- 24 Ağustos 2022
- 4.842
- 20.010
- 258
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.321
Yiyorum valla her günSağlıkla tutsun inşallah canım avakado ye hergün bir tane
tamam canikom bugün 9:30 falandı galiba yaptığımda akşam da 7 gibi falan yapabiliyorum ancak şimiden suyu kesiyorum inşallah bugün olacak :)Evet pik yaptığı için bugğn çatlasın ki gebelik oluşma imkanı olsun çatlamayınca kistleşir.testi sabah yapacaksan 12:00 ila 16:00 arasında akşam yapacaksan testi 20:00 ila 22:00 arası yapacaksın.sen sabah akşam testine devam etki ne zaman çatlayacak bilesin
Eczanede var mı bilmiyorum ama ben trendyoldan almıştım içinde 8 tüp var her bir ilişki öncesi bir tüp sıkıyorsun 10-15 dk sonra da ilişki.eczanede vardır inşallah iş çıkışı bi sormam lazım :) allah hepinizden razı olsun akımıza takılan eden herşeyi çözüyoruz beraber bi derdimize derman oluyoruz @mucizeOldu
Tamamdır canımÇatlamış canım sen akıntıya takılma her zaman aynı olmuyor bugünü ve yarını boş geçme
ay bacıko söylesem de hemen gelmez bana bugün aciliyetinden lazım durumu biliyorsunEczanede var mı bilmiyorum ama ben trendyoldan almıştım içinde 8 tüp var her bir ilişki öncesi bir tüp sıkıyorsun 10-15 dk sonra da ilişki.
Bilirim bacım bilirim o aciliyetiay bacıko söylesem de hemen gelmez bana bugün aciliyetinden lazım durumu biliyorsun
Valla öyle gibi birde görsen yerinde durmuyor şimdiden muayenede hopladı durduuAyy zor oluyodur kuzucum o yaa ama 12. Hafta sonrası bulantın kesilir bence tamamen. Senin bebiş çetin biraz sanırım gümbür gümbür geliyor yumurcak
Süper çok iyi geliyor bu durumYiyorum valla her gün
AskooooooooooooooooooYok canim hic olmadi aksine erken olur
Canım ben yapılması dopru saatleri yazdım lh hormonu en yüksek seviye bu saatler arasında yanı doğru ölçüm ancak bu şekilde olurtamam canikom bugün 9:30 falandı galiba yaptığımda akşam da 7 gibi falan yapabiliyorum ancak şimiden suyu kesiyorum inşallah bugün olacak :)
İnsallah sağlıkla ilerler kuzum darısı hepinize inşallahyaaaa nasıl sevındım sana anlatamam, masallaahh ..
hayırlı olsun canım , taze transfer mı oldun? yumruta toplandıktan kac gun sonra yapıldı transferın?
Aşko jel bende bilmiyorum o konuda pek bilgi sahibi değilimAy kuzum bebek için kayganlaştırıcı jel var ama oradaki adı ne bilmiyorumMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ kızlar arkadaşa bi yardımcı olurmusunuz
Oyyy minnoş kuzuu yaaa maşallah sağlıkla gelsinValla öyle gibi birde görsen yerinde durmuyor şimdiden muayenede hopladı durduu
Misss gibi gebesin MaşallahSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 @mucizeOldu Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @lavinya- @Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
İnşallah canım sağlıkla ilerlesin.İnsallah sağlıkla ilerler kuzum darısı hepinize inşallahevet canım taze transfer yumurta toplandıktan 3 gün sonra transfer oldu bugün 10. Gün
Kız ben çok yazdım bu jeli bir gebenin günlüğünde satılıyor trendyolda satılıyor onada ben söyledim hatta biz yurtdışında olduğumuz için burada bulunan bir ürün kullandı o onu da söyledimAşko jel bende bilmiyorum o konuda pek bilgi sahibi değilim
Eşin keseyi görünce başlat sevinmeye korkma ztn tutacak olan valla tutunuyorEşime söyledimama sevinemedi bikere kimyasal geçirdiğim için
Herhalde kalp atışından sonra seviniriz diye düşünüyorum
Sigaraya da gelirsek dün 2 tane bugün hiç içmesim daha canım çok çekiyor
Efendim çiçeğimmmAskoooooooooooooooooo
Acile kan vermeye gittim 10 dk sonra regl oldum moralim inanilmaz bozuldum oturdum ağladım. 3 gün gecikmisti bu ay cok umutluydmNoldu canım
Canım sen bu ay 2 gün kadar geç yumurtlama olmuş olabilirmisin çünkü bende arada bir geç yumurtlama görürüm ve 3-4 gün ileri atar adet günü.Acile kan vermeye gittim 10 dk sonra regl oldum moralim inanilmaz bozuldum oturdum ağladım. 3 gün gecikmisti bu ay cok umutluydm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?