- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.261
4 gün önce canımMerhaba canım ne zaman başladın test yapmaya
Maşallah canım gayet net artık nasıl belirsiz dersinben daha adetime 4 -5 gün vardı gittim önce öyle demedim tabi testim pozitif dedim dr dedi kaç gün geçti dedim daha geçmedi o zman bakmak istemedi erken gebelik testi yaptım diye ama bi kere uzanmıştım ultrason için eşim dedi 2-3 gündür testler pozitif çıkıyor. Öyle olunca baktı alttan muayene etti ve da orda dedi O gün kan aldılar ama değerim çok düşükmüş tabiki normal çünkü adetten 4 gün önce verdim ben o kanı 6 gün sonra bana diyorlar çok düşük değerin bişey diyemiyoruz
Ama ondan beridir daha gitmedim 3 hafta sonra gel dedi belki bugün tamam derlerse gitmek istiyorum.
Bak istersen test ile takip et koyulaşmasını adetin geçince git bi tuhaflar ya sevincimiz içimizde kalıyor
Varmıydı belirtiler canım. Benimde 16 kasımda daha 6 gün var. Ama tam belirtim yok ://4 gün önce canım
Tatlım yarın kann ver bence direkt:) barız koyulaşma var
Gerçekten 0 belirti tek bel agrım varVarmıydı belirtiler canım. Benimde 16 kasımda daha 6 gün var. Ama tam belirtim yok ://
teşekkür ederim canım benimAyy maşallah meleekkk sağlıkla tutunsun sağlıkla al kucağına inşallah
Bende de göğüs hassasiyetim var ama o reglde de oluyordu. Dün oda şiddetli oldu acımaya başladı. Ama akıntım var krem gibi ama regl içinde olabilir diye düşünüyorum. Geçen hafta pazar gününden beri. Bide burada okudum ateş ölçüyorlar. Ateşimde 4 gündür 36,6Gerçekten 0 belirti tek bel agrım var
Evet kuzum akşama güzel olacak inşallah dua et bana sen hamişsin kabul olurAma ben sana ne dedim senin yarın pik olur gibi geldi bana demedim miBak İnan akşama yap bide
Canım sen iyi düşün iyi olsunBende de göğüs hassasiyetim var ama o reglde de oluyordu. Dün oda şiddetli oldu acımaya başladı. Ama akıntım var krem gibi ama regl içinde olabilir diye düşünüyorum. Geçen hafta pazar gününden beri. Bide burada okudum ateş ölçüyorlar. Ateşimde 4 gündür 36,6
evet kuzum yaa dün eşime söyledim stres oldu galiba sıkıntı yaşadık ama bugün demeyeceğim ve hazırlaanacağımHatta dünkünden daha koyu koz
Ayyyy Muhteşem canım benim tebrik ediyorum çok güzel Rabbim bağışlasınSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys _Umutlu_Pozitif_ Lale95 L lavinya- M Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
Allah razı olsun canım benimAyyyy Muhteşem canım benim tebrik ediyorum çok güzel Rabbim bağışlasın
Yaa seni yerimmmSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys _Umutlu_Pozitif_ Lale95 L lavinya- M Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Ayağını sür bizde olalım inşYaa seni yerimmmsağlıkla kucağına al inşallah bebeğim
Ya kızlar beni daha da ağlatmayınYaa seni yerimmmsağlıkla kucağına al inşallah bebeğim
Sen bugün bolca havuç ye çatlasın kistleşmesin gebe kalman için çatlaması çSağol canım benim moral verdiğin içinsabah işe gelir gelmez testi yaptım ve foto ekliyorum baksana çatlamamış daha hatta dünkünden daha koyu
ua ben 100 den fazla test yaptım en güzel keyfimiz en güzel zaman istediğine işeYa cansın
uz kızlarBen pazartesiyi mi beklemesem ya yada başka test var onu mu yapsam ne dersin ki
Bak gördün mü gönlünce ağla mutluluk gözyaşları onlar Rabbim kucağını almayı nasip etsin kızın olacak bnce sen bana söyledin bende sana diyim hadi ilk aklıma kız geldi Rabbim sağlıklı güzel zamanlarını göstersinSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Noldu canımCook strese girdim kızlar yardimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?