lan ben sana unut diyorum sen ne diyosun simdi bu yapacağın temizlik olmıycak mı beni delirtmeeeğğğ
Aşkım misafirim geliyor burda kalacak napıyım ovulasyon yapsam mı ki bee alıştım bende teste. Çişim de gelmiyor. Az önceki idrar pompasındakiyle yapsam olur mu _Umutlu_Pozitif_

Aşkım gözle gördüğün fotoda görünmeyebiliyor. Sen gördüysen vardır bi civiciv

Ya ben görüyorum ama bak ne diyecem resim çekerken zum yap Çek daha iyi görürüz bende sonradan öğrendim öyle çekmeyi aslında 3 gün geçiyor biraz daha net olması gerekmez mi

Ve sen görüyorsan daha iyi bilirsin bence var ama belki test markasından belki çekimden kaynaklanıyor

Ya ben görüyorum ama bak ne diyecem resim çekerken zum yap Çek daha iyi görürüz bende sonradan öğrendim öyle çekmeyi aslında 3 gün geçiyor biraz daha net olması gerekmez mi
Bide öyle yapayım Aşkım dur. Evet ya daha net olması lazım bize eğlence oldu işte yalandan heyecanlanıp duruyoruz

Ve sen görüyorsan daha iyi bilirsin bence var ama belki test markasından belki çekimden kaynaklanıyor
Artımed test bilmiyorum daha önce bu testten yapmıştım çizgi çıkmamıştı. Başka silik çizgi çıktı diyen de duymadım bana denk gelmedi

Bunu zumlayıp çektim

Eklentiler

• 20221109_124355.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 20221109_124647.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 50
O zaman kuzum kan testi yaptır en garanti o bugün yaptırsan hemen çıkar ona göre böbrek için ultrasona girersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…