Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canikom bugün 9:30 falandı galiba yaptığımda akşam da 7 gibi falan yapabiliyorum ancak şimiden suyu kesiyorum inşallah bugün olacak :)

eczanede vardır inşallah iş çıkışı bi sormam lazım :) allah hepinizden razı olsun akımıza takılan eden herşeyi çözüyoruz beraber bi derdimize derman oluyoruz @mucizeOldu
Eczanede var mı bilmiyorum ama ben trendyoldan almıştım içinde 8 tüp var her bir ilişki öncesi bir tüp sıkıyorsun 10-15 dk sonra da ilişki.

tamam canikom bugün 9:30 falandı galiba yaptığımda akşam da 7 gibi falan yapabiliyorum ancak şimiden suyu kesiyorum inşallah bugün olacak :)
Canım ben yapılması dopru saatleri yazdım lh hormonu en yüksek seviye bu saatler arasında yanı doğru ölçüm ancak bu şekilde olur

yaaaa nasıl sevındım sana anlatamam, masallaahh ..
hayırlı olsun canım , taze transfer mı oldun? yumruta toplandıktan kac gun sonra yapıldı transferın?
İnsallah sağlıkla ilerler kuzum darısı hepinize inşallah evet canım taze transfer yumurta toplandıktan 3 gün sonra transfer oldu bugün 10. Gün

İnsallah sağlıkla ilerler kuzum darısı hepinize inşallah evet canım taze transfer yumurta toplandıktan 3 gün sonra transfer oldu bugün 10. Gün
İnşallah canım sağlıkla ilerlesin.
Hayırlısı ile kucağına al inşallah tek yumurta mı toplandı? Adet olmadan mi transfer oldun

Acile kan vermeye gittim 10 dk sonra regl oldum moralim inanilmaz bozuldum oturdum ağladım. 3 gün gecikmisti bu ay cok umutluydm
Canım sen bu ay 2 gün kadar geç yumurtlama olmuş olabilirmisin çünkü bende arada bir geç yumurtlama görürüm ve 3-4 gün ileri atar adet günü.
Bence artık kendini yıpratma bak ben geçen ay adet oldum hemen doktora gittim eşimle herşeye baktırdık bir anda bak hiç bişey yok adetinin 2-3 veya 4, günü doktor hormonlara sperme bakıyorlar hemen sonra doktor ona göre yol çiziyor bak bana sonuçlarınız gayet güzel dedi ama ara kanamalardan şüphelendi bu ay benim takibimde yumurtlama olsun dedi Klomen verdi 5 gün içtim sonra çağırdı gittim bir tane çatlatma iğnesi verdi onu oldum şimdi söylediği gibi ilişkilere başladık bütün bunlar için sadece 2 kere doktora gittim ara kanaman başlarsa gel dedi onun dışında inşallah gecikme olursa gel dedi adet olursan ona göre yol çizeriz tüplerine bakarız sırayla yaparız herşeyi dedi aşırı rahatladım bu ay kendin için bunu yapsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…