Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm bende ama lütfen sakin ol doktora görün bunları anlat bende gebe kalmadan önceki dönemlerde çok yaşadım bu durumu kendini salma bu durumun üzerine git hormonal bir durum buna sebep veriyor olabilir yada sağlıksız bir döllenme yaşıyor olabilirsin ama bunu biz ne desek boş.doktor görmeli adetin 2 yada 3. Günü gidersen kan alır hormonlardan bakar muayenede eder çok iyi olabilir.ama herşeyden önce sen iyi ol

Canım yumurtlamanı testle takip ettin mi yada doktorlar yani yeterli büyüklüğe ulaştı mı yumurta çünkü bazen tam olgunlaşmadan çatlıyor ya oda olmuyor hani yine akıntı ağrı vs yaşıyoruz ama bir test yada doktorun usg bakması boyutunu gösteriyor ozaman işler farklı ilerliyor birde doktorda şu şans var içi doku mu boş mu anlıyorlar bazen yumurtayalrımızın içi boş olup büyüyüp çatlıyor o durumdaysa olmuyor ben kalite artırmak içini dolu olması için beslenme dikkat ettim doktor bana yaklaşık gün söylemişti 15mm ken bende iyi bir test vardı ben tam gününü yakaladım böylelikle.çatlama tam oldu yakaladım hepsi kontrolde olmuş oldu doktor takibimi beğendi dikkat önemli sen mesela regli oluyorsan adetle beslenmene başla yumurta besleyen gıdalar var hatta gölkalp hocamın kitabı var acaip önemli yazıyor herşey adam tüp bebek uzmanı ordan bak ilaca falan bile gerek kalmaz ben ilaçsız başardım beslenme ile birde clife çok başarılı Türkiye’de burada da içinde yine hayıt olan bir hap veriyorlar bunları bir toparla bence hızlıca yeni döneme başla.kaç kişide ile yaradı sana anlatamam bizede büyük mutluluk oldu sen çok bilinçlisin ben inanıyorum herşeyi güzelce yaparsın ve bu düzenle o bebiş koşa kola gelecek

Amin canım yok kız bana bildirim falan gelmiyor kendim girersem görüyorum ancak bulantım falan yok şükür dümdüz rutin derken ekşınlar falan başladı mı bitti mi

Yaptım aşkom bişey yok amh sonucum da cıktı bugün gibi internetimiz yok o yüzden giremiyorum kendi internetim cok az eşimden çarptım internet simdi
Yaa ne diyelim enn kısa zamanda bebişin seninle Olsun aaa bende diyorum bu kız neden girmiyor iyi yapmışsın çal gitsin onların neyine internet

Bu neee ki kuzum belki test bozuk
Çünkü sen geçen ay bazı markaları saydın onları almayacam dedin eminim onlardan biri değildir.
Ama dur bi belki test bozuk Ya başka bi test yapsaydın lütfen hemen moralini bozma

Cok teşekkür ederim çiçeğim güzel bilgilerin için. Evet ben aylarca cok emek sarf ettim. Benim eşim doktor biliyorsundur belki söylemişimdir. Tüm tahlillerimiz düzgün çıkınca hicbir sey yapmiyor daha da bekleyelim diyor. Isı takibi falan yapıyoruz ovülasyon tespit ediyoruz ama yumurtlama takibine gerek yok diyor. Beslenmeme de nasil dikkat edebilirim onerin varmi

Bak d&r da var kiyabi internet tende alabailirsin tüp bebek uzmanı agökalp doktor var Prof.adam kitabı bu tariflerle gebe kalınır adı böyle İnstgram sayfası var onun kitabını al benim başta yazmıştım şunları yedim bunları içtim tükettim diye hepsi var içinde hemde orijinal şekilde en iyi şekilde mutlaka al onu birde clife al mutlaka o macun acaip işe yarıyor ben diyim hem hormonları dengede tutuyor hemde düzenli renkli düzenli umurtlaam vs hepsini dengeye getiriyor bunlara ilave çok önemli 2 şey var 3 lütfe su ve yürümek İnan sana faydasını yazmakla anlayamam o kan akışı herşeyi değiştiriyor mutlaka onları dene ama hepsinden önce kitabı elde et

Kitabı ekliyorum bu adam bu işin uzmanı ben tüp yapılacak olsaydın Kayseri’ye gidecektim ama beslenme deneyeceğim dedim ve bildiğim herşeyi denedim diyette gibi saat saat ne faydalıysa yedim bıkmadan kaliteli bir yumurta oldu oda tuttu hepsi ilaçsız oldu bu adam bir gebenin günlüğü sayfasında tanıdım onların çok tarifi var salatası var hatta o sayfada bulursun bir gebenin günlüğünde.sonra hoca kendisi bu kitabı çıkarttı bunda daha fazlası var

Eklentiler

• 30B945DE-10BC-4E08-9B77-E8C3D91911C5.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 60
Bak bunlar var hep kitabın içeriği gibi düşün

Eklentiler

• 42D9C2C6-2090-4AA6-922F-E2A94EC091D4.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 51
  • BFB0C63F-F3CC-468D-A4EC-EB9A9E97B279.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 62
Gunaydın kızlar çatlamadan sonra 8. Gün sizce var mı bir sey, erken oldugunu biliyorum ama bekleyebilsem test yapmazdım, o yüzden yorumunuzu bekliyorum

Eklentiler

• 042A96CD-D2A6-43BA-B42A-599A2AAD703D.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 64
Ben gölge görüyorum ama bide filtresiz halini atar mısın
Filtresiz gözle görünür bi gölge var ama fotoda cıkmıyor bence canım bu arada beni hatırladın mı arada atardım silik cizgi cıkınca umut dünyası

Eklentiler

• AE7EEEBD-A107-45B5-B421-CE5D2BA3B0CD.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 61
  • C61DF6BD-7DF5-40D1-A589-7A528955263C.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 42A23AF5-0FCE-485A-BADE-CCED082492E3.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 47
  • EAA9AD35-7805-4D70-9D50-AFFF2C467776.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 52
İnsallah canım ne zaman pespembe görücez acaba hep allahın bir zamanı vardır diye sürece en bastan başlıyorum
En yakın hayırlı zamanda görelim inşallah canım. Benimde 23. Günüm ovülasyon testlerini pek düzenli yapamadım bitti zaten. Ama dün gece kaç kere uykumdan uyandım kasıklarıma bıçak sokuluyor gibi oldu kaç kere şuandada sol kasığımda ağrı var ne bu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…