- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.441
Ay maşallah maşallah çok sevindim hayırlısıyla tutunsun inşallah gözün aydın canımİki gün kaldı yapayım dedim bu kaset test erken gebelik testi olsa şüphe duyardım geçen ay hepsi erken gebelikti silik çıkardı geçen ay sadece artımedin erken gebelik testi negatif çıkarmıştı bu ay artımedin kaset testini aldım saniyeler içinde silik çizgi çıktı bu test güvenilir dimi ya
Sağ ol canım benim görüyorsun dimi sen deAy maşallah maşallah çok sevindim hayırlısıyla tutunsun inşallah gözün aydın canım
Evet görüyorum tabi canım o yönde sorun yok maşallah görünüyor inşallah bunaefer yanılmazsın bence hemen kan ver kesinleşsinSağ ol canım benim görüyorsun dimi sen deson halini de bırakayım
Kan vermeyi çok istiyorum ama bulunduğum ilçede özel hastane yok normale versem günleri buluyor çıkması bari adet günü bekleyeyim ya da yarın memlekete gideceğiz Allahtan bir şey olmazsa orda özelde veririm diyorum bir de çalışıyorum ya bugün geç çıkmış da oluyorum versem de bir şey ifade etmeyecek gibi. Dua edin gecen aydan dolayı çok korkuyorum öyle olmasın nolurEvet görüyorum tabi canım o yönde sorun yok maşallah görünüyor inşallah bunaefer yanılmazsın bence hemen kan ver kesinleşsin
Tamam testle takip et o zaman. Ama bu silik milik değil bariz bebeYa çok teşekkür ediyorum canım benim inşallah sağlıkla tutunur gecen ayı biliyorsun öyle olur diye çok korkuyorum istesem de hemen kan veremem okula gidiyorum özel hastane yok çıksa geç çıkacak zaten bari adet gününü bekleyeyim hem koyulaşmaya göreyim diyorum
Öyle yapıyorum zaten canımOzaman onlarla bak daha iyi kolay takip edersin
Ay çok güzel hemen çıktı mı? Umarım hislerimde yanılmamışımdırKızlar elim ayağım titriyor bakın ne olur var dimi kaset test yaptım bu da yanlış olamaz herhalde ne olur geçen ay gibi olmasın elli tane çektim hemen çıktı çizgi Allahım koru bebeğimi bu ay tutunsun ne olur
Canımmmm maşallahKızlar elim ayağım titriyor bakın ne olur var dimi kaset test yaptım bu da yanlış olamaz herhalde ne olur geçen ay gibi olmasın elli tane çektim hemen çıktı çizgi Allahım koru bebeğimi bu ay tutunsun ne olur
AA sen de bir yengeç annesininSat 14 ekim canım
Doğum tarihi de 21.07 gözüküyor rabbim nasip ederse
Hemen çıktı burda sen ve birkaç kişi bu ay beni hamile hissettiğini söylemişti 4 yakınım da bebek istediğimi bilmedikleri halde bebeğim olduğunu rüyalarında gördüklerini söylemişti aslında bu ay hiç beklemiyordum değerlendirdik ama hiç belirtim yoktu hemen çıktı testte canım beklemeden inşallah sağlıkla ilerlerAy çok güzel hemen çıktı mı? Umarım hislerimde yanılmamışımdır
Yaaa inşallah canım benim dua et sağlıkla ilerlesin tutunsun inşallah çok teşekkür ederim canım benim güzel duaların içinCanımmmm maşallahhayırlı Olsunnnn Var işte bak şükürler Olsun sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişin canım benşm
Sağlıkla gelsin bebeğim canım meselelere gidince kan ver mutlaka hayırlı olsunHemen çıktı burda sen ve birkaç kişi bu ay beni hamile hissettiğini söylemişti 4 yakınım da bebek istediğimi bilmedikleri halde bebeğim olduğunu rüyalarında gördüklerini söylemişti aslında bu ay hiç beklemiyordum değerlendirdik ama hiç belirtim yoktu hemen çıktı testte canım beklemeden inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah vereceğim canım benim çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin bebeğim canım meselelere gidince kan ver mutlaka hayırlı olsun
Hadi inşallah canım. Kaset testte çıktıysa kanda da çıkar yarın da yap bir test hemen belirirse kana koşHemen çıktı burda sen ve birkaç kişi bu ay beni hamile hissettiğini söylemişti 4 yakınım da bebek istediğimi bilmedikleri halde bebeğim olduğunu rüyalarında gördüklerini söylemişti aslında bu ay hiç beklemiyordum değerlendirdik ama hiç belirtim yoktu hemen çıktı testte canım beklemeden inşallah sağlıkla ilerler
Ay inşallah ağzından bal damlıyor bakalım Rabbim hayırla sağlıkla nasip eder inşallahHadi inşallah canım. Kaset testte çıktıysa kanda da çıkar yarın da yap bir test hemen belirirse kana koş
Memlekete gelince cok rahatsiz oluyorum çocuk mevzusundan kendimi baski alinta cok hissediyorum. Evet artik takmayacğm. Evet meditasyon larimi sporlarimi düzenli yapayim. Ama aklima şuda geliyor adetlerim aşırı ağrılı geçiyor ilac aliyorum acaba o mu olumsuz etkiliyorAklından onları sil boşver kuzum onlar istediği için değil yada onlar yaptığı için değil sen Anne olmak istediğin için istemelisinsende belkide bilinç altında bi yerde kendini bu şekilde engelliyorsundur dimi. Elalemi dinlesek herşeyimize karışıyorlar He hı de geç onları. Şimdi boşver biraz olumlama söylim sana böyle düşünceler olduğunda bu düşünce kime ait diye sürekli tekrarla ve evrene bırak sorunu
Sonra hep kendine ben anne olmaya izinliyim anne olmak benim doğal hakkım
Ebeveyn olmak bizim doğal hakkımuz ve öylede Oldu şükürler Olsun gibi güzel pozitif cümleler kuralım
Sağ ol canım benim görüyorsun dimi sen deson halini de bırakayım
Bak olabilir sen bu hayıt ilacından alsanaMemlekete gelince cok rahatsiz oluyorum çocuk mevzusundan kendimi baski alinta cok hissediyorum. Evet artik takmayacğm. Evet meditasyon larimi sporlarimi düzenli yapayim. Ama aklima şuda geliyor adetlerim aşırı ağrılı geçiyor ilac aliyorum acaba o mu olumsuz etkiliyor
Aldim daha önce benim döngümü cok kisaltti ya 21 güne düşürdü
Bak olabilir sen bu hayıt ilacından alsana
Çok belli kaset test olmasına rağmen tebrik ederim canımSağ ol canım benim görüyorsun dimi sen deson halini de bırakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?