- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.421
Koz ne stresi her gün koyulaştığını görmek ilaç gibi geldi banaKendimi strese sokmak istemiyorum canım
Yarın sabah son test yapacağım artık beklemek kalıyoriş içim de rapor aldım
Hayırlısıyla tutunsun
Seninle aynıyız hemen hemen
Temmuz 2023 anneleri var mı ki
Ben kalp atışını duysam bana yeter
Bu doktorlar yüzünden 2 hafta bekleyeceğim
5+5 bugün ..yarın 5+6 sonraki gün 6+0 sonra devam diediyorsun günleriBilmesinler kuzum bu zamanda nazar çok olur Allah korusun biraz büyüsün annesi ondan sonra söylersin herkesegaliba 4 haftalık oluyor aşkım
Kuzum hayırlı olsunnnnKendimi strese sokmak istemiyorum canım
Yarın sabah son test yapacağım artık beklemek kalıyoriş içim de rapor aldım
Hayırlısıyla tutunsun
Seninle aynıyız hemen hemen
Temmuz 2023 anneleri var mı ki
Ben kalp atışını duysam bana yeter
Bu doktorlar yüzünden 2 hafta bekleyeceğim
Gittiğin gün 6+5Anacım ben yapamadım hesabısana zahmet bi say koz ekimin 15 i çatlama oldu şu an 26. Gün
Sen bu mesajı bana yazdın sanırsam5+5 bugün ..yarın 5+6 sonraki gün 6+0 sonra devam diediyorsun günleri
Ben zaten diğer uygulamalar farklı gösteriyor ama fermometer ileGittiğin gün 6+5
Evet yaaa nasıl karıştırdım ki uykudan sanırım kısıra bakma kuzum yaaa ben iyice uykucu oldum vallaSen bu mesajı bana yazdın sanırsam
Ozaman onlarla bak daha iyi kolay takip edersinBen zaten diğer uygulamalar farklı gösteriyor ama fermometer ile
Dr Banu Çiftçi bin uygulaması aynı senin dediğin gibi gösteriyor kuzum
En sonuncusu hangisiKızlar elim ayağım titriyor bakın ne olur var dimi kaset test yaptım bu da yanlış olamaz herhalde ne olur geçen ay gibi olmasın elli tane çektim hemen çıktı çizgi Allahım koru bebeğimi bu ay tutunsun ne olur
En sonuncusu hangisi derken canım anlamadımEn sonuncusu hangisi
Hepsı aynı güne mı ait anlamadım askoEn sonuncusu hangisi derken canım anlamadım
Yaaa canimsınYaaaa melekkkkk sayfaları gezerken testini görmem ve benimde gözlerimin dolmasıııııçok sevindim kuzucum yaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah Sağlıcakla geçirirsin bütün süreci ve kucağına alırsın inşallah bebeğim
Evet sanırım 4 haftalıkBilmesinler kuzum bu zamanda nazar çok olur Allah korusun biraz büyüsün annesi ondan sonra söylersin herkesegaliba 4 haftalık oluyor aşkım
Sat 14 ekim canımKoz ne stresi her gün koyulaştığını görmek ilaç gibi geldi banao boş görmeye çalışıp göremediğim testlerin acısını çıkardım her gün yaptım
Ohhh iyi yapmışsın avokado ye önemli unutma folik asit al magnezyum al canım boş durma o arada
Beklemek zor ama mecburuzzzzz
Gel seni Temmuz annelerine götüreyim ama senin sat kaçtı kuzum tahmini doğumun ne zamana geliyor
Ayy canım görüyorum maşallah inşallah test yanıltmıyordur inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunurKızlar elim ayağım titriyor bakın ne olur var dimi kaset test yaptım bu da yanlış olamaz herhalde ne olur geçen ay gibi olmasın elli tane çektim hemen çıktı çizgi Allahım koru bebeğimi bu ay tutunsun ne olur
Çok teşekkür ederim canım benimKuzum hayırlı olsunnnn
Ooo ne güzel bi çizgi buKızlar elim ayağım titriyor bakın ne olur var dimi kaset test yaptım bu da yanlış olamaz herhalde ne olur geçen ay gibi olmasın elli tane çektim hemen çıktı çizgi Allahım koru bebeğimi bu ay tutunsun ne olur
Ya çok teşekkür ediyorum canım benim inşallah sağlıkla tutunur gecen ayı biliyorsun öyle olur diye çok korkuyorum istesem de hemen kan veremem okula gidiyorum özel hastane yok çıksa geç çıkacak zaten bari adet gününü bekleyeyim hem koyulaşmaya göreyim diyorumOoo ne güzel bi çizgi buvar tabii canım gözün aydın çok sevindim hemen kan ver için rahat olsun
İki gün kaldı yapayım dedim bu kaset test erken gebelik testi olsa şüphe duyardım geçen ay hepsi erken gebelikti silik çıkardı geçen ay sadece artımedin erken gebelik testi negatif çıkarmıştı bu ay artımedin kaset testini aldım saniyeler içinde silik çizgi çıktı bu test güvenilir dimi yaAyy canım görüyorum maşallah inşallah test yanıltmıyordur inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunurkuzum yinede erken yapmasaydın keşke gecikmeyi bekleyecektin bekleyemedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?