- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.241
Belirginleşmiş canısı ay maşallahh pembe pembeYa teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
Bak yine test yaptım bu şekilde çıktı
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Ginnys @Random3 @Lale95
miraclebeyb M mucizeOldu
Eki Görüntüle 3159036 Eki Görüntüle 3159039 Eki Görüntüle 3159037
Aşko test bozuk demek ki başka test yapsanaKızlar benden umudu kesiyoruztesti kullanmadan da çizgi vardı onun fotoğrafını da attım bi bakın
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
@My_Moonlight06
@Random3
Bak Allah sana yine sans vermıs değerlendır ne güzel işteAslında benlik bir problem yoktu kuzum ya istemsiz bir şeyler oldu diyelimama bugün işe gelince tekrarladım ovü testini ve dünden daha koyu çıktı
Yok canim hic olmadi aksine erken olurHiç böyle uzun geç geldiği oldu mu ki canım
Hayır hayır hiç pas geçme ne pası dün yoksa bu gün var yarın çatlaması var çatlamadan sonra ki bir gün var daha şimdi başlıyorsun dünde kalma ama bu gün muhakkak değerlendir yarın çatlar muhtemelenGünaydın kızçelerim dün yumurtlama gördüm diye sevindim fakat değerlendirme yapamadık maalesef Çok moralim bozuk şimdi işe gidiyorum yanıma test aldım hemen yapacağım bir de akşam yapacağım umarım devam ediyordur yoksa biz bu ayı pas geçtik bile çoktanM mucizeOldu iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 Mucizemmm16 @Demgey3 @My_Moonlight06 @Lale95
Aşkım iş yerine gelince yaptım hemen bit test atmadım mı sana dur ekliyorumNerden biliyorsun üzme canını lütfen Ya bugün o altın günseiçini ferah tut sen öğlen bi test yap ta at bakalım
Evet ya valla dün çok üzüldüm dua ettim bugün sonuş buBak Allah sana yine sans vermıs değerlendır ne güzel işte
tamam kuzum zaten bugün yine pik çıktı akşam tekrarlıcam zaten umarım bu ay olurHayır hayır hiç pas geçme ne pası dün yoksa bu gün var yarın çatlaması var çatlamadan sonra ki bir gün var daha şimdi başlıyorsun dünde kalma ama bu gün muhakkak değerlendir yarın çatlar muhtemelen
Bak bozuk başka bi test yapsana canımKızlar benden umudu kesiyoruztesti kullanmadan da çizgi vardı onun fotoğrafını da attım bi bakın
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
@My_Moonlight06
@Random3
Ama ben sana ne dedim senin yarın pik olur gibi geldi bana demedim miAşkım iş yerine gelince yaptım hemen bit test atmadım mı sana dur ekliyorum
Hatta dünkünden daha koyu koztamam kuzum zaten bugün yine pik çıktı akşam tekrarlıcam zaten umarım bu ay olur
Bı kaç saat sonra regl oldum canımEvet canım muhtemelen öyle benim testler gibiama yinede gebelik yok diyemeyiz geciktisyen doktora git bence
Ayy maşallah meleekkk sağlıkla tutunsun sağlıkla al kucağına inşallahKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
En alttakini şimdi yaptım ilk idrarla
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Random3 miraclebeyb @Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Merhaba canım ne zaman başladın test yapmayaKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
En alttakini şimdi yaptım ilk idrarla
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Random3 miraclebeyb @Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Bat 6 kasımdı canım geçti. memlekete gidiyorum ilk fırsatta doktora gidicem kist falan mı oldu noldu anlamadımCanim bu çok güven vermedi bana kaç gün var bata
Aşko yola çıktım. Testlerini de almadım yanımaAşko test bozuk demek ki başka test yapsana
Bozuk olduğunu bilseydim sabah başka test açardım ya memlekete gidiyorum test yapamam ki aşko yaBak bozuk başka bi test yapsana canım
diğer testi ikinci idrarla yapsam ne olurAdet kelimesini unut ne adetimaşallah gün gün koyulaşmış işte hamilesin sen hamileeeee inşaallah bi güzel tutunur annesine sağlıkli bebiş olur
uz kızlarCanım baya koyulaşma takibi bar ama yeni başlamış gebelik çok dikkat et gediğine içtiğine sigarayı kaldır et o illaki doktoruna haber ver randevu versin hemen kan almaya bilir benden hiç almadı en azından takip eder kese hemen gözükmüyor en az 5 haftalık olmalı.telaş etme ama gebesin aşkoooo gebeeeeee
Ya seni unuttum etiketleyeceğim aşkomBaya belirmis canim testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?