- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.181
Gittim canım tepiniyordu benimkisi ben bol tekme yiyeceğim belli olduGinnys kuzum senin dün randevun vardı diye biliyorum ama gittin mi naptın?
Evet aşkım o iş bende artıkAy kop koyu koş değerlendır
Uyyyy teyzesi yesin onu ... Kız hatirliyonmu bana bir rüya anlatmıştın geçen sene onlardan biri olmasın buGittim canım tepiniyordu benimkisi ben bol tekme yiyeceğim belli oldu
Ben sana bişey diyeyim mi sen bunu akşam yaptın değil mi bugünü değerlendir kesin ama yarın sabah yine yap çünkü yarın sabah daha pik olabilir bakarsın yarın akşamda çatlarBacılar sanırım pik oldu ne dersiniz ? @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 M mucizeOldu
Canım pik bence de sat ne zamandı senin?Bacılar sanırım pik oldu ne dersiniz ? @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 M mucizeOldu
Yaa keşke sabah yapabilsek ama çok zor işe gitmek için zor uyanıyoruzBen sana bişey diyeyim mi sen bunu akşam yaptın değil mi bugünü değerlendir kesin ama yarın sabah yine yap çünkü yarın sabah daha pik olabilir bakarsın yarın akşamda çatlar
Ben öyle yapmıştım akşam çok koyu idi ondan sonraki gün sabah yaptım pik oldu akşam silikleşmişti
En son 23 ekim başlangıç canımCanım pik bence de sat ne zamandı senin?
Benim de 26 ekim bugün pik olduEn son 23 ekim başlangıç canım
Aaa süper nerdeyse beraberizBenim de 26 ekim bugün pik oldu
Aynenn bat vakti güzel sonuçları da alırız inşallahAaa süper nerdeyse beraberiz
Evet aşko pik bu hadi bakalım gol olsunBacılar sanırım pik oldu ne dersiniz ? @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Mucizemmm16 M mucizeOldu
Aşkım kum olabilir dedi doktor ara ara sancım oluyordu.Aşkım ne dedilerde 1 ay sonraya verdiler ultrasonun bi zararı olmaz ki bende böbrekleri sen ultrason çekildim ama hiç bişey yapmıyorlar karından bakar gibi bakıyorlar işte
Neyse ya yarın sorar öyle girerimOrasını bilemiyiciğim
Haber ver durumunu bebeğim bence bir sorun olmaz ama yinede sor tabiğAşkım kum olabilir dedi doktor ara ara sancım oluyordu.
Neyse ya yarın sorar öyle girerim
Kız ilişki sabah yap demiyorum haYaa keşke sabah yapabilsek ama çok zor işe gitmek için zor uyanıyoruzama bu akşam kesin inşallah
Sende iyi ki varsın bebeğim benimYa o kadar tatlısınız ki iyi ki tanımışım sizi iyi ki varsımız
Evet ben geçen ay çok hissetmiştim ama bakalım bat günü bir test daha yapalım ondan sonra kesinleşir her şey
Bende seni yirimmmm
Teşekkür ederim canım evet kahvaltıdan önce aç karnına almaya çalışıyorum ama saatine çok dikkat edemiyorum inşallah işe yaramıştırüzülme canım tekrar düşer sadece ilacını sabahları mutlaka kahvaltıdan en az yarım saat önce almaya çalış bir de aynı saatlerde al bu şekilde daha çok yardımcı olursun
Ayyyy bu mu silik kızzzzzM mucizeOlduMucizemmm16 @mavimire
kızla dünden daha silik gibi
@Safiye19Demgey3 R Random3 ve unuttuklarım
Eki Görüntüle 3158540 Eki Görüntüle 3158541
şallah canımHadi güzel haberler verirsin bize inşallah aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?