Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım baya koyulaşma takibi bar ama yeni başlamış gebelik çok dikkat et gediğine içtiğine sigarayı kaldır et o illaki doktoruna haber ver randevu versin hemen kan almaya bilir benden hiç almadı en azından takip eder kese hemen gözükmüyor en az 5 haftalık olmalı.telaş etme ama gebesin aşkoooo gebeeeeee

Burdan sana adet çıkmaz cnm unut o arkadaşı

Canım üzülme herşey moralle başlıyor oluyor hiç bir şey kaçmış değil ki önmli olan bugün öğlen sıvı alımına dikkat ederek testini yap çatlamışsa asıl önemli gün bugün ve yarın yumurtlama olması güzel görmek güzel ama gebelik olması için çatlama olması lazım hele bi çatlasın sende hemen üzülme çatlamadan yumurta döllenmez bugün çatlarsa bugün ve yarın önemli iki gün tamam

Sağol canım benim moral verdiğin için sabah işe gelir gelmez testi yaptım ve foto ekliyorum baksana çatlamamış daha hatta dünkünden daha koyu

Eklentiler

• image.webp
    57 KB · Görüntüleme: 33

Eklentiler

• 20221110_081722.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 20221110_081519.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 20221110_081457.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20221110_081442.webp
    32 KB · Görüntüleme: 52
  • 20221110_080736.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah canım gayet net artık nasıl belirsiz dersin ben daha adetime 4 -5 gün vardı gittim önce öyle demedim tabi testim pozitif dedim dr dedi kaç gün geçti dedim daha geçmedi o zman bakmak istemedi erken gebelik testi yaptım diye ama bi kere uzanmıştım ultrason için eşim dedi 2-3 gündür testler pozitif çıkıyor. Öyle olunca baktı alttan muayene etti ve da orda dedi O gün kan aldılar ama değerim çok düşükmüş tabiki normal çünkü adetten 4 gün önce verdim ben o kanı 6 gün sonra bana diyorlar çok düşük değerin bişey diyemiyoruz
Ama ondan beridir daha gitmedim 3 hafta sonra gel dedi belki bugün tamam derlerse gitmek istiyorum.
Bak istersen test ile takip et koyulaşmasını adetin geçince git bi tuhaflar ya sevincimiz içimizde kalıyor

Bak gün gün koyulaşıyor canım maşallah hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al

Cok belirgin maşallah kaçıncı gün bugün

Tatlım yarın kann ver bence direkt:) barız koyulaşma var

Nerden biliyorsun üzme canını lütfen Ya bugün o altın günse içini ferah tut sen öğlen bi test yap ta at bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…