- 29 Ekim 2021
- 1.484
- 1.492
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.141
Ultrasondan bişey olmaz ki kuzum. Hamile kaldığımızda da ultrasona ayda kaç kez maruz kalıyoruz2 günlük vaktim yok aşkım ya yarın böbrekten ultrasonum var napıcam bilmiyorum
Ooo bugün harika pikEki Görüntüle 3158684 Ovulasyon bugün daha da koyu çıktı kızlar. Yarın silikleşir mi?
İnşallah canım ya inşallah yumurtlama oluyordur bugünü değerlendirelim en iyisiOoo bugün harika pikmutlaka değerlendirilmeli. Yarına silinir muhtemelen
Sağol kuzum darısı sana inşallah daha önce az az gelip gidiyordu iki gündür baya varAa öyle mi hayırlı olsun canim inşallah sağlıkla ilerler. Transferin 8. Günü mü. Sancilarin nasil sürekli mi ara ara mi
Kuzu sanki var gibiOlmadım göğüs ağrısından başka regl belirtim yok
Bu ne yaaa ben bu belirsizlikle yaşayamam
Benim yarın ultrasonum var pozitifse belli etsin artık heee. Ben ilk dakikada bi çizgi gördüm ama kameraya yansıtamadım aşkolar ya. Artımet test bu. Bat 6 kadımdı
İnşallah aşko ya. Biz negatife alışmışızYav şöyle negatif konuşup durmayın
Dilerim bebiş vardır bekleyelim bakalım nolacak
Ya misafirim geldi evden çıkamam ki bu gün akşam da kalacaklarO zaman kuzum kan testi yaptır en garanti o bugün yaptırsan hemen çıkar ona göre böbrek için ultrasona girersin..
Ay inşallah vardır yaaBen sağdakinde silik bir çizgi gördüm
Aşkım ikisi aynı ultrason mu ki onlarınUltrasondan bişey olmaz ki kuzum. Hamile kaldığımızda da ultrasona ayda kaç kez maruz kalıyoruz
Aşkım dimi ya şimdi daha belli oluyor ama inşallah kızarırSağol kuzum darısı sana inşallah daha önce az az gelip gidiyordu iki gündür baya var
Kuzu sanki var gibi
canım transfer oldun mu sen?Ben tüp bebek yaptırdım bugün 8. Gün aynı şekilde regl gibi sancı gelip gidiyor kuzum beta değerim 7 çıktı
Bence silikleşir canım çok güzel koyulaşmışEki Görüntüle 3158684 Ovulasyon bugün daha da koyu çıktı kızlar. Yarın silikleşir mi?
Tatlım koydun mu bugünkü testi görmedim. Aşkım sakin ol, farklı testler yapıyorsan HCG düzeyini farklı algıladığı için azcık silik görünebilir. Gidip kan versene artık
Öyle mi dersin canımGünaydın canim,aksine düne göre bi tık koyu
Bende bilmiyorum yaGünaydın canım ayy maşallahsanki ortadaki daha iyi çekmişsin o da bi tık daha koyu bek bende resim çekmesini bilmiyordum ginnys dedi ki zoom yap Çek o zaman net çıkıyor
Aşkım bat yarınDüne göre bi tık koyu aşkım he ne dersininşallah sağlıkla kucağına al bebeğim bat ne zamandı aşkısı
Ayyy çok mutlu oldum görmenizeHayır aşko belirginleşmiş bu gün dün daha silikti fotonun parlaklığını kısarak görmüştüm şimdi bariz belli oluyor artık
Yarınki testte de çıkar İnshaAllah canımM mucizeOlduMucizemmm16 @mavimire
kızla dünden daha silik gibi
@Safiye19 @Demgey3 R Random3 ve unuttuklarım
Eki Görüntüle 3158540 Eki Görüntüle 3158541
Aynen direkt çıktı bir de batırınca. Gynositol başlamıştım sanırım o yardımcı oluyor, normalde bu zamanlar çok erken benim için.Bence silikleşir canım çok güzel koyulaşmış
İnşallah canlarımYarınki testte de çıkar İnshaAllah canım
Olumlu düşün bitteBende bilmiyorum ya
Yarım bat günüm orda presense yapacam sabah inşallah
İnşallah boşuna sevinmeyiz
Pik olmuş canım mesajı gördüm ama şimdi bulmadımAynen direkt çıktı bir de batırınca. Gynositol başlamıştım sanırım o yardımcı oluyor, normalde bu zamanlar çok erken benim için.
Aynen mantıklı unutmazsam deneyeyimPik olmuş canım mesajı gördüm ama şimdi bulmadımdeğerlendir bak hatta istersen sabah mı yaptın sen onu bide akşam yap belki bakarsın silikleşir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?