- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.121
Diğerleri tam süzülmemiş aşkım ondan sanırımBen birinde gördüm aşko ya
Aşkım temizlik şart. Evi böyle bırakamam. En azından silip süpüreyim. Banyoyu yıkayayım paklıyımCok bakmaktan öyle geliyodur sana aşkotemizliği unut sadece valizi topla fermuarını çek ve yerinden kıpırdatma anlıyomusun beni
Bişey diycem aşko ben çizgi olmadığı halde testin başından kalkamıyorumHahah aşko kuruyor ama çizgi de gidiyor sanki yaaa. Olum bir sürü işim var misafirim gelecek yarın yola çıkacam hem evi temizlemem gerekiyor hem de valiz toplamam gerekiyor. Bide çizgi çıktı başıma. Testin başından kalkamıyorum
Biz varya zır deliyiz böyle bişey olamaz yaaaBişey diycem aşko ben çizgi olmadığı halde testin başından kalkamıyorum
Lan ben sana unut diyorum sen ne diyosunAşkım temizlik şart. Evi böyle bırakamam. En azından silip süpüreyim. Banyoyu yıkayayım paklıyım
Aşkım misafirim geliyor burda kalacak napıyımLan ben sana unut diyorum sen ne diyosunsimdi bu yapacağın temizlik olmıycak mı beni delirtmeeeğğğ
Akıllı olduğumuzu düşünmedim hiç bir zamanBiz varya zır deliyiz böyle bişey olamaz yaaa
Aşkım gözle gördüğün fotoda görünmeyebiliyor. Sen gördüysen vardır bi civicivOlmadım göğüs ağrısından başka regl belirtim yok
Bu ne yaaa ben bu belirsizlikle yaşayamam
Benim yarın ultrasonum var pozitifse belli etsin artık heee. Ben ilk dakikada bi çizgi gördüm ama kameraya yansıtamadım aşkolar ya. Artımet test bu. Bat 6 kadımdı
Süpür tuvaleti üstten hallet yeter zaten gitcekmişsin ne gerek var yorma kendiniAşkım misafirim geliyor burda kalacak napıyımovulasyon yapsam mı ki bee alıştım bende teste. Çişim de gelmiyor. Az önceki idrar pompasındakiyle yapsam olur mu _Umutlu_Pozitif_
Ya ben görüyorum amaOlmadım göğüs ağrısından başka regl belirtim yok
Benim yarın ultrasonum var pozitifse belli etsin artık heee. Ben ilk dakikada bi çizgi gördüm ama kameraya yansıtamadım aşkolar ya. Artımet test bu. Bat 6 kadımdı
Ve sen görüyorsan daha iyi bilirsin bence var ama belki test markasından belki çekimden kaynaklanıyorOlmadım göğüs ağrısından başka regl belirtim yok
Aşkım görüyorum ama bi türlü kameraya yansıtamadım. Ama daha önce neler gördük de negatif çıktıAşkım gözle gördüğün fotoda görünmeyebiliyor. Sen gördüysen vardır bi civiciv
Bide öyle yapayım Aşkım dur. Evet ya daha net olması lazımYa ben görüyorum amabak ne diyecem resim çekerken zum yap Çek daha iyi görürüz bende sonradan öğrendim öyle çekmeyi aslında 3 gün geçiyor biraz daha net olması gerekmez mi
Artımed test bilmiyorum daha önce bu testten yapmıştım çizgi çıkmamıştı. Başka silik çizgi çıktı diyen de duymadım bana denk gelmediVe sen görüyorsan daha iyi bilirsin bence var ama belki test markasından belki çekimden kaynaklanıyor
Bunu zumlayıp çektimYa ben görüyorum amabak ne diyecem resim çekerken zum yap Çek daha iyi görürüz bende sonradan öğrendim öyle çekmeyi aslında 3 gün geçiyor biraz daha net olması gerekmez mi
Kalbimiz civcivden yana ama evet kuzum 2 gün daha sabret bakalımAşkım görüyorum ama bi türlü kameraya yansıtamadım. Ama daha önce neler gördük de negatif çıktı
2 günlük vaktim yok aşkım ya yarın böbrekten ultrasonum var napıcam bilmiyorumKalbimiz civcivden yana ama evet kuzum 2 gün daha sabret bakalım
Yav şöyle negatif konuşup durmayınBide öyle yapayım Aşkım dur. Evet ya daha net olması lazımbize eğlence oldu işte yalandan heyecanlanıp duruyoruz
O zaman kuzum kan testi yaptır en garanti o bugün yaptırsan hemen çıkar ona göre böbrek için ultrasona girersin..Aşkım yarın böbrek için ultrasonum var o yüzden bu ay sürekli test yaptım varsa önden bileyim ultrasona girmiyim diye. Bide 1 kasımda yaptım çizgi yoktu 3 kasımda vardı 5 Kasım ve 7 kasımda da yoktu bunda yine var. Birazdan bütün testleri atarım aşko
Ben sağdakinde silik bir çizgi gördümBunu zumlayıp çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?