Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eee sen dün test yapmadın atmadın
Kuzum merhaba yaptım ama çok yoğundum ve atamadım daha hala yoğunum şimdi girdim düşün çizgi silikleşmişti çatlama oldu demekki diye yorumladım sana da ekliyim dünü de değerlendirmiş olduk böylelikle artık hayırlısı kuşum beklemedeyiz yorulduk

Eklentiler

• image.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 36
Bugünü de değerlendir öyle beklemeye geç çatlama günü dünse bugünde olmalı sonra istediğin kadar dinlen bu günü yap ki garanti olsun

Amin canım yok kız bana bildirim falan gelmiyor kendim girersem görüyorum ancak bulantım falan yok şükür dümdüz rutin derken ekşınlar falan başladı mı bitti mi
Kuzum şimdi ekimin ortasında hatta sonunda korunmayı bırakıp düzensiz 2 3 birliktelik yaşadığımız için ümitsiz bir şekilde reglim bekliyorum. Döngüm de uzun ya ben yazın da kalkışıp 1-1.5 ay içinde vazgeçtiğim için doğum kontrol hapına devam et bırak derken döngüm alt üst oldu ne zaman olurum bilmiyorum geçen ay 33. Gün olmuşum bugün 34. Gün gelen giden yok ☹ yumurtlama sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum

Ay inşallah canım ya eşim dün biraz nazlandı ama atladım yani
Valla bu güne kadar dinlenseymiş yumurtlama günü bile dinlense olur ama çatlama kaçmamak zorundaki gün çünkü çatlayınca salınıyor döllenmek üzere içerde sperm varsa yinede gebelik oluşuyor tabiki ama düşünme ileri hareket sıkıntı var diyelim yada sperm az falan ne olacak ozaman gerekli çatlamaya kadar gün aşırı yada dinlenerek oluyorsa çatlama ve ertesi kesin yapılmalı

Tamamdır şeker o iş bende

Bebeğim ben çok hafif silik görüyorum ama testin markasından veya algıladığı değerden bile değişir kötü düşünme bebeğim kırmızılar gelene kadar umudumuzu kaybetmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…