Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaz topiclerinden tanıdık geliyor isminiz mucizeolsun'du sanırım mucizeniz gerçek olmuş! Çok sevindim adınıza ayy nasıl gidiyor gebelik
Evet evet mucizeyimben di nickimi değiştim gerçekten de Oldu teşekkür ederim canım darısı sana Olsun enn kısa zamanda şükürler Olsun çok güzel hatta hamiş olduğumu hissetmiyorum daha desem yeridir sen nasılsın neler yapıyorsun beklemedesin anladığım kadarıyla

Ay çok teşekkür ederim bebeğim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin ooo bebişimiz annesini yormuyor desene Kuzum ben de yazın 1 2 ay denedim sonra ara verdik iş yeri temposundan dolayı. Şimdi yeniden sıfırdan başlıyoruz bakalım adetimi bekliyorum gözler aralık ayında

Ah ah valla aşko bende az düzensiz beslensem kendime kızıyorum işte herkesin derdi farklı
Vallahi neyse be Allah başka dert vermesin aşkım benim göğsüm sızlıyor yaa
Ayy inşallah aşkım doktor yüksek cıkarsa bizim için cok iyi dedi inşallah güzel cıkar yaa aşkı ben pilavla makarnaya bile ekmek yerim sadece onlarla doymam cünkü ama yok yok yok
Çok çok amin inşallah güzel çıkar. Ye aşkom ye can boğazdan gelir
Onun bi tarafında kurt kaynıyordur duramaz Mucizemmm16 geçmiş olsun cano bol makarna ekmek
He hee kurtlu birazcık bizim kız

Belirtilerin bikaç güne başlar merak etme isyan etme o zaman da tatlım kabullen artık şu minnoşu annesi
Aşkom test yaptım bugün tekrar sanki biraz daha mı belirgin daha mı silik bilemedım
Kabullenmek istiyorum ama belli olsun irkek teyzesiii

Aşkom test yaptım bugün tekrar sanki biraz daha mı belirgin daha mı silik bilemedım
Kabullenmek istiyorum ama belli olsun irkek teyzesiii
Tatlım koydun mu bugünkü testi görmedim. Aşkım sakin ol, farklı testler yapıyorsan HCG düzeyini farklı algıladığı için azcık silik görünebilir. Gidip kan versene artık

Tatlım koydun mu bugünkü testi görmedim. Aşkım sakin ol, farklı testler yapıyorsan HCG düzeyini farklı algıladığı için azcık silik görünebilir. Gidip kan versene artık
Aşko Almanya da hemen kan tahlili yapmiyorlar anladığım kadar 6 hafta olduktan sonra

Normal canım ben bazı aylar nadiren 21 Gün yumurtluyorum 19-20. Gğn yumurtlama 21. Gün çatlama oluyor bazen geç yumurtlama olabiliyor o yüzden strese girecek bir durumun yok merak etme yumoşlar yumurtlama boyutuna gelmedi henüz gelince piki görürsün

Kuzu gecen ay benım de öyle oldu doktor alttan baktı yumurtlama yok dedi ıkı tame test istedi hatta korkma strese yapma balım bu ay değişkendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…