- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.341
Merhaba benim hikayemde biraz aynı klomen sonrası çatlatma oldum ptesi 4 folikül var demişti 36.saat ilişki falanCanım sen bu ay 2 gün kadar geç yumurtlama olmuş olabilirmisin çünkü bende arada bir geç yumurtlama görürüm ve 3-4 gün ileri atar adet günü.
Bence artık kendini yıpratma bak ben geçen ay adet oldum hemen doktora gittim eşimle herşeye baktırdık bir anda bak hiç bişey yok adetinin 2-3 veya 4, günü doktor hormonlara sperme bakıyorlar hemen sonra doktor ona göre yol çiziyor bak bana sonuçlarınız gayet güzel dedi ama ara kanamalardan şüphelendi bu ay benim takibimde yumurtlama olsun dedi Klomen verdi 5 gün içtim sonra çağırdı gittim bir tane çatlatma iğnesi verdi onu oldum şimdi söylediği gibi ilişkilere başladık bütün bunlar için sadece 2 kere doktora gittim ara kanaman başlarsa gel dedi onun dışında inşallah gecikme olursa gel dedi adet olursan ona göre yol çizeriz tüplerine bakarız sırayla yaparız herşeyi dedi aşırı rahatladım bu ay kendin için bunu yapsan iyi olur
YaaEşime söyledimama sevinemedi bikere kimyasal geçirdiğim için
Herhalde kalp atışından sonra seviniriz diye düşünüyorum
Sigaraya da gelirsek dün 2 tane bugün hiç içmesim daha canım çok çekiyor
Aşkım hiç bilmiyorum ki ya bir isim var aklımda ama emin değilim o muydu diye yazamıyorum o yüzdenAy kuzum bebek için kayganlaştırıcı jel var ama oradaki adı ne bilmiyorumMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ kızlar arkadaşa bi yardımcı olurmusunuz
Evet canim gev yumurtladim yumurtlamadan 18 gün geçti hic gecikmez benim günü gününe olur. Tüm tetkikleri de yaptin hersey normal 2 yil dolmadan ileri tetkik gerek yok dedi doktor o yüzden gitmedim bu ay yenidenn ama moralim ne kadar bozuk şuan anlatamam umudum çok kirildiCanım sen bu ay 2 gün kadar geç yumurtlama olmuş olabilirmisin çünkü bende arada bir geç yumurtlama görürüm ve 3-4 gün ileri atar adet günü.
Bence artık kendini yıpratma bak ben geçen ay adet oldum hemen doktora gittim eşimle herşeye baktırdık bir anda bak hiç bişey yok adetinin 2-3 veya 4, günü doktor hormonlara sperme bakıyorlar hemen sonra doktor ona göre yol çiziyor bak bana sonuçlarınız gayet güzel dedi ama ara kanamalardan şüphelendi bu ay benim takibimde yumurtlama olsun dedi Klomen verdi 5 gün içtim sonra çağırdı gittim bir tane çatlatma iğnesi verdi onu oldum şimdi söylediği gibi ilişkilere başladık bütün bunlar için sadece 2 kere doktora gittim ara kanaman başlarsa gel dedi onun dışında inşallah gecikme olursa gel dedi adet olursan ona göre yol çizeriz tüplerine bakarız sırayla yaparız herşeyi dedi aşırı rahatladım bu ay kendin için bunu yapsan iyi olur
Evet kuzum birbirinden çok farklı boyutlardaysa mümkün yanş önce büyük olanlar sonra küçük olanlar çatlayabilir benimde 3 yumurtam vardı biri büyük diğer ikisi ondan bi tık küçüktü ikisi aynı boyuttaydı muhtemelen ben pazartesi gitmiştim Salı günü sabah 10 da iğneyi vur yani yarına kadar diğer iki tanesinde aynı boyuta gelebilir demişti ama beni çağırmadı çatladımı bakalım diyeMerhaba benim hikayemde biraz aynı klomen sonrası çatlatma oldum ptesi 4 folikül var demişti 36.saat ilişki falan
Perş gel çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi , gittim bugün ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere tekrar ctesi ilişki dedi
14 gün sonra ya test ya regl dedi
Böyle bişey duydunmu hiç peşpeşe yumurtaların 3 5 gün arayla çatlaması falan
Anlıyorum canım 2 yıl neden ben onu anlayamadım yani herşey iyiyse en azından yumurta takibini yapsın Klomen versin vs bişeyler olmalı yaniEvet canim gev yumurtladim yumurtlamadan 18 gün geçti hic gecikmez benim günü gününe olur. Tüm tetkikleri de yaptin hersey normal 2 yil dolmadan ileri tetkik gerek yok dedi doktor o yüzden gitmedim bu ay yenidenn ama moralim ne kadar bozuk şuan anlatamam umudum çok kirildi
Aşko gördümde hatırlamıyorum adını yani ben almadığım için bilemiyorumKız ben çok yazdım bu jeli bir gebenin günlüğünde satılıyor trendyolda satılıyor onada ben söyledim hatta biz yurtdışında olduğumuz için burada bulunan bir ürün kullandı o onu da söyledim
Nasılsın kuzucum iyi misinnEfendim çiçeğimmm
İnofolic combi verdi sadece stres yapma rahat ol olacak dedi baska da bisey vermediAnlıyorum canım 2 yıl neden ben onu anlayamadım yani herşey iyiyse en azından yumurta takibini yapsın Klomen versin vs bişeyler olmalı yani
Değilim kuzu ya moralim yerle birNasılsın kuzucum iyi misinn
Ne oldu asko gördüm sonucunu 0.100 mü cıkmısDeğilim kuzu ya moralim yerle bir
Evet canım böyle yazıyor sonuç 0.100 negatif yaniBöyle sonuç olabilir mi arkadaşlar
Eki Görüntüle 3159571
Başka bir doktora gitmeni öneririm kuzumİnofolic combi verdi sadece stres yapma rahat ol olacak dedi baska da bisey vermedi
Yok canım kabul etmediler 17 sinde randevum var zaten o zman gitmeliymişimM mucizeOldu bebişini gördün mü aşko bugün gidecektin?
Bebeğim sen bulantılarla bile süper ilgilisinHarbiden yaaa öyle böyle benim bulantılar arası ne hararetle test baktıkbeklemeye devam et bakalım tutacak bence seninki de. M mucizeOldu dpktora gittin miiiiiii
Evet canim 3 gun gecikti bayağı umutluydum belirtim de yoktu ama hüsran isteNe oldu asko gördüm sonucunu 0.100 mü cıkmıs
Kız sayfaya yaz onların markası trendyoldaki gnospeed mi neydi.Aşko gördümde hatırlamıyorum adını yani ben almadığım için bilemiyorum
Aynen canim kan verince regl olmak üzdüEvet canım böyle yazıyor sonuç 0.100 negatif yani
Beyse bekle bakalım kaç haftalık olacak 17 sindeBebeğim sen bulantılarla bile süper ilgilisinbende öyle hissediyorum az kaldı görecez yok kabul etmediler randevum 17 si o zman gitmeliymişim neyse yapacak bişey yok sağlıklı olsun kuzum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?