Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim hikayemde biraz aynı klomen sonrası çatlatma oldum ptesi 4 folikül var demişti 36.saat ilişki falan
Perş gel çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi , gittim bugün ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere tekrar ctesi ilişki dedi
14 gün sonra ya test ya regl dedi
Böyle bişey duydunmu hiç peşpeşe yumurtaların 3 5 gün arayla çatlaması falan

Eşime söyledim ama sevinemedi bikere kimyasal geçirdiğim için
Herhalde kalp atışından sonra seviniriz diye düşünüyorum
Sigaraya da gelirsek dün 2 tane bugün hiç içmesim daha canım çok çekiyor
Yaa neyse bu sağlıklı maşallah kuzum hem annesi gün gün koyulaştı bide 3 hafta sonraya verirler galiba kalp atışı için
Çekmesin canın ben napıyorm biliyor musun sadece akşamları içerdim zaten akşam kocam içerken iki yudum çekip bırakıyorum

Evet canim gev yumurtladim yumurtlamadan 18 gün geçti hic gecikmez benim günü gününe olur. Tüm tetkikleri de yaptin hersey normal 2 yil dolmadan ileri tetkik gerek yok dedi doktor o yüzden gitmedim bu ay yenidenn ama moralim ne kadar bozuk şuan anlatamam umudum çok kirildi

Evet kuzum birbirinden çok farklı boyutlardaysa mümkün yanş önce büyük olanlar sonra küçük olanlar çatlayabilir benimde 3 yumurtam vardı biri büyük diğer ikisi ondan bi tık küçüktü ikisi aynı boyuttaydı muhtemelen ben pazartesi gitmiştim Salı günü sabah 10 da iğneyi vur yani yarına kadar diğer iki tanesinde aynı boyuta gelebilir demişti ama beni çağırmadı çatladımı bakalım diye

Anlıyorum canım 2 yıl neden ben onu anlayamadım yani herşey iyiyse en azından yumurta takibini yapsın Klomen versin vs bişeyler olmalı yani

Kız ben çok yazdım bu jeli bir gebenin günlüğünde satılıyor trendyolda satılıyor onada ben söyledim hatta biz yurtdışında olduğumuz için burada bulunan bir ürün kullandı o onu da söyledim
Aşko gördümde hatırlamıyorum adını yani ben almadığım için bilemiyorum

Harbiden yaaa öyle böyle benim bulantılar arası ne hararetle test baktık beklemeye devam et bakalım tutacak bence seninki de. M mucizeOldu dpktora gittin miiiiiii
Bebeğim sen bulantılarla bile süper ilgilisin bende öyle hissediyorum az kaldı görecez yok kabul etmediler randevum 17 si o zman gitmeliymişim neyse yapacak bişey yok sağlıklı olsun kuzum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…