- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.621
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al canımKızlaaaarrBi süredir yoktum hayırlı haberlerle geldimmm
Teşekkürler canım.Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al canım
Ben öyle denediğim tüm aylar bende ziyan olduAmiiinnn kuzumO nasıl oluyor aşko ben sırt üstü yatıp ayaklarımı havaya kaldırıyorum
Deutschland lanetiKız hala kan değerini öğrenemedin mi yoksa
Aaa M mucizeOldu bak bir Temmuz annesi dahaKızlaaaarrBi süredir yoktum hayırlı haberlerle geldimmm
Sen konuşunca kadın doğum doktoru konuşuyormuş gibi hissediyorum
Hayırlı olsun canımKızlaaaarrBi süredir yoktum hayırlı haberlerle geldimmm
Aynen beybi aslında kendimi dinlemiyorum ama bir tek bu tuhaf gelmişti. Bata 2 gün kala yapmayı düşünüyorum test kuzucum erkenden yapıo kendimi strese sokmayayım maşallahım var valla duruyorum hala test yapmadım önceden olsa yapmıştım şimdiyekuzum yazmışken boş geçmeyim ben normalde akıntım olurdu ama çatlama sonrası kupkuru devam etti o kadar ki acaip garipsedim bu durumu sonra adete bir kaç gün kala acaip az losyon gibi akıntım oldu ozaman gebeyim dedim kuruluktan ona geçince.. ama belirtilerin hiç birine dinleme çünkü ne oluyor biliyormusun herkeste farkını oluyor yada regliyle aynı bile olabiliyor oldukça şaşırtıcı hani diyorlarsa adetin gecikmesi belirti diye hakkaten öyle düşünmüştüm ona kadar kendimi dinledim tüm belirtiler vardı da ne ayrıştırıcı değil ki tamam ter konusu olayı ayrıştırıcıydı terim pis kokmuştu ama eminde olamiyorsun mucizemle beni biliyorsun testle takip ettik minnacık çizgileri bekledik çatlamadan sonraki 8 .günden geniş en erken ben 4-5 ten başladım kan verilmiyordu burada testle takip ediliyor oda öyle yaptı.sizde kan verme imkanı ver dilersen son 4 günde kan verip anlayabiliriz de ama evde test yap yani
Kaçıncı günün oldu ben saymadım seni ama yaklaştıysa yap kız seni çok merak ediyoruz M mucizeOldu dimiAynen beybi aslında kendimi dinlemiyorum ama bir tek bu tuhaf gelmişti. Bata 2 gün kala yapmayı düşünüyorum test kuzucum erkenden yapıo kendimi strese sokmayayım maşallahım var valla duruyorum hala test yapmadım önceden olsa yapmıştım şimdiyeayy inşallah katılıcam aranıza canım kızlarım
Benimde hiç akıntım olmadıHanımlar size bir sorum var. Daha önceleri adete yakın akıntım olurdu hatta adet olacağımı ordan anlardım. Şimdi ise sıfır akıntı çok ilginç hiç akıntım yok kupkuruyum. Böyle bir durum gebelik belirtisi sayılabilir mi? Biliyorum hep beyaz ya da şeffaf akıntı oluyor gebelik öncesi belirti ama bu durumda olabilir mi sizce?
Yok canım şunun şurasında perşembeye ne kaldıKız hala kan değerini öğrenemedin mi yoksa
Ayyy evet vallaKaçıncı günün oldu ben saymadım seni ama yaklaştıysa yap kız seni çok merak ediyoruz M mucizeOldu dimi
Ayyy maşallah ne güzelAaa M mucizeOldu bak bir Temmuz annesi daha
Canım hayırlı olsun inşallahTemmuz annelerine hoş geldin o zaman
Benimle hemen hemen aynısınçok sevindim
8. Gün oldu bugün bebeğim daha erken bence yaaaKaçıncı günün oldu ben saymadım seni ama yaklaştıysa yap kız seni çok merak ediyoruz M mucizeOldu dimi
Vayyy kartofeller vayyyyyDeutschland laneti
Bende 2 hafta beklemem gerekiyor bütün testler içinresmen gün sayıyorum
8. Gün oldu bugün bebeğim daha erken bence yaaa
Diyene bak heleVayyy kartofeller vayyyyy
Senin zamanın gelmişteee ben çok korkuyorum bu günlerden çünkü negatif çıkınca insan kendi gibi üzülüyor kendin karar ver valla ben ısrar etmem zaten o anlar kalbime iniyor daha erken başlasaydın öyle olmuyor hani insan 5 gün aonra biliyor ki o an negatif çıkar diyor ya o korkuyu alıyor yavaştan pozitif çıkınca sevindiriyor da 8 baya çok gün8. Gün oldu bugün bebeğim daha erken bence yaaa
Keşke kan alıp gebeliğe tamam deşeler sonradan tekrar randevu verseler banaVayyy kartofeller vayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?