- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.501
Ayyyy inşallah kuzum inşallah çok teşekkür ederim o güzel dileklerin için inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler ve tutunurAyyyyy bebeğim benim ne güzel bir çift çizgi buuuuVar var inşallah hayırlı uğurlu olsun Kaset test genellikle yanlış çıkarmıyor kuzum erken gebelikler yalancı pozitif çıkarıyor ama kasette ben denk gelmedim hiç ay Allahım güzel haberlerle gel inşallah bebeğim
Yaaa görem gözlere kurban emiYaa çoğunlukla testlerde çizgi görmediğim için yorum yapmam arkadaşımızı ümitlendirmemek için ama bunda gördümayy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın
Yok ya olmadım kan testi de negatif gıcık oldum doktora bu gün baksaydı nolurdu sankiay bazi kadin dogumcular cok sinir bozucu ya salliyorlar hemen muayene etsene yahu sen hâlâ regl olmadin mi canım
Bugün test yaptın mı canımYaaa görem gözlere kurban emiçok ama çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler tutunur tek duam bu hayırlısı ile
İşte o test bugün sabahtı canım sabah 7 gibi yaptımBugün test yaptın mı canım
Doktorunda iyisine denk gelmek mesele yani .. bari kan sonucun çıktı mı canım
Kız ben onu görmedim dün kine yazıyorlar zannettim koşşşişi bakayım bulayımİşte o test bugün sabahtı canım sabah 7 gibi yaptım
Tamam onu gördüm günler şaştı kusura bakma kuzum burada 2 saat gerideyiz ve ben 8 buçukta uyuyorum baygın düşüyorum gece 4 te uyanıyorum hava erken kararıyor burada birde halsizlik uykusuzluk geve gündüz şaştım günleri bile karıştırıyorumİşte o test bugün sabahtı canım sabah 7 gibi yaptım
Bazen böyle doktorlar olabiliyor kuzum evet sinir bozucu oluyor
İyi kiAA sen de bir yengeç annesinin
Cok sükür Cok teşekkür ederim canım benimDoktora gitmene gerek yok anne ben geldim dedi senin minnağınİnşallah kalp atışını da duyacaksınız keseyi de göreceksiniz kuzucum inanıyorum Senin adına çok mutluyum inşallah hep güzel haberlerini alırız senden çok teşekkür ederim canım sende benim dualarımdasın
Oyy minnoşummmm
Anladım kuzum sorun değil olabilir tabi ki . Yarın yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım ben de. Pazar günü bat günüm o gün mü yapsamTamam onu gördüm günler şaştı kusura bakma kuzum burada 2 saat gerideyiz ve ben 8 buçukta uyuyorum baygın düşüyorum gece 4 te uyanıyorum hava erken kararıyor burada birde halsizlik uykusuzluk geve gündüz şaştım günleri bile karıştırıyorum
YaaaaNegatif çıktı ya sanırım kist oldu yine.
Rica ederim kuzum benimAyyyy inşallah kuzum inşallah çok teşekkür ederim o güzel dileklerin için inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler ve tutunur
Amin inşallah bitanem çok teşekkür ederim ya kalbini severim tabi ki etiketlerimRica ederim kuzum benimAmin amiiinnnn İnşallah sağlıklı olacak bu sefer inşallah Test yaparsan muhakkak beni etiketle bebeğim merak ediyorum
Her yeni testte bizi de etiketle kuzum unutma vallahi bazen göremiyorum ama merak ediyorumCok sükür Cok teşekkür ederim canım benimİnşallah
Bende seni severim bebeğim inşallah çok güzel haberler alacağız Allah’ın izniyleAmin inşallah bitanem çok teşekkür ederim ya kalbini severim tabi ki etiketlerim
Doktor takibinde yumurtlamanı öneririm kuzum bunun için adetken doktora gitmen lazım adetin 4 veya 5. Günü başlatıyorlar klomene inan bu ay çok rahatladım kafam rahat en azından bu yüzden öneririmYeni ay icin önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?