- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.381
Kız belki eczanede vardır hiç sordun muAşko bu ay için çok geç sipariş versem bile iki üç güne gelir benim ekşınlar bitmiş olur aslında sende demiştin bende araştırıp alcaktım ama doktora falan gidince ilaçtı iğneydi derken aklımdan çıktı
Cano senin bebiş seni zorluyor gibi geldi banaBen tam bulantılar toparlanıyor derken sol kalça ağrısı ortaya çıktı oda gebeliktenmiş hormonlar artınca oluyormuş.ama ne ağrı basamıyorsun hoplayıyor yerinden sinire baskı oluyormuş kaslar gevşiyormuş acaip fena bişi kendiliğinden geçecekmiş çok fena hem komik hem fena kız ne tuaf bu annelik ya
Evet kendi adlarıylada ürünleri var trendyoldada gyno mu ne o var
Kızzzz kendini görürsün o vakte zaten minnoşum son adetine göre yapma yumurtlama biliyorsun ya doğru hesap şöyle yapıyor Dr bana öyle yaptı hani yumurtlama sonrası 14 gün aonra adet diyoruz ya o günü 4. Hafta başı say oradan hesapla doğru çıkıyor hatta yumurtlama değilde çatlamadan sayıyorsun 14Okula gidecekuygulamaya göre 7. Hafta(6hafta +6 günlük) oluyor
Bugün ilk günüm ya cok duygusal geçti biraz vakit geçsin toparlanilayim tam gaz ayağa kalkip çalışmaya başlayacağım inşallah hepinizden öneriler istiyorumEvet üzül ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadımSana bişey diyeyim mi üzül ama toparlan hemen canım benim çünkü sana güzel bi haberim var benimde bi erken geldi sonraki ay geç geldi falan annem dedi ki bebek yerini hazırlıyor gerçekten de öyle oldu Senin içinde öyle olacak canım bebiş yerini hazırlıyor
Sormadım aşko bakarım yarın belkiKız belki eczanede vardır hiç sordun mu
Anı ben dayanıklıyımdaaa sanattım o benden fena uğraştıracak beni kendisiyle bakalımCano senin bebiş seni zorluyor gibi geldi banaseni test ediyor ne kadar dayanıklısın
Doğru diyorsun çiçeğim cok haklısın. İlk günüm ya biraz duygusalim. Doktor proftu ozel muayene gitmiştim öyle söyledi bir problemij yok bekle dedi moralini yüksek tut korkma olamayacağına. Yeni yeni kendime geliyorm tam gaz devam çalışmalara reglim biter bitmezHer ay kendine bunu demek yerine her ay başka yol yöntem çizsen daha güzel olur canım her ay uğraşmaktan vazgeçiyorum diyorsun bunu yapmamalısın kuzum madem istiyorsun sonuna kadar savaşmalıyız bişey olmadıysa diğerini denemeliyiz doktorun iki sene demesi tuhaf geldi başka iyi bir doktora gitsen biz çocuk istiyoruz desen ona göre yol çizer zaten size her ay vazgeçtim dersen her ay bebiş gelmekten vazgeçer tabi pozitif olmak zorundayız kendimizi yıpratmadan mücadele etmeliyiz
Aynen bende sabrediyorum hem osteopata sordum hemde ortopediye sordum aynı şeyi dediler bekleyip göreceğiz geçsin diye bekleyeceğiz mecbur benim mintik böyle şeyler yapıyorBenim de geçen haftalarda sağ kalçamda aynı durum oldu hatta eğilince falan daha da artıyordu acı ama bi 10 gün falan sürdü geçti canım sabret
Evet canim yumurtlama da gec oldy hatam yumurtlama bittiğini tahmin edince ben çalışmayı birakmistimYumurtlaman geç olmustur belki üzülme
Tabiki kuzumDoğru diyorsun çiçeğim cok haklısın. İlk günüm ya biraz duygusalim. Doktor proftu ozel muayene gitmiştim öyle söyledi bir problemij yok bekle dedi moralini yüksek tut korkma olamayacağına. Yeni yeni kendime geliyorm tam gaz devam çalışmalara reglim biter bitmez
Öbür ay daha temkınlı olursun canımEvet canim yumurtlama da gec oldy hatam yumurtlama bittiğini tahmin edince ben çalışmayı birakmistim
Hayırlısıyla gelsinler de gerisine katlanıcaz mecburAynen bende sabrediyorum hem osteopata sordum hemde ortopediye sordum aynı şeyi dediler bekleyip göreceğiz geçsin diye bekleyeceğiz mecbur benim mintik böyle şeyler yapıyor
Dualarımdasınız canlarımAskim sen hamilesin cook guzel darisi basimiza insallah
Tamam canımSağlıkla tutsun inşallah canım avakado ye hergün bir tane
Çok teşekkür ederim canım benimMisss gibi gebesin Maşallahtekrar tebrikler kuzum ağla yeterki mutluluktan ağla canım
Şimdiye kadar dayandım valla içmedimYaaneyse bu sağlıklı maşallah kuzum hem annesi gün gün koyulaştı bide 3 hafta sonraya verirler galiba kalp atışı için
Çekmesin canın ben napıyorm biliyor musun sadece akşamları içerdim zaten akşam kocam içerken iki yudum çekip bırakıyorum
Allah razı olsun canım benimAyy canim çok ama çok sevindim adınaRabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin sana bebişinnn seninlee hamilesinnnn sen hamilee
Valla öyle ama çok garip yaa sakata ayırdı beni diyip duruyorum benHayırlısıyla gelsinler de gerisine katlanıcaz mecbur
Canım özel olarak bir şey yapmadımAskooo neler yaptın belirtilerin neler bize bı anlat kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?