- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.601
Ben değilim vallaKızlaar nasılsınız yeni pozitiflermş var aramızda benm gözlerim öyle bişilermi gördü kim onlar
Mucizemmm16 Demgey3 @iyilikperisi92 @Veziir M melek076 R Random3 M mucizeOldu Lale95 My_Moonlight06 @fnd_50 @_Umutlu_Pozitif_ @Cgh mesajı okuyan diğer kızlar
Az da olsa iğreniyorumSende bizim dualarımızdasın kuzumYaaaa ay ne güzel bir haber yarabbim Bu sayede sigara konusu kapanmış olur
Az da olsa iğreniyorumSende bizim dualarımızdasın kuzumYaaaa ay ne güzel bir haber yarabbim Bu sayede sigara konusu kapanmış olur
Bende çok y eni bide M mucizeOldu vardıKimler kuzumne uğurlu bir ay böyle
Ahahah Buda bir gelişme bence aşkoAz da olsa iğreniyorum
At bakimm nasıl çıkmış. Canım bu arada sen hamile değil mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum acabaKızlar merhaba daha önce artımed kaset testte kuruma çizgisi gördünüz mü acaba ?. Ben bir kaç gün önce yaptım ertesi gün bile kuruma çizgisi yoktu. Ama bugün ilk yaptığımda hayali bir çizgi görür gibi oldum kenara koydum bir kaç saat sonra baktığımda çizgi koyulaşmıştı. Başına gelen var mı ?
Yok değilim canım geçen ay kimyasal geçirdim sanırım tam emin değilim testlerim baya baya silik çıkıyordu sonra çok az süren adet gibi bişey oldun. atıyım testleri daha öncede artimed çok yaptım hiç kuruma çizgisi görmedimAt bakimm nasıl çıkmış. Canım bu arada sen hamile değil mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
Geçmiş olsun canım Bende kuruma olmuştu artimed ama gebe değildim bir kaç gün sonra erken gebelik yap canım daha net çıkar.Yok değilim canım geçen ay kimyasal geçirdim sanırım tam emin değilim testlerim baya baya silik çıkıyordu sonra çok az süren adet gibi bişey oldun. atıyım testleri daha öncede artimed çok yaptım hiç kuruma çizgisi görmedim
1.ilk yaptığımdaki hali 2. Saatler sonra
Teşekkür ederim yaparım bakalımGeçmiş olsun canım Bende kuruma olmuştu artimed ama gebe değildim bir kaç gün sonra erken gebelik yap canım daha net çıkar.
İyi akşamlar tatlum,ben azacuk hastayim pek giremiyorum , internet sorunumda var bitürlü siteye giremiyorumKızlaar nasılsınız yeni pozitiflermş var aramızda benm gözlerim öyle bişilermi gördü kim onlar
Mucizemmm16 Demgey3 @iyilikperisi92 @Veziir M melek076 R Random3 M mucizeOldu Lale95 My_Moonlight06 @fnd_50 @_Umutlu_Pozitif_ @Cgh mesajı okuyan diğer kızlar
Amiiinnn kuzumO nasıl oluyor aşko ben sırt üstü yatıp ayaklarımı havaya kaldırıyorum
Ayyy aşkım araştırayım bende onu da deneyeyimYooo bak bir gebenin günlüğünde var ters rahim diyor kız burda çok yazdık onu instadan bak istersen bulursam bende atarım sana
O ayakları kaldırmayı ben hep yaptım olmadı
Burada okuduğum kadarıyla bunu yaşayanlar var canım. İnşallah gebeliktirHanımlar size bir sorum var. Daha önceleri adete yakın akıntım olurdu hatta adet olacağımı ordan anlardım. Şimdi ise sıfır akıntı çok ilginç hiç akıntım yok kupkuruyum. Böyle bir durum gebelik belirtisi sayılabilir mi? Biliyorum hep beyaz ya da şeffaf akıntı oluyor gebelik öncesi belirti ama bu durumda olabilir mi sizce?
Sen konuşunca kadın doğum doktoru konuşuyormuş gibi hissediyorumValla bu güne kadar dinlenseymiş yumurtlama günü bile dinlense olur ama çatlama kaçmamak zorundaki gün çünkü çatlayınca salınıyor döllenmek üzere içerde sperm varsa yinede gebelik oluşuyor tabiki ama düşünme ileri hareket sıkıntı var diyelim yada sperm az falan ne olacak ozaman gerekli çatlamaya kadar gün aşırı yada dinlenerek oluyorsa çatlama ve ertesi kesin yapılmalı
Amin inşallah canısıBurada okuduğum kadarıyla bunu yaşayanlar var canım. İnşallah gebeliktir
Kız hala kan değerini öğrenemedin mi yoksaAyy hadi yaptığınız bebiş Olsunyüz üstüne yatmayı unutma
İyim kuzum sen nasılsın..Kızlaar nasılsınız yeni pozitiflermş var aramızda benm gözlerim öyle bişilermi gördü kim onlar
Evet olabilir tam tersi belirtiler de gebeliğe işaret edebilir bazen de adet öncesi olan herşey gebelikte de olur.. umarım gebesindirHanımlar size bir sorum var. Daha önceleri adete yakın akıntım olurdu hatta adet olacağımı ordan anlardım. Şimdi ise sıfır akıntı çok ilginç hiç akıntım yok kupkuruyum. Böyle bir durum gebelik belirtisi sayılabilir mi? Biliyorum hep beyaz ya da şeffaf akıntı oluyor gebelik öncesi belirti ama bu durumda olabilir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?