- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.641
Kaç gün gecikme oldu aşko ay inşallah güzel haber verirsinAşkolar napıyosunuz. Ya yazmışsınız dönüş yapamadım. Günler yoğun geçiyor. Ben hala regl olmadım testim de yok yapamıyorum. Regl gelecek gibi de durmuyor yahu. Salı günü tekrar doktora gideceğim.Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 My_Moonlight06 M mucizeOldu R raainbow
Yarın yapayım o zaman ya zaten kendimi ara ara hiç iyi hissetmiyorum karın ağrısı bel ağrısı çok fena bu aralar bi de baş ağrısı. Tuttuysa tutmuştur bizim minnoş yarın yapayım garanti olsunSenin zamanın gelmişteee ben çok korkuyorum bu günlerden çünkü negatif çıkınca insan kendi gibi üzülüyor kendin karar ver valla ben ısrar etmem zaten o anlar kalbime iniyor daha erken başlasaydın öyle olmuyor hani insan 5 gün aonra biliyor ki o an negatif çıkar diyor ya o korkuyu alıyor yavaştan pozitif çıkınca sevindiriyor da 8 baya çok gün
Senn kaç gün sonra yapmıştın aşkomSenin zamanın gelmişteee ben çok korkuyorum bu günlerden çünkü negatif çıkınca insan kendi gibi üzülüyor kendin karar ver valla ben ısrar etmem zaten o anlar kalbime iniyor daha erken başlasaydın öyle olmuyor hani insan 5 gün aonra biliyor ki o an negatif çıkar diyor ya o korkuyu alıyor yavaştan pozitif çıkınca sevindiriyor da 8 baya çok gün
İyiyim canımAşkolar napıyosunuz. Ya yazmışsınız dönüş yapamadım. Günler yoğun geçiyor. Ben hala regl olmadım testim de yok yapamıyorum. Regl gelecek gibi de durmuyor yahu. Salı günü tekrar doktora gideceğim.Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 My_Moonlight06 M mucizeOldu R raainbow
Kuzum bende bu zamana kadar hep köpek pozisyonunda yaptım ve o şekilde 5 dakika kaldım sonra sırt üstü yattım ayaklarımı da havaya çok kaldırmadım aslında kendime doğru çektimBen öyle denediğim tüm aylar bende ziyan oldu
Asla o yönteme de inanıyorum canım
Ben direk bpşaldıktan sonra (köpek pozisyonunda )öyle kalıyordum bi 10 dk sonra da sağ tarafıma yatıp rabbi hebli minrssalihin duasını okuyordum
Ve çok şükür nasip oldu
Hatta bu ayak kaldırmayı yapma demişti doktorum bir ay önce gerçekten haklıymış
Ay inşallah hiç gelmez de güzel haberler verirsin bize kuzummmAşkolar napıyosunuz. Ya yazmışsınız dönüş yapamadım. Günler yoğun geçiyor. Ben hala regl olmadım testim de yok yapamıyorum. Regl gelecek gibi de durmuyor yahu. Salı günü tekrar doktora gideceğim.Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 My_Moonlight06 M mucizeOldu R raainbow
Benim gibi ayni şeyleri yapmışsın hemen hemen sadece ben bacaklarımı kendime doğru çekmiyordum sağa doğru yatıyordumKuzum bende bu zamana kadar hep köpek pozisyonunda yaptım ve o şekilde 5 dakika kaldım sonra sırt üstü yattım ayaklarımı da havaya çok kaldırmadım aslında kendime doğru çektimbende aylardır bir şey elde edemedim mesela aslında her pozisyon herkeste işe yaramıyor herkeste değişiyor bakalım benim tutturduğum pozisyon hangisi olacak
Bu gün 8. Gün canım. 6 Kasım bat tarihim. 11 kasımda kanda negatifti. İnşallah güzel haber veririm aşko ya. Kist olmasın da. Allah iyilik versin canımKaç gün gecikme oldu aşko ay inşallah güzel haber verirsiniyiyiz şükür bizde çalışmalar devam
En son cuma günü kanda negatifti canım ya. İnşallah hayıra vesile olsun aşkım ya yoksa kist falan işimiz nanayİyiyim canımay dilerim senin bu gecikmen güzel şeylere vesile olsun test yaptın mı yine
Amin kuzum inşallah nasip olur da güzel haber verebilirim.Ay inşallah hiç gelmez de güzel haberler verirsin bize kuzummmDoktordan sonra bize haber ver mutlaka bebeğim merak ederiz
Ayy inşallah güzel şeylerin habercisidir kuzumAşkolar napıyosunuz. Ya yazmışsınız dönüş yapamadım. Günler yoğun geçiyor. Ben hala regl olmadım testim de yok yapamıyorum. Regl gelecek gibi de durmuyor yahu. Salı günü tekrar doktora gideceğim.Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 My_Moonlight06 M mucizeOldu R raainbow
Bozuk gibi duruyor evet, çizgi olması gereken yerde de değil gibi. Emin olmak için başka bir test yapmalısınMerhaba kizlar sizce bu idrar testi bozukmu ya cift cizgimi? Az once yapdim boyle, yarim saat sonra yeniden yapdim tek cizgi
Amin canım bazen olabiliyor öyle oynamalar inşallah geç meç döllenmiştirBu gün 8. Gün canım. 6 Kasım bat tarihim. 11 kasımda kanda negatifti. İnşallah güzel haber veririm aşko ya. Kist olmasın da. Allah iyilik versin canım
Yapdim az once tek cizgi bozukmus buyuk ihtimalleBozuk gibi duruyor evet, çizgi olması gereken yerde de değil gibi. Emin olmak için başka bir test yapmalısın
Ben de bu ay ayaklarımı kaldırmadım yüz üstü uzanıp bir bacağımı kendime doğru çektimBen öyle denediğim tüm aylar bende ziyan oldu
Asla o yönteme de inanıyorum canım
Ben direk bpşaldıktan sonra (köpek pozisyonunda )öyle kalıyordum bi 10 dk sonra da sağ tarafıma yatıp rabbi hebli minrssalihin duasını okuyordum
Ve çok şükür nasip oldu
Hatta bu ayak kaldırmayı yapma demişti doktorum bir ay önce gerçekten haklıymış
İnşallah mucizene en kısa zamanda kavuşursunBen de bu ay ayaklarımı kaldırmadım yüz üstü uzanıp bir bacağımı kendime doğru çektim
Kız bende onu söyledim kadın demişti ki geç olması için sonrada ilişki olsunAmin canım bazen olabiliyor öyle oynamalar inşallah geç meç döllenmiştir
Evet ilişki olmalı tabi geç yumurtlama veya ikinci kez geç yumurtlama geç döllenmeye sebebiyet e tabi ilişki olmalıKız bende onu söyledim kadın demişti ki geç olması için sonrada ilişki olsunama biz yapamadık demişti Veziir güzel bişeyin habercisi Olsun diğer durumu aklıma bile getirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?