Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın yapayım o zaman ya zaten kendimi ara ara hiç iyi hissetmiyorum karın ağrısı bel ağrısı çok fena bu aralar bi de baş ağrısı. Tuttuysa tutmuştur bizim minnoş yarın yapayım garanti olsun

Senn kaç gün sonra yapmıştın aşkom

Kuzum bende bu zamana kadar hep köpek pozisyonunda yaptım ve o şekilde 5 dakika kaldım sonra sırt üstü yattım ayaklarımı da havaya çok kaldırmadım aslında kendime doğru çektim bende aylardır bir şey elde edemedim mesela aslında her pozisyon herkeste işe yaramıyor herkeste değişiyor bakalım benim tutturduğum pozisyon hangisi olacak

Benim gibi ayni şeyleri yapmışsın hemen hemen sadece ben bacaklarımı kendime doğru çekmiyordum sağa doğru yatıyordum
Gerçekten dediğin gibi herkeste farklı
Ve akmasına da takılmıyordum hiç

Merhaba kizlar sizce bu idrar testi bozukmu ya cift cizgimi? Az once yapdim boyle, yarim saat sonra yeniden yapdim tek cizgi

Eklentiler

• 26561C85-C092-438F-847E-39BBE0077499.webp
    17 KB · Görüntüleme: 40
  • E6BB9E74-5D69-4A20-9290-377ACAF3EE1B.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 42
Ben de bu ay ayaklarımı kaldırmadım yüz üstü uzanıp bir bacağımı kendime doğru çektim

Kız bende onu söyledim kadın demişti ki geç olması için sonrada ilişki olsun ama biz yapamadık demişti Veziir güzel bişeyin habercisi Olsun diğer durumu aklıma bile getirmek istemiyorum
Evet ilişki olmalı tabi geç yumurtlama veya ikinci kez geç yumurtlama geç döllenmeye sebebiyet e tabi ilişki olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…