- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.201
Ya inşallah yaBak biliyorum o testi ama hepsi de yanlış olamaz ya ve bide bende hiç çıkarmadı pembelik bile düşün
Ya çok seviıyorum sizleriSende iyi ki varsın bebeğim beniminşallah günden güne koyulaşacak ve en son kopkoyu çıkacak inanıyorum ben kuzummm
Yarın tekrar atarım sabah sizeAyyyy bu mu silik kızzzzzdaha ne kadar belli etsin kendini bence aşırı belli çizgi Ama aşko çok bulanık resim keşke net çekebilsen daha iyi görürüz
Hiç hatırlamıyorum ki neydi sen hatırlıyorsan yaz bakayım belki hatırlarımUyyyy teyzesi yesin onu ... Kız hatirliyonmu bana bir rüya anlatmıştın geçen sene onlardan biri olmasın bu
Valla kalçamda sol taraf sinir sıkışması oluştu ayakta duramıyorum yürüyemiyorım gebelikte rastlanabiliyormuş bilinen bir tedavisi yok kendiliğinden geçecek dedi doktorumuzGinnys canım nasılsın sesin çıkmıyor kuzum nasıl hala seni yoruyor mu
Tesadüf karşıma çıkmasa bir süre sonra öğreneceğim gebe olduğunu gözün Aydın olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah herşey güzel olsun
Ya teşekkür ederim de aşko çok belirsizTesadüf karşıma çıkmasa bir süre sonra öğreneceğim gebe olduğunu gözün Aydın olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah herşey güzel olsun
Ya teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
Bak yine test yaptım bu şekilde çıktı
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Ginnys R Random3 Lale95
miraclebeyb M mucizeOldu
Eki Görüntüle 3159036 Eki Görüntüle 3159039 Eki Görüntüle 3159037
Ya teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
miraclebeyb M mucizeOldu
Dün değerlendirme olamadı maalesef bugün hanıma aldım test hala devam ediyorsa test pozitif çıkarsa bugüne kısmet çok üzüldüm yaKız ilişki sabah yap demiyorum hayani öğlen gibi ovülasyon testi yap yanına al çalışırken öğlen molanda yap
Kız bunda baya baya varYa teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
miraclebeyb M mucizeOldu
Ah canımKız bunda baya baya varsen söyle hamile olabileceğini, test yaptığını. Ahh kuzum yaa
Kizlar merhabalar. Gecikmenin 3. Gunundeyim. Kasık ağrım devam ediyor. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif galiba mevsim değişikliğinden geciktiOlumlu düşün bittebiz dolu dolu seviniyoruz var işte bebişin maşallah daha ne desin kız bu bebe
Günaydın canım biraz daha beklesen testi tekrar etsen belki sonuç değişebilir geç döllenme vs oluyor ya belki öyle birşeydirKizlar merhabalar. Gecikmenin 3. Gunundeyim. Kasık ağrım devam ediyor. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif galiba mevsim değişikliğinden gecikti
Seninnnn karninın bebesiii varrrrYa teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
miraclebeyb M mucizeOldu
Adet kelimesini unut ne adetiKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
En alttakini şimdi yaptım ilk idrarla
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 miraclebeyb Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Günaydın tatlim, en son ilişki ne zaman oldu?Günaydın kızçelerim dün yumurtlama gördüm diye sevindim fakat değerlendirme yapamadık maalesef Çok moralim bozuk şimdi işe gidiyorum yanıma test aldım hemen yapacağım bir de akşam yapacağım umarım devam ediyordur yoksa biz bu ayı pas geçtik bile çoktanM mucizeOldu iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ annabelica Mucizemmm16 Demgey3 My_Moonlight06 Lale95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?