- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.401
Doğru diyorsun gebeliğe hazirlik meditasyonuna da başlayayım. İlk üzüntü ağır oluyor işteTabiki kuzum
Modun ne kadar düşerse düşsün ağzından çıkanlara dikkat et canım hep olumlu ol pozitif ol modunu yakala evrene güzel msjlar ver
Evet canim uzun süre gün aşırı denemeyi düşünüyorumÖbür ay daha temkınlı olursun canım
Merhaba,havuç yiyin diğerleri de çatlasın, doktor söyledigi günler de ilişki olsun , hepsi tutarsa çoğul gebelik olur
Bravo sanaŞimdiye kadar dayandım valla içmedim
Bana 22 sine randevu verdiler daha kan testi ve kese içinbekleyeceğim canım
Yaaa işte böyleBugün ilk günüm ya cok duygusal geçti biraz vakit geçsin toparlanilayim tam gaz ayağa kalkip çalışmaya başlayacağım inşallah hepinizden öneriler istiyorum
Kızzzz kendini görürsün o vakte zaten minnoşum son adetine göre yapma yumurtlama biliyorsun ya doğru hesap şöyle yapıyor Dr bana öyle yaptı hani yumurtlama sonrası 14 gün aonra adet diyoruz ya o günü 4. Hafta başı say oradan hesapla doğru çıkıyor hatta yumurtlama değilde çatlamadan sayıyorsun 14
Evet yaa. Ama moralim gerçekten cok bozuluyor 2 abimin de esleri benden sonra düşünmeye başladılar gebe kaldılar. Sürekli heryerde bir cocuk mevzusu cok rahatsiz oluyorum tüm akrabalar soruyorYaaa işte böyleTabiki söyleriz canım şu muhteşem adet dönemi geçsin güzelce çünkü o da bize lazım
Yani 4+ ? Kaç ona 2 hafta daha ekle yumurtlama öncesinieğer çatlamadan sonrasını sayarsam şu an 4. Haftam
Canım hayırlı olsunSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys @_Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @lavinya- @Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
Kendimi strese sokmak istemiyorum canımBravo sanabirlikte beklicez desene sen için rahat etsin istiyorsan elinde varsa testlerin işe işe gitsin koyulaşmayı görmüş olursun
Ayyyy maşallah kuzum ne güzel belirmeye başlamış yaaaaKızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
En alttakini şimdi yaptım ilk idrarla
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Random3 @Safiye19 @Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Çok teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun
Canım geç gördüm mesajını ama yumurtlama kadar çatlama da çok önemli çatlamayı değerlendirin mutlaka bugün test yaptın mı yumurtlama devam ediyor mu yoksa çatladı mı? Hemen böyle olumsuz düşünüp bu ayı pas geçtik deme hiç belli olmaz canım geç döllenme olabilirGünaydın kızçelerim dün yumurtlama gördüm diye sevindim fakat değerlendirme yapamadık maalesef Çok moralim bozuk şimdi işe gidiyorum yanıma test aldım hemen yapacağım bir de akşam yapacağım umarım devam ediyordur yoksa biz bu ayı pas geçtik bile çoktanM mucizeOldu @iyilikperisi92 @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 Mucizemmm16 Demgey3 @My_Moonlight06 @Lale95
Ay inşallah yaAyyyy maşallah kuzum ne güzel belirmeye başlamış yaaaaSağlıkla tutunacak inşallah annesi sen yeter ki stres yapma Hala çok küçük olduğu için silik çıkıyor bebeğim koyulaşacak inşallah sabırla bekleyelim
Yaaaa melekkkkk sayfaları gezerken testini görmem ve benimde gözlerimin dolmasıııııSize duygularımı tarif edemiyorum ve çocuk gibi ağlıyorumtekrar bakar öısınız
Doktorumu arayacağım
Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys @_Umutlu_Pozitif_ @Lale95 @lavinya- @Mavimiresl @ve unuttuklarım kusura bakmayın ellerim ayaklarım titriyor
Eki Görüntüle 3159381 Eki Görüntüle 3159382 Eki Görüntüle 3159383
Bilmesinler kuzum bu zamanda nazar çok olur Allah korusun biraz büyüsün annesi ondan sonra söylersin herkeseAy inşallah yaİnan daha hiç kimse bilmiyor siz hariç cünkü etrafımda çok nazar eden insanlar var ve ben gerçekten nazara inanan biriyim
Şuan bit uygulama indirdim 3+6 daymışım
Yani 4 haftalık mı oluyor
Anacım ben yapamadım hesabıYani 4+ ? Kaç ona 2 hafta daha ekle yumurtlama öncesini
Aklından onları sil boşver kuzum onlar istediği için değil yada onlar yaptığı için değil sen Anne olmak istediğin için istemelisinEvet yaa. Ama moralim gerçekten cok bozuluyor 2 abimin de esleri benden sonra düşünmeye başladılar gebe kaldılar. Sürekli heryerde bir cocuk mevzusu cok rahatsiz oluyorum tüm akrabalar soruyor
Ahaaaaaa geliyor maşallah bebiş haberiKızlaaaaar yarın bata 2 gün kalmış olacak. Test yapacağım büyük ihtimal. Lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?