Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba daha önce artımed kaset testte kuruma çizgisi gördünüz mü acaba ?. Ben bir kaç gün önce yaptım ertesi gün bile kuruma çizgisi yoktu. Ama bugün ilk yaptığımda hayali bir çizgi görür gibi oldum kenara koydum bir kaç saat sonra baktığımda çizgi koyulaşmıştı. Başına gelen var mı ?

At bakimm nasıl çıkmış. Canım bu arada sen hamile değil mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum acaba

At bakimm nasıl çıkmış. Canım bu arada sen hamile değil mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
Yok değilim canım geçen ay kimyasal geçirdim sanırım tam emin değilim testlerim baya baya silik çıkıyordu sonra çok az süren adet gibi bişey oldun. atıyım testleri daha öncede artimed çok yaptım hiç kuruma çizgisi görmedim
1.ilk yaptığımdaki hali 2. Saatler sonra

Eklentiler

• 1A9BCF8A-9219-44B2-92EE-0DE86EEB79FE.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 06D04303-A59A-4E8B-A16C-BDF68BBD71A8.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 39
Geçmiş olsun canım Bende kuruma olmuştu artimed ama gebe değildim bir kaç gün sonra erken gebelik yap canım daha net çıkar.

Hanımlar size bir sorum var. Daha önceleri adete yakın akıntım olurdu hatta adet olacağımı ordan anlardım. Şimdi ise sıfır akıntı çok ilginç hiç akıntım yok kupkuruyum. Böyle bir durum gebelik belirtisi sayılabilir mi? Biliyorum hep beyaz ya da şeffaf akıntı oluyor gebelik öncesi belirti ama bu durumda olabilir mi sizce?

Burada okuduğum kadarıyla bunu yaşayanlar var canım. İnşallah gebeliktir

Sen konuşunca kadın doğum doktoru konuşuyormuş gibi hissediyorum

Evet olabilir tam tersi belirtiler de gebeliğe işaret edebilir bazen de adet öncesi olan herşey gebelikte de olur.. umarım gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…