- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.061
Ayyy cok yorucu geliyo bu ara temizlik yapmak ama yapmam lazım sürünerekte olsaValla tahmin etmiştim temizlik yapacaksın sen duramazsın benim bi zayıf arkadaşım var kız temizlik manyağıaynı sen
Evet evet mucizeyimben diYaz topiclerinden tanıdık geliyor isminiz mucizeolsun'du sanırım mucizeniz gerçek olmuş!Çok sevindim adınıza ayy nasıl gidiyor gebelik
Ay çok teşekkür ederim bebeğim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinEvet evet mucizeyimben dinickimi değiştim gerçekten de Oldu teşekkür ederim canım darısı sana Olsun enn kısa zamanda şükürler Olsun çok güzel hatta hamiş olduğumu hissetmiyorum daha desem yeridir sen nasılsın neler yapıyorsun beklemedesin anladığım kadarıyla
Vallahi neyse be Allah başka dert vermesinAh ah valla aşko bende az düzensiz beslensem kendime kızıyorumişte herkesin derdi farklı
Çok çok amin inşallah güzel çıkar. Ye aşkom ye can boğazdan gelirAyy inşallah aşkım doktor yüksek cıkarsa bizim için cok iyi dedi inşallah güzel cıkaryaa aşkı ben pilavla makarnaya bile ekmek yerim sadece onlarla doymam cünkü ama yok yok yok
He hee kurtlu birazcık bizim kız
Aşkom test yaptım bugün tekrar sanki biraz daha mı belirgin daha mı silik bilemedımBelirtilerin bikaç güne başlar merak etme isyan etme o zaman datatlım kabullen artık şu minnoşu annesi
Kovalıyorum aşkoNe kurdu kız delirdin mi aşko biz o çizgiyi görsek kurdu bırak içimize kuş gireriçindeki kurtları dışarı sal durduk yere gelmesinler kovala
Tatlım koydun mu bugünkü testi görmedim. Aşkım sakin ol, farklı testler yapıyorsan HCG düzeyini farklı algıladığı için azcık silik görünebilir. Gidip kan versene artıkAşkom test yaptım bugün tekrar sanki biraz daha mı belirgin daha mı silik bilemedım
Kabullenmek istiyorum ama belli olsun irkek teyzesiii
Atsana bakalimmmKovalıyorum aşkobeni güldürdün y abana sabah allah ya seni güldürsün
Günaydın canim,aksine düne göre bi tık koyuM mucizeOlduMucizemmm16 M mavimire
kızla dünden daha silik gibi
miraclebeyb Demgey3 R Random3 ve unuttuklarım
Eki Görüntüle 3158540 Eki Görüntüle 3158541
Aşko Almanya da hemen kan tahlili yapmiyorlar anladığım kadar 6 hafta olduktan sonraTatlım koydun mu bugünkü testi görmedim. Aşkım sakin ol, farklı testler yapıyorsan HCG düzeyini farklı algıladığı için azcık silik görünebilir. Gidip kan versene artık
Günaydın canım ayy maşallahM mucizeOlduMucizemmm16 M mavimire
kızla dünden daha silik gibi
miraclebeyb Demgey3 R Random3 ve unuttuklarım
Eki Görüntüle 3158540 Eki Görüntüle 3158541
Ya evetAşko Almanya da hemen kan tahlili yapmiyorlar anladığım kadar 6 hafta olduktan sonra
Günaydın canım testlerini atsana bakalım belki geç yumurtluyorsundurKızlar herkese günaydın benim bir sorum olacak benim reglime 13 gün kaldı ama testlerde hala yumurtlama görmedim normal mi sizce ya da bu ay yumurtlamayacak olabilir miyim öyle bir durum olursa zaten ihtimali hiç yok değil mi hamilelik için M mucizeOlduiyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 annabelica Demgey3 Lale95 ve diğer canlar
Normal canım ben bazı aylar nadiren 21 Gün yumurtluyorum 19-20. Gğn yumurtlama 21. Gün çatlama oluyor bazen geç yumurtlama olabiliyor o yüzden strese girecek bir durumun yok merak etme yumoşlar yumurtlama boyutuna gelmedi henüz gelince piki görürsünKızlar herkese günaydın benim bir sorum olacak benim reglime 13 gün kaldı ama testlerde hala yumurtlama görmedim normal mi sizce ya da bu ay yumurtlamayacak olabilir miyim öyle bir durum olursa zaten ihtimali hiç yok değil mi hamilelik için M mucizeOlduiyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 annabelica Demgey3 Lale95 ve diğer canlar
Kuzu gecen ay benım de öyle oldu doktor alttan baktı yumurtlama yok dedi ıkı tame test istedi hatta korkma strese yapma balım bu ay değişkendirKızlar herkese günaydın benim bir sorum olacak benim reglime 13 gün kaldı ama testlerde hala yumurtlama görmedim normal mi sizce ya da bu ay yumurtlamayacak olabilir miyim öyle bir durum olursa zaten ihtimali hiç yok değil mi hamilelik için M mucizeOlduiyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 annabelica Demgey3 Lale95 ve diğer canlar
Tamam aşkımVallahi neyse be Allah başka dert vermesinaşkım benim göğsüm sızlıyor yaa
Çok çok amin inşallah güzel çıkar. Ye aşkom ye can boğazdan gelir
He hee kurtlu birazcık bizim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?