- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.281
Aooo nolacak şimdi orda bi yerde bulamaz mısın canımBat 6 kasımdı canım geçti. memlekete gidiyorum ilk fırsatta doktora gidicem kist falan mı oldu noldu anlamadım
Aşko yola çıktım. Testlerini de almadım yanımaböyle olunca bozuk mu oluyor
Bozuk olduğunu bilseydim sabah başka test açardım ya memlekete gidiyorum test yapamam ki aşko ya
Jel al kız bari bideevet kuzum yaa dün eşime söyledim stres oldu galiba sıkıntı yaşadık ama bugün demeyeceğim ve hazırlaanacağım
Maşallah canımSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 M mucizeOldu @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @lavinya- @Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
Tabii ki vaaar aşkolsun yaaKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
En alttakini şimdi yaptım ilk idrarla
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R Random3 @Safiye19 @Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Naptın kuzum ultrasona aldılar mı noldu?Ah canımŞimdi söylesem sence kanda çıkar mı ki
Gerçekten mi yaaa kesmeseydik, bekleseydikKızlar benden umudu kesiyoruztesti kullanmadan da çizgi vardı onun fotoğrafını da attım bi bakın
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
@My_Moonlight06
R Random3
Dur bakalım beybi bekleyelim sakinceKızlar benden umudu kesiyoruztesti kullanmadan da çizgi vardı onun fotoğrafını da attım bi bakın
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
@My_Moonlight06
R Random3
bişey soracağım havuç yiyeyim tabii ki ama yarın test yapsam silik çıktığında çatladığı anlamına geliyor değil miSen bugün bolca havuç ye çatlasın kistleşmesin gebe kalman için çatlaması ç
ua ben 100 den fazla test yaptım en güzel keyfimiz en güzel zaman istediğine işe
aa ne jeli söyle alam hemen hiç birşeyden eksik kalmayayımJel al kız bari bideherşey tam olsun
Ama bugün değerlendirebilirsin beybi üzülme belki çatlamamıştırGünaydın kızçelerim dün yumurtlama gördüm diye sevindim fakat değerlendirme yapamadık maalesef Çok moralim bozuk şimdi işe gidiyorum yanıma test aldım hemen yapacağım bir de akşam yapacağım umarım devam ediyordur yoksa biz bu ayı pas geçtik bile çoktanM mucizeOldu @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 Mucizemmm16 @Demgey3 @My_Moonlight06 @Lale95
Tam pik işte bebeğim bugün ve silikleştikten sonra değerlendirSağol canım benim moral verdiğin içinsabah işe gelir gelmez testi yaptım ve foto ekliyorum baksana çatlamamış daha hatta dünkünden daha koyu
Tebrik ederimSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 M mucizeOldu @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @lavinya- @Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
İnşallahMaşallah canımşükürler Olsun bak ne güzel Ya sağlıkla tutunsun yavrun
Tebrik ederimsağlıklı ilerler inşallah
Evet aşko çatlamamış hatta bugün daha fazla pik olmuş bugün şansımı deneyeceğim ama Çatlaması için havuç yicem bugün sonra da değerlendirecem ya da sıralama nasıl olmalıAma bugün değerlendirebilirsin beybi üzülme belki çatlamamıştır
Kuzum kafam karıştı bugün mü yiyeyim havuç yoksa yarın ki teste bakıp mı yiyeyimTam pik işte bebeğim bugün ve silikleştikten sonra değerlendirhavuç ye çatlasın beybi pik 3 gün üstüste olursa yiyin diyolar ona göre yersin
Ay kuzum bebek için kayganlaştırıcı jel var ama oradaki adı ne bilmiyorumaa ne jeli söyle alam hemen hiç birşeyden eksik kalmayayım
Ginnys bugün dedi galiba aşkım hatta varya akşama çatlamış olursa süper olur sen başla havuç yemeyeKuzum kafam karıştı bugün mü yiyeyim havuç yoksa yarın ki teste bakıp mı yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?