- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.161
testi hakkında kötü şeyler okudum onun yüzünden böyle düşünüyorum yoksa bende görüyorum teyzesi onuOlumlu düşün bittebiz dolu dolu seviniyoruz var işte bebişin maşallah daha ne desin kız bu bebe
Olabilir bugün yarın kaçırma bariAynen direkt çıktı bir de batırınca. Gynositol başlamıştım sanırım o yardımcı oluyor, normalde bu zamanlar çok erken benim için.
tamam canikom bugün ve yarın da tekrarlayıp test olayını kapatıcam kafamı karıştırıyor çünküNormal canım heran yumurtlama da olabilir bazen daha geç yumurtlama oluyor. Yani bu olay illa 13. 14. gün filan olmuyor değişken bir şey.. ve evet yine de yumurtlamama ihtimali de var ki bu da normal bunları kafana hiç takma canım
Hadi güzel haberler verirsin bize inşallah aşkımAşkım bat yarın
Yarın için kesin gösteren bir test aldım sabah yapacağım
Eğer orda da çıkarsa ki inşallah çıkar o zaman doktorumu arayacağım
Bana dua edim
Evet kuzum aynı ultrasonİnşallah aşko ya. Biz negatife alışmışız
Ya misafirim geldi evden çıkamam ki bu gün akşam da kalacaklar
Ay inşallah vardır yaa
Aşkım ikisi aynı ultrason mu ki onlarınkız ben ne biçim sqğlıkçıyım
Aşkım dimi ya şimdi daha belli oluyor ama inşallah kızarır
Elbette mümkün yarın aynı saate yine yap bakalım bugünü de değerlendirmeyi unutma amaEki Görüntüle 3158684 Ovulasyon bugün daha da koyu çıktı kızlar. Yarın silikleşir mi?
Hemen mi çıktı çizgi? Eğer öyle ise pozitif test bu bence kan verKızlar acil bi bakabilir misiniz geçen salı silik çıkmıştı test bi hafta sonra tekrar yap dediler bugün yaptım test bozuk mu çıktı ilk idrarla yaptım anlamadım yaa bi bakabilir misiniz yarın yenileyim mi psikolojim bozuldu
Çok geçmiş olsun canım olsun sağlık önemli bir ay geç olsunSelam kızlar ben bu ay da elendim galiba
Hastaneye yatırdılar zatürre olmuşum
2 hafta kimseye temas etme dedi doktorum cinsi münasebet de buna dahil sanırım
Herifi de zatürre etmeyek
Gercekten çok iyi anladım teşhis tedavi sürecinde sağlık yoksa hiçbir şeyin kıymeti yokÇok geçmiş olsun canım olsun sağlık önemli bir ay geç olsun
Evet canım muhtemelen öyle benim testler gibiEki Görüntüle 3158619 kizlar yok sanirimhafif var da o da testi çizgisi gibi geliyor banaEki Görüntüle 3158620
Bak biliyorum o testi ama hepsi de yanlış olamaz ya ve bide bende hiç çıkarmadı pembelik bile düşünKız ben one step
testi hakkında kötü şeyler okudum onun yüzünden böyle düşünüyorum yoksa bende görüyorum teyzesi onu
Yapmadım aşko misafirlerim geldi yalan oldu testVeziir aşkım yaptın mı ovulasyon testini
O zaman niye hemen ultrasona almadılarda bir ay sonrasına gün verdiler bana hemen alsalardı yaEvet kuzum aynı ultrason
Aşkım ne dedilerde 1 ay sonraya verdiler ultrasonun bi zararı olmaz ki bende böbrekleri sen ultrason çekildim ama hiç bişey yapmıyorlar karından bakar gibi bakıyorlar işte
Ay kop koyu koş değerlendırBacılar sanırım pik oldu ne dersiniz ?iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 M mucizeOldu
Evet bak yumurtlama oluyor işte boşuna üzdün kendiniBacılar sanırım pik oldu ne dersiniz ?iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 M mucizeOldu
Hahahha ay evet tam da üstüne gördüm şükür şimdi ekşınlar başlasınEvet bak yumurtlama oluyor işte boşuna üzdün kendini.. şimdi doğruuuuuu iş başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?