Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çoğunlukla testlerde çizgi görmediğim için yorum yapmam arkadaşımızı ümitlendirmemek için ama bunda gördüm ayy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın

Ayyy canım tabi ki bunun için bardayız zaten Hepimizin amacı belli bebiş sahibi Olmak Anne Olmak Ay umarım vardır koz niye önceden aklımıza gelmedi
valla kuzum hiç bilmiyorum ki ya ben bu ay olur inşallah ama olurda tersi olursa alayım ondan siparişle :) bu arada dğün görev tamam eve gidince testi tekrar ettim hala pikti sonra yemek yaparken 1 havuç yedim arada yemekten sonra fan fini fon derken peşine bir tane daha yedim hayırlısı artık bu gün de yapıcam testi çatlama olduysa bugün de devam ekşına sonra beklemeç :)

kuzucuk 2 gündür pik testler 1 günü boş geçtik ama dünü değerlendirdik bugün testi tekrar edeceğim akşama doğru eğer çatlama olduysa güzel bugün de değerlendirilir olmadıysa da değerlendirmece bu ara yoğun

ben yanlış mı yaptım acaba ya şimdi içime kurt düştü
Sen bugünü doğru saatte yap gerisine takılma çatlamayı görelim şansın varmış pik gördün.ama sana bir şey diyeyim bu kadar olumsuz olma bak olumlu çok şeyin var pik görmüşsün sana diyorum ki doğru saati söyledim o saatte yap diyorum sen denileni uygulasana güzel kardeşim gerisine takılıp canını niye sıkıyorsun bu süreçte bu kadar takıntılı olmayın bu en ufak endişeler kortizon salgılatıyor oda gebelik oluşmasına engel olur elinle kendine kendin engel koyma pozitif ol herşeyi yapıyorum de olacak de bak yumurtlama günü ilişki olmadı diyede karalar bağladın oda boşa… kalbini yorma yumurtlama olur ama çatlamazsa gider kist olur bebek olmaz yumurtlama olur çatlarsa döllenme ihtimali olur değerlendirirsen.çatlamayıda görmek hassas bir terazi gibi düşün çünkü çatlayınca 24 saatin var döllenmesi için çatlamayı görmek önmli.sen saaatinde düzgünce yap testi at bakalım sen kendinde bakmayacaksın bak burda bakıp yorumlarım ben bu imkanında var sakin ol artık üzülme ben yazdıklarından hep üzülüyorsun gibi anlıyorım.endişelisin anlıyorım yapma bu iyi değil.bu gğn çatlamışsa en yüksek saatlerde bile az çıkarsa net anlaşılır bugün ve yarın değerlendir derim ama bugün çatlamazsa havuç ye booolca yarına çatlar yarın ve ertesi gün değerlendir derim yönlendiririm ama umutsuz olma bak birsürü kişi birbirimize yardımcı oluyoruz sana da olacağız yalnızda değilsin

Merhaba ben de klomen sonrası ptesi çatlatma iğnesi oldum çarş gece dedi doktor değerlendir perşembe de gel çatlamış mı diye bakalım dedi
Gittim ikisi çatlamış diğer ikisi çatlamak üzere dedi ctesi tekrar birliktelik dedi
Pazartesiden bu yana ov testi hep pozitif çıkıyor
Böyle bişey duydunuz mu hiç

Catlatma ignesi sonrasi ovulasyonda bi kac gun pik gozukurmus bir gebenin gunlugu sayfasinda gormustum hatta eger pik gostermezse doktorunuza haber verin yazmisti yani endiselenme dogru cikiyor pik olmasi

Eklentiler

• Screenshot_20221111-135141_Instagram.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 43
Çatlatma iğnesi hcg testindedir pozitif çıkartır lh da yükseklik göstere bilir normal yani endişe etmeyin

Hayır yok yaş var ve yumurtalığımın biri doktor hatasıyla gitti o yüzden amh ım da düşük
Bende pco var bi sonraki ay birgebenin ovulasyon testini birde jel var onu almayi dusunuyorum o jeli sende kullanabilirsin spermin yumurtaya daha hizli gitmesini ve daha fazla yasamasini sagliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…