- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.481
Jeli burda duydum ben de ilk kez aynen bu ay tutmazsa bir sonrakine alacağımBende pco var bi sonraki ay birgebenin ovulasyon testini birde jel var onu almayi dusunuyorum o jeli sende kullanabilirsin spermin yumurtaya daha hizli gitmesini ve daha fazla yasamasini sagliyormus
Kızçeler ben geldim
Kadın doğuma randevu almıştım gittim kadın o kadar cins ki anlatamam. 5 gün adetim gecikti dedim 5 günde belli olmayabilir dedi. Test yaptın mı diye sordu bi silik çıktı sonra negatif çıktı dedim kan bakmamız lazım dedi. Diyorum polikistik over var bi bakın kist olabilir test negatif çıktı. Yok kadın tutturdu kan sonucuna göre bakıcam diyo
Canım benim sağol Allah razı olsun senden de buradaki tüm arkadaşlardan da çok haklısın geriliyoruz üzülüyoruz hele ben gerçekten anlamışsın takıntı yaptığımıSen bugünü doğru saatte yap gerisine takılma çatlamayı görelim şansın varmış pik gördün.ama sana bir şey diyeyim bu kadar olumsuz olma bak olumlu çok şeyin var pik görmüşsün sana diyorum ki doğru saati söyledim o saatte yap diyorum sen denileni uygulasana güzel kardeşim gerisine takılıp canını niye sıkıyorsun bu süreçte bu kadar takıntılı olmayın bu en ufak endişeler kortizon salgılatıyor oda gebelik oluşmasına engel olur elinle kendine kendin engel koyma pozitif ol herşeyi yapıyorum de olacak de bak yumurtlama günü ilişki olmadı diyede karalar bağladın oda boşa… kalbini yorma yumurtlama olur ama çatlamazsa gider kist olur bebek olmaz yumurtlama olur çatlarsa döllenme ihtimali olur değerlendirirsen.çatlamayıda görmek hassas bir terazi gibi düşün çünkü çatlayınca 24 saatin var döllenmesi için çatlamayı görmek önmli.sen saaatinde düzgünce yap testi at bakalım sen kendinde bakmayacaksın bak burda bakıp yorumlarım ben bu imkanında var sakin ol artık üzülme ben yazdıklarından hep üzülüyorsun gibi anlıyorım.endişelisin anlıyorım yapma bu iyi değil.bu gğn çatlamışsa en yüksek saatlerde bile az çıkarsa net anlaşılır bugün ve yarın değerlendir derim ama bugün çatlamazsa havuç ye booolca yarına çatlar yarın ve ertesi gün değerlendir derim yönlendiririm ama umutsuz olma bak birsürü kişi birbirimize yardımcı oluyoruz sana da olacağız yalnızda değilsin
Slm . Sonuç çıktı mı pekiKızçeler ben geldim
Kadın doğuma randevu almıştım gittim kadın o kadar cins ki anlatamam. 5 gün adetim gecikti dedim 5 günde belli olmayabilir dedi. Test yaptın mı diye sordu bi silik çıktı sonra negatif çıktı dedim kan bakmamız lazım dedi. Diyorum polikistik over var bi bakın kist olabilir test negatif çıktı. Yok kadın tutturdu kan sonucuna göre bakıcam diyo
Doktora gitmene gerek yok anne ben geldim dedi senin minnağınYaaa canimsınBende o kadar duygusallık yaşıyorum ki şuan
Resmen bu ay olmasaydı doktora gidecektim ama nasip oldu
Kalp atışını ve keseyi de göreyim rahatlayacağımdualarımdasın bunu sakın unutma
Oyy minnoşummmmEvet sanırım 4 haftalık
Ayyyyy bebeğim benim ne güzel bir çift çizgi buuuuKızlar elim ayağım titriyor bakın ne olur var dimi kaset test yaptım bu da yanlış olamaz herhalde ne olur geçen ay gibi olmasın elli tane çektim hemen çıktı çizgi Allahım koru bebeğimi bu ay tutunsun ne olur
Değerlendiremediğin günü takma kafaya kuzum bak 2 gün pik olmuş dünü değerlendirmişsin bugün de çatlama olmuştur olmamışsa da havuç ye yarına çatlasın tekrar değerlendir kuzumkuzucuk 2 gündür pik testler 1 günü boş geçtik ama dünü değerlendirdik bugün testi tekrar edeceğim akşama doğru eğer çatlama olduysa güzel bugün de değerlendirilir olmadıysa da değerlendirmece bu ara yoğun
Ay şu gıcık doktorlar denk gelmezse şaşardım zatenKızçeler ben geldim
tamam kuzum sağol sen nasılsun neler yaptınDeğerlendiremediğin günü takma kafaya kuzum bak 2 gün pik olmuş dünü değerlendirmişsin bugün de çatlama olmuştur olmamışsa da havuç ye yarına çatlasın tekrar değerlendir kuzum
Yok canım yeni verdim daha çıkmadı ama testler negatif yaniSlm . Sonuç çıktı mı peki
Yaa bazen böyle cins insanlara denk geliyoruz ne yazık ki doktor mevzusu bile şans oldu artık. Test sonucunu mu bekliceksin şimdi?
Tamam özelden at istersen aklında kalmasın.kafanı rahat tut aman diyim bak moral de çok önemliCanım benim sağol Allah razı olsun senden de buradaki tüm arkadaşlardan da çok haklısın geriliyoruz üzülüyoruz hele ben gerçekten anlamışsın takıntı yaptığımışimdi yemek yedim 2 saat sonra sıvı alımına dikkat edip yapacağım testi ona göre sana atacağım
maşalaaahh canımm hayırlı olsun saglıkla gelsınSağ ol canım benim görüyorsun dimi sen deson halini de bırakayım
Tamam kuzum olurTamam özelden at istersen aklında kalmasın.kafanı rahat tut aman diyim bak moral de çok önemli
Rica ederim bebeğimtamam kuzum sağol sen nasılsun neler yaptın
Evet canım. Ya aslında ben burda özel doktoruma gidecektim regl olduğumda. Bi kez de onunla yumurta takibi yapmak istiyordum. Ürolojiye gelmişken devlette bide kadın doğuma görüneyim dedim Kist falan var mı bakar enazından diyeYaa bazen böyle cins insanlara denk geliyoruz ne yazık ki doktor mevzusu bile şans oldu artık. Test sonucunu mu bekliceksin şimdi?
Negatif çıktı ya sanırım kist oldu yine.Ay şu gıcık doktorlar denk gelmezse şaşardım zatenneyse kuzum inşallah kan sonucu çıkınca gerek bile kalmaz belki de vardır Eğer negatif çıkarsa da bakar büyük ihtimal doktor moralini bozma bebeğim
ay bazi kadin dogumcular cok sinir bozucu ya salliyorlar hemen muayene etsene yahu sen hâlâ regl olmadin mi canım
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimmaşalaaahh canımm hayırlı olsun saglıkla gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?