Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy inşallah kuzum inşallah çok teşekkür ederim o güzel dileklerin için inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler ve tutunur

Yaa çoğunlukla testlerde çizgi görmediğim için yorum yapmam arkadaşımızı ümitlendirmemek için ama bunda gördüm ayy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın
Yaaa görem gözlere kurban emi çok ama çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler tutunur tek duam bu hayırlısı ile

İşte o test bugün sabahtı canım sabah 7 gibi yaptım
Tamam onu gördüm günler şaştı kusura bakma kuzum burada 2 saat gerideyiz ve ben 8 buçukta uyuyorum baygın düşüyorum gece 4 te uyanıyorum hava erken kararıyor burada birde halsizlik uykusuzluk geve gündüz şaştım günleri bile karıştırıyorum

Cok sükür Cok teşekkür ederim canım benim İnşallah

Anladım kuzum sorun değil olabilir tabi ki . Yarın yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım ben de. Pazar günü bat günüm o gün mü yapsam

Ayyyy inşallah kuzum inşallah çok teşekkür ederim o güzel dileklerin için inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler ve tutunur
Rica ederim kuzum benim Amin amiiinnnn İnşallah sağlıklı olacak bu sefer inşallah Test yaparsan muhakkak beni etiketle bebeğim merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…