Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acil bi bakabilir misiniz geçen salı silik çıkmıştı test bi hafta sonra tekrar yap dediler bugün yaptım test bozuk mu çıktı ilk idrarla yaptım anlamadım yaa bi bakabilir misiniz yarın yenileyim mi psikolojim bozuldu

Eklentiler

• 3F98A268-C1DD-4E07-9E10-561DF304C950.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 44
Aa öyle mi hayırlı olsun canim inşallah sağlıkla ilerler. Transferin 8. Günü mü. Sancilarin nasil sürekli mi ara ara mi
Sağol kuzum darısı sana inşallah daha önce az az gelip gidiyordu iki gündür baya var
Kuzu sanki var gibi

Yav şöyle negatif konuşup durmayın
Dilerim bebiş vardır bekleyelim bakalım nolacak
İnşallah aşko ya. Biz negatife alışmışız
O zaman kuzum kan testi yaptır en garanti o bugün yaptırsan hemen çıkar ona göre böbrek için ultrasona girersin..
Ya misafirim geldi evden çıkamam ki bu gün akşam da kalacaklar
Ben sağdakinde silik bir çizgi gördüm
Ay inşallah vardır yaa
Ultrasondan bişey olmaz ki kuzum. Hamile kaldığımızda da ultrasona ayda kaç kez maruz kalıyoruz
Aşkım ikisi aynı ultrason mu ki onların kız ben ne biçim sqğlıkçıyım
Sağol kuzum darısı sana inşallah daha önce az az gelip gidiyordu iki gündür baya var

Kuzu sanki var gibi
Aşkım dimi ya şimdi daha belli oluyor ama inşallah kızarır

Günaydın canım ayy maşallah sanki ortadaki daha iyi çekmişsin o da bi tık daha koyu bek bende resim çekmesini bilmiyordum ginnys dedi ki zoom yap Çek o zaman net çıkıyor
Bende bilmiyorum ya
Yarım bat günüm orda presense yapacam sabah inşallah
İnşallah boşuna sevinmeyiz

Düne göre bi tık koyu aşkım he ne dersin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğim bat ne zamandı aşkısı
Aşkım bat yarın
Yarın için kesin gösteren bir test aldım sabah yapacağım
Eğer orda da çıkarsa ki inşallah çıkar o zaman doktorumu arayacağım
Bana dua edim

Aynen direkt çıktı bir de batırınca. Gynositol başlamıştım sanırım o yardımcı oluyor, normalde bu zamanlar çok erken benim için.
Pik olmuş canım mesajı gördüm ama şimdi bulmadım değerlendir bak hatta istersen sabah mı yaptın sen onu bide akşam yap belki bakarsın silikleşir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…