- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.301
Eee eşine nasıl söyleyecksimAy
İnşallah
elden ele kızlarAy kuzum bebek için kayganlaştırıcı jel var ama oradaki adı ne bilmiyorumMucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ kızlar arkadaşa bi yardımcı olurmusunuz
hemen bi tane alamGinnys bugün dedi galiba aşkım hatta varya akşama çatlamış olursa süper olur sen başla havuç yemeyebenim öyle olmuştu sabah pik akşamına çatlamıştı
Evet canım oldum tek embriyom gelişti 3. Gün embriyosu transfer edildi. Embriyom da çok zayıftı ama çok şükür hamileyimcanım transfer oldun mu sen?
kacıncı gun embrıyosu transfer edıldı ?
7 deger gebelık demek doktorun ne dedı?
Başka marka test al canımKızlar benden umudu kesiyoruztesti kullanmadan da çizgi vardı onun fotoğrafını da attım bi bakın
Mucizemmm16
@_Umutlu_Pozitif_
@My_Moonlight06
@Random3
Eşime söyledimEee eşine nasıl söyleyecksimveeee artık sigarayı bari azalt annesiiii
Askim sen hamilesin cook guzel darisi basimiza insallahSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys @_Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @lavinya- M Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
B balbadem1 bu hatunu dinle bak olumlu sonuç alırsınGinnys bugün dedi galiba aşkım hatta varya akşama çatlamış olursa süper olur sen başla havuç yemeyebenim öyle olmuştu sabah pik akşamına çatlamıştı
Ben prefert kullandım beybisi kayganlaştırıcı jelelden ele kızlar
Evet pik yaptığı için bugğn çatlasın ki gebelik oluşma imkanı olsun çatlamayınca kistleşir.testi sabah yapacaksan 12:00 ila 16:00 arasında akşam yapacaksan testi 20:00 ila 22:00 arası yapacaksın.sen sabah akşam testine devam etki ne zaman çatlayacak bilesinbişey soracağım havuç yiyeyim tabii ki ama yarın test yapsam silik çıktığında çatladığı anlamına geliyor değil mi
Kuzu sen nasılsın nasıl gidiyor?Evet pik yaptığı için bugğn çatlasın ki gebelik oluşma imkanı olsun çatlamayınca kistleşir.testi sabah yapacaksan 12:00 ila 16:00 arasında akşam yapacaksan testi 20:00 ila 22:00 arası yapacaksın.sen sabah akşam testine devam etki ne zaman çatlayacak bilesin
Çatlamış canım sen akıntıya takılma her zaman aynı olmuyor bugünü ve yarını boş geçmeEki Görüntüle 3159492
Kızlarcım testin bugünkü hali en alttaki.
Dün öğlen ve akşam 2 tane yaptım ikisi de aynı koyuluktaydı. Sanırım çatladı. Ama o uzayan yumurtlama akıntısı falan olmadı bende
@Random3bitliKedi Mucizemmm16 M mucizeOldu B balbadem1 ve diğer kızlar
Harbiden yaaa öyle böyle benim bulantılar arası ne hararetle test baktık
Ağzın bal yesin kuzucumHarbiden yaaa öyle böyle benim bulantılar arası ne hararetle test baktıkbeklemeye devam et bakalım tutacak bence seninki de. M mucizeOldu dpktora gittin miiiiiii
Ben tam bulantılar toparlanıyor derken sol kalça ağrısı ortaya çıktı oda gebeliktenmiş hormonlar artınca oluyormuş.ama ne ağrı basamıyorsun hoplayıyor yerinden sinire baskı oluyormuş kaslar gevşiyormuş acaip fena bişi kendiliğinden geçecekmiş çok fena hem komik hem fena kız ne tuaf bu annelik yaKuzu sen nasılsın nasıl gidiyor?
Sağlıkla tutsun inşallah canım avakado ye hergün bir taneAğzın bak yesin kuzucumamiiin inşallah tutuyordur
Size duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys @_Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @lavinya- M Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
yaaaa nasıl sevındım sana anlatamam, masallaahh ..Evet canım oldum tek embriyom gelişti 3. Gün embriyosu transfer edildi. Embriyom da çok zayıftı ama çok şükür hamileyim
Başka marka test al canım
Ayy zor oluyodur kuzucum o yaa ama 12. Hafta sonrası bulantın kesilir bence tamamen. Senin bebiş çetin biraz sanırım gümbür gümbür geliyor yumurcakBen tam bulantılar toparlanıyor derken sol kalça ağrısı ortaya çıktı oda gebeliktenmiş hormonlar artınca oluyormuş.ama ne ağrı basamıyorsun hoplayıyor yerinden sinire baskı oluyormuş kaslar gevşiyormuş acaip fena bişi kendiliğinden geçecekmiş çok fena hem komik hem fena kız ne tuaf bu annelik ya
eczanede vardır inşallah iş çıkışı bi sormam lazım :) allah hepinizden razı olsun akımıza takılan eden herşeyi çözüyoruz beraber bi derdimize derman oluyoruz M mucizeOldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?