- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.581
Hahahha bencede neyine onun internetYaane diyelim enn kısa zamanda bebişin seninle Olsun aaa bende diyorum bu kız neden girmiyor iyi yapmışsın çal gitsin onların neyine internet
İnşallah kuzum hayırlı haberler alırız bu ayRica ederim bebeğimben iyiyim canım teşekkür ederim tiroid ilacı kullanıyorum döngünün 12.günündeyim kuzum değerlendiriyoruz bakalım hayırlısı
Kuzum merhaba yaptım ama çok yoğundum ve atamadım daha hala yoğunum şimdi girdim düşün çizgi silikleşmişti çatlama oldu demekki diye yorumladım sana da ekliyim dünü de değerlendirmiş olduk böylelikle artık hayırlısı kuşum beklemedeyiz yoruldukEee sen dün test yapmadın atmadın
Yaaa çok teşekkür ederim miniğin kalp atışına, kese görüntüsüne beni de etiketle annesi mesaj birikince arada kaçıyorÇok şükür öyle teşekkür ederim canım benimAşırısı tüm isteyenlere ve bekleyenlere sana da dua edeceğim
Bugünü de değerlendir öyle beklemeye geç çatlama günü dünse bugünde olmalı sonra istediğin kadar dinlen bu günü yap ki garanti olsunKuzum merhaba yaptım ama çok yoğundum ve atamadım daha hala yoğunum şimdi girdim düşün çizgi silikleşmişti çatlama oldu demekki diye yorumladım sana da ekliyim dünü de değerlendirmiş olduk böylelikle artık hayırlısı kuşum beklemedeyiz yorulduk
Kuzum şimdi ekimin ortasında hatta sonunda korunmayı bırakıp düzensiz 2 3 birliktelik yaşadığımız için ümitsiz bir şekilde reglim bekliyorum. Döngüm de uzun ya ben yazın da kalkışıp 1-1.5 ay içinde vazgeçtiğim için doğum kontrol hapına devam et bırak derken döngüm alt üst oldu ne zaman olurum bilmiyorum geçen ay 33. Gün olmuşum bugün 34. Gün gelen giden yok ☹ yumurtlama sıkıntısı yaşamaktan korkuyorumAmin canımyok kız bana bildirim falan gelmiyor kendim girersem görüyorum ancak bulantım falan yok şükür dümdüz rutin derken ekşınlar falan başladı mı bitti mi
Ay inşallah canım ya eşim dün biraz nazlandı ama atladım yaniBugünü de değerlendir öyle beklemeye geç çatlama günü dünse bugünde olmalı sonra istediğin kadar dinlen bu günü yap ki garanti olsun
Ay misafirker geliyor gidiyor bu aralar yogunluktan giremiyorum kiAyy bende ne zamandır yokum beybi kimler gebe benide aydınlatın uleniyiyiz bebeğim sen nasılsın?
Valla bu güne kadar dinlenseymiş yumurtlama günü bile dinlense olur ama çatlama kaçmamak zorundaki gün çünkü çatlayınca salınıyor döllenmek üzere içerde sperm varsa yinede gebelik oluşuyor tabiki ama düşünme ileri hareket sıkıntı var diyelim yada sperm az falan ne olacak ozaman gerekli çatlamaya kadar gün aşırı yada dinlenerek oluyorsa çatlama ve ertesi kesin yapılmalıAy inşallah canım ya eşim dün biraz nazlandı ama atladım yani
Kızlaar nasılsınız yeni pozitiflermş var aramızda benm gözlerim öyle bişilermi gördü kim onlar
Mucizemmm16 Demgey3 @iyilikperisi92 @Veziir M melek076 @Random3 M mucizeOldu @Lale95 @My_Moonlight06 @fnd_50 @_Umutlu_Pozitif_ @Cgh mesajı okuyan diğer kızla
benimYaaa çok teşekkür ederim miniğin kalp atışına, kese görüntüsüne beni de etiketle annesi mesaj birikince arada kaçıyor
Tamamdır şeker o iş bendeValla bu güne kadar dinlenseymiş yumurtlama günü bile dinlense olur ama çatlama kaçmamak zorundaki gün çünkü çatlayınca salınıyor döllenmek üzere içerde sperm varsa yinede gebelik oluşuyor tabiki ama düşünme ileri hareket sıkıntı var diyelim yada sperm az falan ne olacak ozaman gerekli çatlamaya kadar gün aşırı yada dinlenerek oluyorsa çatlama ve ertesi kesin yapılmalı
İyiyim canım çok şükürCanım sen nasılsın napıyorsun ekşınlar falan bitti mi
Bebeğim ben çok hafif silik görüyorum ama testin markasından veya algıladığı değerden bile değişir kötü düşünme bebeğim kırmızılar gelene kadar umudumuzu kaybetmeyelimBen artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.
Sende bizim dualarımızdasın kuzumTamam canım benim inşallah dualarımdasınız ama bana da dua edin
Bu arada ben artık sigara kokusundan iğrenir oldumvatana millete hayırlı olsun inşallah
İyiyim canm teşekkür ederimKızlaar nasılsınız yeni pozitiflermş var aramızda benm gözlerim öyle bişilermi gördü kim onlar
Mucizemmm16 Demgey3 @iyilikperisi92 @Veziir M melek076 @Random3 M mucizeOldu @Lale95 @My_Moonlight06 @fnd_50 @_Umutlu_Pozitif_ @Cgh mesajı okuyan diğer kızlar
Ayy hadi yaptığınız bebiş Olsunİyiyim canım çok şükürEkşınlar yeni başladı kuzum galiba bugün yumurtlama günü kasıklarımda ağrılarım var ve yoğun akıntım var bakalım değerlendiriyoruz
Kayınvalidemler geldi gitti misafirler falan yogundu ya anlamadmİyiyim canm teşekkür ederimSen nerdeydin Ya ekşın falan mı
Amiiinnn kuzumAyy hadi yaptığınız bebiş Olsunyüz üstüne yatmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?