Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler ben geldim
Kadın doğuma randevu almıştım gittim kadın o kadar cins ki anlatamam. 5 gün adetim gecikti dedim 5 günde belli olmayabilir dedi. Test yaptın mı diye sordu bi silik çıktı sonra negatif çıktı dedim kan bakmamız lazım dedi. Diyorum polikistik over var bi bakın kist olabilir test negatif çıktı. Yok kadın tutturdu kan sonucuna göre bakıcam diyo

Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Demgey3 Childdevelopment

Canım benim sağol Allah razı olsun senden de buradaki tüm arkadaşlardan da çok haklısın geriliyoruz üzülüyoruz hele ben gerçekten anlamışsın takıntı yaptığımı şimdi yemek yedim 2 saat sonra sıvı alımına dikkat edip yapacağım testi ona göre sana atacağım

Slm . Sonuç çıktı mı peki

Yaaa canimsınBende o kadar duygusallık yaşıyorum ki şuan
Resmen bu ay olmasaydı doktora gidecektim ama nasip oldu
Kalp atışını ve keseyi de göreyim rahatlayacağım dualarımdasın bunu sakın unutma
Doktora gitmene gerek yok anne ben geldim dedi senin minnağın İnşallah kalp atışını da duyacaksınız keseyi de göreceksiniz kuzucum inanıyorum Senin adına çok mutluyum inşallah hep güzel haberlerini alırız senden çok teşekkür ederim canım sende benim dualarımdasın
Evet sanırım 4 haftalık
Oyy minnoşummmm

Ayyyyy bebeğim benim ne güzel bir çift çizgi buuuu Var var inşallah hayırlı uğurlu olsun Kaset test genellikle yanlış çıkarmıyor kuzum erken gebelikler yalancı pozitif çıkarıyor ama kasette ben denk gelmedim hiç ay Allahım güzel haberlerle gel inşallah bebeğim

Değerlendiremediğin günü takma kafaya kuzum bak 2 gün pik olmuş dünü değerlendirmişsin bugün de çatlama olmuştur olmamışsa da havuç ye yarına çatlasın tekrar değerlendir kuzum

Ay şu gıcık doktorlar denk gelmezse şaşardım zaten neyse kuzum inşallah kan sonucu çıkınca gerek bile kalmaz belki de vardır Eğer negatif çıkarsa da bakar büyük ihtimal doktor moralini bozma bebeğim

Tamam özelden at istersen aklında kalmasın.kafanı rahat tut aman diyim bak moral de çok önemli

Yaa bazen böyle cins insanlara denk geliyoruz ne yazık ki doktor mevzusu bile şans oldu artık. Test sonucunu mu bekliceksin şimdi?
Evet canım. Ya aslında ben burda özel doktoruma gidecektim regl olduğumda. Bi kez de onunla yumurta takibi yapmak istiyordum. Ürolojiye gelmişken devlette bide kadın doğuma görüneyim dedim Kist falan var mı bakar enazından diye

Negatif çıktı ya sanırım kist oldu yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…