Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,havuç yiyin diğerleri de çatlasın, doktor söyledigi günler de ilişki olsun , hepsi tutarsa çoğul gebelik olur
valla ikiz olsun isterim aslında ama nerdeee bitane olsun benim olsun modundayım öncelik havucu herkesten duydum dolaptan çıkarttım koydum masanın üstüne ısınsın diye birtane yesem bugün ve iki gün daha etki eder inşallah

Bugün ilk günüm ya cok duygusal geçti biraz vakit geçsin toparlanilayim tam gaz ayağa kalkip çalışmaya başlayacağım inşallah hepinizden öneriler istiyorum
Yaaa işte böyle Tabiki söyleriz canım şu muhteşem adet dönemi geçsin güzelce çünkü o da bize lazım

eğer çatlamadan sonrasını sayarsam şu an 4. Haftam

Yaaa işte böyle Tabiki söyleriz canım şu muhteşem adet dönemi geçsin güzelce çünkü o da bize lazım
Evet yaa. Ama moralim gerçekten cok bozuluyor 2 abimin de esleri benden sonra düşünmeye başladılar gebe kaldılar. Sürekli heryerde bir cocuk mevzusu cok rahatsiz oluyorum tüm akrabalar soruyor

Bravo sana birlikte beklicez desene sen için rahat etsin istiyorsan elinde varsa testlerin işe işe gitsin koyulaşmayı görmüş olursun
Kendimi strese sokmak istemiyorum canım
Yarın sabah son test yapacağım artık beklemek kalıyor iş içim de rapor aldım
Hayırlısıyla tutunsun
Seninle aynıyız hemen hemen
Temmuz 2023 anneleri var mı ki
Ben kalp atışını duysam bana yeter
Bu doktorlar yüzünden 2 hafta bekleyeceğim

Ayyyy maşallah kuzum ne güzel belirmeye başlamış yaaaa Sağlıkla tutunacak inşallah annesi sen yeter ki stres yapma Hala çok küçük olduğu için silik çıkıyor bebeğim koyulaşacak inşallah sabırla bekleyelim

Canım geç gördüm mesajını ama yumurtlama kadar çatlama da çok önemli çatlamayı değerlendirin mutlaka bugün test yaptın mı yumurtlama devam ediyor mu yoksa çatladı mı? Hemen böyle olumsuz düşünüp bu ayı pas geçtik deme hiç belli olmaz canım geç döllenme olabilir

Ay inşallah ya İnan daha hiç kimse bilmiyor siz hariç cünkü etrafımda çok nazar eden insanlar var ve ben gerçekten nazara inanan biriyim
Şuan bit uygulama indirdim 3+6 daymışım
Yani 4 haftalık mı oluyor

Yaaaa melekkkkk sayfaları gezerken testini görmem ve benimde gözlerimin dolmasııııı çok sevindim kuzucum yaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah Sağlıcakla geçirirsin bütün süreci ve kucağına alırsın inşallah bebeğim

Ay inşallah ya İnan daha hiç kimse bilmiyor siz hariç cünkü etrafımda çok nazar eden insanlar var ve ben gerçekten nazara inanan biriyim
Şuan bit uygulama indirdim 3+6 daymışım
Yani 4 haftalık mı oluyor
Bilmesinler kuzum bu zamanda nazar çok olur Allah korusun biraz büyüsün annesi ondan sonra söylersin herkese galiba 4 haftalık oluyor aşkım

Evet yaa. Ama moralim gerçekten cok bozuluyor 2 abimin de esleri benden sonra düşünmeye başladılar gebe kaldılar. Sürekli heryerde bir cocuk mevzusu cok rahatsiz oluyorum tüm akrabalar soruyor
Aklından onları sil boşver kuzum onlar istediği için değil yada onlar yaptığı için değil sen Anne olmak istediğin için istemelisin sende belkide bilinç altında bi yerde kendini bu şekilde engelliyorsundur dimi. Elalemi dinlesek herşeyimize karışıyorlar He hı de geç onları. Şimdi boşver biraz olumlama söylim sana böyle düşünceler olduğunda bu düşünce kime ait diye sürekli tekrarla ve evrene bırak sorunu
Sonra hep kendine ben anne olmaya izinliyim anne olmak benim doğal hakkım
Ebeveyn olmak bizim doğal hakkımuz ve öylede Oldu şükürler Olsun gibi güzel pozitif cümleler kuralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…