Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay maşallah maşallah çok sevindim hayırlısıyla tutunsun inşallah gözün aydın canım

Eklentiler

• 12F73617-DB2E-4076-AC75-F3404E2D0FEB.webp
    22 KB · Görüntüleme: 37
  • 56F3FF3E-28DB-4BEA-A288-F63D2256E115.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 43
Evet görüyorum tabi canım o yönde sorun yok maşallah görünüyor inşallah bunaefer yanılmazsın bence hemen kan ver kesinleşsin
Kan vermeyi çok istiyorum ama bulunduğum ilçede özel hastane yok normale versem günleri buluyor çıkması bari adet günü bekleyeyim ya da yarın memlekete gideceğiz Allahtan bir şey olmazsa orda özelde veririm diyorum bir de çalışıyorum ya bugün geç çıkmış da oluyorum versem de bir şey ifade etmeyecek gibi. Dua edin gecen aydan dolayı çok korkuyorum öyle olmasın nolur

Tamam testle takip et o zaman. Ama bu silik milik değil bariz bebe

Ay çok güzel hemen çıktı mı? Umarım hislerimde yanılmamışımdır

Canımmmm maşallah hayırlı Olsunnnn Var işte bak şükürler Olsun sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişin canım benşm

Ay çok güzel hemen çıktı mı? Umarım hislerimde yanılmamışımdır
Hemen çıktı burda sen ve birkaç kişi bu ay beni hamile hissettiğini söylemişti 4 yakınım da bebek istediğimi bilmedikleri halde bebeğim olduğunu rüyalarında gördüklerini söylemişti aslında bu ay hiç beklemiyordum değerlendirdik ama hiç belirtim yoktu hemen çıktı testte canım beklemeden inşallah sağlıkla ilerler

Canımmmm maşallah hayırlı Olsunnnn Var işte bak şükürler Olsun sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişin canım benşm
Yaaa inşallah canım benim dua et sağlıkla ilerlesin tutunsun inşallah çok teşekkür ederim canım benim güzel duaların için

Sağlıkla gelsin bebeğim canım meselelere gidince kan ver mutlaka hayırlı olsun

Hadi inşallah canım. Kaset testte çıktıysa kanda da çıkar yarın da yap bir test hemen belirirse kana koş

Memlekete gelince cok rahatsiz oluyorum çocuk mevzusundan kendimi baski alinta cok hissediyorum. Evet artik takmayacğm. Evet meditasyon larimi sporlarimi düzenli yapayim. Ama aklima şuda geliyor adetlerim aşırı ağrılı geçiyor ilac aliyorum acaba o mu olumsuz etkiliyor

Sağ ol canım benim görüyorsun dimi sen de son halini de bırakayım

Bak olabilir sen bu hayıt ilacından alsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…