- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.221
Yavaş yavaş artar her sabah bir tane ilk idrarla yap işe gitmedenYa teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
Bak yine test yaptım bu şekilde çıktı
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 Ginnys R Random3 @Lale95
@Safiye19 M mucizeOldu
Eki Görüntüle 3159036 Eki Görüntüle 3159039 Eki Görüntüle 3159037
Canım baya koyulaşma takibi bar ama yeni başlamış gebelik çok dikkat et gediğine içtiğine sigarayı kaldır et o illaki doktoruna haber ver randevu versin hemen kan almaya bilir benden hiç almadı en azından takip eder kese hemen gözükmüyor en az 5 haftalık olmalı.telaş etme ama gebesin aşkoooo gebeeeeeeKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
En alttakini şimdi yaptım ilk idrarla
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R Random3 @Safiye19 @Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Burdan sana adet çıkmaz cnmKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R Random3 @Safiye19 @Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Canım üzülme herşey moralle başlıyor oluyor hiç bir şey kaçmış değil ki önmli olan bugün öğlen sıvı alımına dikkat ederek testini yap çatlamışsa asıl önemli gün bugün ve yarın yumurtlama olması güzel görmek güzel ama gebelik olması için çatlama olması lazım hele bi çatlasın sende hemen üzülme çatlamadan yumurta döllenmez bugün çatlarsa bugün ve yarın önemli iki gün tamamGünaydın kızçelerim dün yumurtlama gördüm diye sevindim fakat değerlendirme yapamadık maalesef Çok moralim bozuk şimdi işe gidiyorum yanıma test aldım hemen yapacağım bir de akşam yapacağım umarım devam ediyordur yoksa biz bu ayı pas geçtik bile çoktanM mucizeOldu iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 Mucizemmm16 @Demgey3 My_Moonlight06 @Lale95
Keske yapsaydınGünaydın kızçelerim dün yumurtlama gördüm diye sevindim fakat değerlendirme yapamadık maalesef Çok moralim bozuk şimdi işe gidiyorum yanıma test aldım hemen yapacağım bir de akşam yapacağım umarım devam ediyordur yoksa biz bu ayı pas geçtik bile çoktanM mucizeOldu iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 Mucizemmm16 @Demgey3 My_Moonlight06 @Lale95
Baya belirmis canim testinYa teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
@Safiye19 M mucizeOldu
Aynen canım olabilir bekleyeyim bakalim test de yaptim zaten biraz daha rahatim regl gecikmiş de olabilirGünaydın canım biraz daha beklesen testi tekrar etsen belki sonuç değişebilir geç döllenme vs oluyor ya belki öyle birşeydir
7 si ama bugün sabah yaptığım teste bakGünaydın tatlim, en son ilişki ne zaman oldu?
Sağol canım benim moral verdiğin içinCanım üzülme herşey moralle başlıyor oluyor hiç bir şey kaçmış değil ki önmli olan bugün öğlen sıvı alımına dikkat ederek testini yap çatlamışsa asıl önemli gün bugün ve yarın yumurtlama olması güzel görmek güzel ama gebelik olması için çatlama olması lazım hele bi çatlasın sende hemen üzülme çatlamadan yumurta döllenmez bugün çatlarsa bugün ve yarın önemli iki gün tamam
Aslında benlik bir problem yoktu kuzum ya istemsiz bir şeyler oldu diyelimKeske yapsaydınneyse vardır bi hayır cano
Dünyamız o kadar değişik ki sürekli bize oyun oynuyor gerçekten ne olduğunu kestirmek çok zorAynen canım olabilir bekleyeyim bakalim test de yaptim zaten biraz daha rahatim regl gecikmiş de olabilir
Maşallah canım gayet net artık nasıl belirsiz dersinYa teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
@Safiye19 M mucizeOldu
maşallaaahhh baya belırgın :)Ya teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
@Safiye19 M mucizeOldu
Bak gün gün koyulaşıyor canım maşallahKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
Sizce artış var mı
Çiçeklerim bi bakın
Cok belirgin maşallah kaçıncı gün bugünKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
Sizce artış var mı
Çiçeklerim bi bakın
Canim bu çok güven vermedi bana kaç gün var bataKızlar benden umudu kesiyoruztesti kullanmadan da çizgi vardı onun fotoğrafını da attım bi bakın
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
My_Moonlight06
R Random3
Tatlım yarın kann ver bence direkt:) barız koyulaşma varKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
Sizce artış var mı
Çiçeklerim bi bakın
Hiç böyle uzun geç geldiği oldu mu ki canımKizlar merhabalar. Gecikmenin 3. Gunundeyim. Kasık ağrım devam ediyor. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif galiba mevsim değişikliğinden gecikti
Nerden biliyorsun üzme canını lütfen Ya bugün o altın günseGünaydın kızçelerim dün yumurtlama gördüm diye sevindim fakat değerlendirme yapamadık maalesef Çok moralim bozuk şimdi işe gidiyorum yanıma test aldım hemen yapacağım bir de akşam yapacağım umarım devam ediyordur yoksa biz bu ayı pas geçtik bile çoktanM mucizeOldu iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 Mucizemmm16 @Demgey3 My_Moonlight06 @Lale95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?