Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım transfer oldun mu sen?
kacıncı gun embrıyosu transfer edıldı ?
7 deger gebelık demek doktorun ne dedı?
Evet canım oldum tek embriyom gelişti 3. Gün embriyosu transfer edildi. Embriyom da çok zayıftı ama çok şükür hamileyim
Kızlar benden umudu kesiyoruz testi kullanmadan da çizgi vardı onun fotoğrafını da attım bi bakın
Mucizemmm16
@_Umutlu_Pozitif_
@My_Moonlight06
@Random3
Başka marka test al canım

Eee eşine nasıl söyleyecksim veeee artık sigarayı bari azalt annesiiii
Eşime söyledim ama sevinemedi bikere kimyasal geçirdiğim için
Herhalde kalp atışından sonra seviniriz diye düşünüyorum
Sigaraya da gelirsek dün 2 tane bugün hiç içmesim daha canım çok çekiyor

bişey soracağım havuç yiyeyim tabii ki ama yarın test yapsam silik çıktığında çatladığı anlamına geliyor değil mi
Evet pik yaptığı için bugğn çatlasın ki gebelik oluşma imkanı olsun çatlamayınca kistleşir.testi sabah yapacaksan 12:00 ila 16:00 arasında akşam yapacaksan testi 20:00 ila 22:00 arası yapacaksın.sen sabah akşam testine devam etki ne zaman çatlayacak bilesin

Kuzu sen nasılsın nasıl gidiyor?

B balbadem1 bu hatunu dinle bak olumlu sonuç alırsın beklemedeyim ben de mercimeği verdik fırına el birliğiyle

Ben prefert kullandım beybisi kayganlaştırıcı jel
Harbiden yaaa öyle böyle benim bulantılar arası ne hararetle test baktık beklemeye devam et bakalım tutacak bence seninki de. M mucizeOldu dpktora gittin miiiiiii

Kuzu sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ben tam bulantılar toparlanıyor derken sol kalça ağrısı ortaya çıktı oda gebeliktenmiş hormonlar artınca oluyormuş.ama ne ağrı basamıyorsun hoplayıyor yerinden sinire baskı oluyormuş kaslar gevşiyormuş acaip fena bişi kendiliğinden geçecekmiş çok fena hem komik hem fena kız ne tuaf bu annelik ya

Evet canım oldum tek embriyom gelişti 3. Gün embriyosu transfer edildi. Embriyom da çok zayıftı ama çok şükür hamileyim

Başka marka test al canım
yaaaa nasıl sevındım sana anlatamam, masallaahh ..
hayırlı olsun canım , taze transfer mı oldun? yumruta toplandıktan kac gun sonra yapıldı transferın?

Ayy zor oluyodur kuzucum o yaa ama 12. Hafta sonrası bulantın kesilir bence tamamen. Senin bebiş çetin biraz sanırım gümbür gümbür geliyor yumurcak

B balbadem1 bu hatunu dinle bak olumlu sonuç alırsın beklemedeyim ben de mercimeği verdik fırına el birliğiyle

Ben prefert kullandım beybisi kayganlaştırıcı jel
eczanede vardır inşallah iş çıkışı bi sormam lazım :) allah hepinizden razı olsun akımıza takılan eden herşeyi çözüyoruz beraber bi derdimize derman oluyoruz M mucizeOldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…