Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cano senin bebiş seni zorluyor gibi geldi bana seni test ediyor ne kadar dayanıklısın

Okula gidecek uygulamaya göre 7. Hafta(6hafta +6 günlük) oluyor
Kızzzz kendini görürsün o vakte zaten minnoşum son adetine göre yapma yumurtlama biliyorsun ya doğru hesap şöyle yapıyor Dr bana öyle yaptı hani yumurtlama sonrası 14 gün aonra adet diyoruz ya o günü 4. Hafta başı say oradan hesapla doğru çıkıyor hatta yumurtlama değilde çatlamadan sayıyorsun 14

Bugün ilk günüm ya cok duygusal geçti biraz vakit geçsin toparlanilayim tam gaz ayağa kalkip çalışmaya başlayacağım inşallah hepinizden öneriler istiyorum

Kız belki eczanede vardır hiç sordun mu
Sormadım aşko bakarım yarın belki
Bende sabaha test yaptım iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyormuş ya gözüm şenlensin dedim öyle koyu ki gerçek gebe olsam silikle öğrenirim heralde böyle koyu çıkmazdı

Eklentiler

• 6BBA1BF0-E19B-4AF7-BA7A-31F722DF1E2C.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 37
Doğru diyorsun çiçeğim cok haklısın. İlk günüm ya biraz duygusalim. Doktor proftu ozel muayene gitmiştim öyle söyledi bir problemij yok bekle dedi moralini yüksek tut korkma olamayacağına. Yeni yeni kendime geliyorm tam gaz devam çalışmalara reglim biter bitmez

Benim de geçen haftalarda sağ kalçamda aynı durum oldu hatta eğilince falan daha da artıyordu acı ama bi 10 gün falan sürdü geçti canım sabret
Aynen bende sabrediyorum hem osteopata sordum hemde ortopediye sordum aynı şeyi dediler bekleyip göreceğiz geçsin diye bekleyeceğiz mecbur benim mintik böyle şeyler yapıyor

Tabiki kuzum
Modun ne kadar düşerse düşsün ağzından çıkanlara dikkat et canım hep olumlu ol pozitif ol modunu yakala evrene güzel msjlar ver

Şimdiye kadar dayandım valla içmedim
Bana 22 sine randevu verdiler daha kan testi ve kese için bekleyeceğim canım

Askooo neler yaptın belirtilerin neler bize bı anlat kızzz
Canım özel olarak bir şey yapmadım
Yumurtlama döneminde bir ovu yaptım ve tam pikti değerlendirme yaptık o 3 günü
Sonra da zaten o dönemde italyadaydık
Hiç buraya girmedim
Ve kafamdan attım vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…