Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım iyiyim dilerim o da iyidir çünkü hala dr a gidemedim bu perşembe kalp atışını duyarız Allah’ın izniyle sen neler yapıyorsun nasılsın
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim inşallah duyacağız kalp atışlarını Benim de aynı işte rutin bildirimleri görünce uyuyamıyor mu acaba bulantısı mı var diye düşündüm iyi misin o konuda

Sonuc cıktı mı aşko

Ben artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.

Eklentiler

• 0176D2D3-DCD7-418B-B5D5-87DF0284C726.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 75
_Umutlu_Pozitif_ canım bak beni ihmal ediyorsunuz artık napıyorsun nasılsın ekşınlar başladı mı
Aşko ihmal etmiyorum aaa aşk olsun evet ekşınlara başladık iğneden sonra 5. Gün bu gün çalışmalar çalışmalar sen napıyosun nasılsın nasıl gidiyor bebeğim

Kuzum ben hafiften görüyorum ama dünkü ile aynı marka mı farklı mı testin? Sen silik gördüğünde bile hemen kana git kuzum ne oluyor bakarlar hemen

Eklentiler

• 7A723C12-2DB3-415A-B494-24A5DF221B19.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 65
Günaydın, vücut ısını ölçtün mü?testde çok silik çizgi göruyorum

Aaa nasıl ya bi dur ne olursa olsun pes etmek yok. Şuan bebek var ya da yok bilmiyoruz. Önemli olan senin mental ve fiziksel sağlığının yerinde olması. Bu ay olmazsa diğer ay olmazsa diğer ay.. lütfen olmuyorsa vardır bir sebebi de yıpratma kendini güzel düşün güzel olsun her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…