- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.541
Testinizi gördüm ne kadar güzel ve heyecanlıCanım benim artık test yapmayacağım
Allah’a kaldı her şey
İnşallah gittiğimde 2 hafta sonra kalp atışını duyacağım Allah’ın izniyle
Canım sen nasılsın napıyorsun ekşınlar falan bitti miAnladım canım inşallah sağlıkla ilerler haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım iyiyim
Ben de iyiyim canım teşekkür ederimTeşekkür ederim canım iyiyimdilerim o da iyidir çünkü hala dr a gidemedim bu perşembe kalp atışını duyarız Allah’ın izniyle sen neler yapıyorsun nasılsın
Kızçeler ben geldim
Kadın doğuma randevu almıştım gittim kadın o kadar cins ki anlatamam. 5 gün adetim gecikti dedim 5 günde belli olmayabilir dedi. Test yaptın mı diye sordu bi silik çıktı sonra negatif çıktı dedim kan bakmamız lazım dedi. Diyorum polikistik over var bi bakın kist olabilir test negatif çıktı. Yok kadın tutturdu kan sonucuna göre bakıcam diyo
Yaptım aşkom bişey yok amh sonucum da cıktı bugünMucizemmm16 kuzum sanki sende test yapıyordun ondan sonra bidaha test yaptın mı
Kendim kendime yaptım testi beybi kimseyi etiketlemedim zaten bugün ki amh den sonra bi daha test falan yapmam herhaldeCanımmm sen test yaptın mi beni etiketlemedin mi yoksa
Aşko ihmal etmiyorum aaa aşk olsun
Kuzum ben hafiften görüyorum ama dünkü ile aynı marka mı farklı mı testin? Sen silik gördüğünde bile hemen kana git kuzum ne oluyor bakarlar hemenBen artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.
Sen benim msjımı görmüyorsun ki attım cevapsız kalmışım birde ihmal diyorsun aaaa
Günaydın, vücut ısını ölçtün mü?testde çok silik çizgi göruyorumBen artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.
Tamam canım benim inşallah dualarımdasınız ama bana da dua edinAnladım canım inşallah sağlıkla ilerler haberlerini bekliyoruz
Çok şükür öyle teşekkür ederim canım benimTestinizi gördüm ne kadar güzel ve heyecanlıinşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alın
Aaa nasıl ya bi dur ne olursa olsun pes etmek yok. Şuan bebek var ya da yok bilmiyoruz. Önemli olan senin mental ve fiziksel sağlığının yerinde olması. Bu ay olmazsa diğer ay olmazsa diğer ay.. lütfen olmuyorsa vardır bir sebebi de yıpratma kendini güzel düşün güzel olsun her şeyBen artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.
Eee sen dün test yapmadın atmadınTamam kuzum olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?