Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında dinlemiyordum çok rahattım bu ay zaten düşünmek içinde çok erken bir zaman aşko ama kendini belli eden bi ağrı olduğu için düşündüm öyle bi neyse bakalım bekleyelim nasip kısmet inşallah iyi şeylerdir

Yav niyeeee güzel bişey söylerken kendini engelliyorsunnnnn nedennn
Saçmalıyorum deme bari olabilir mi de kız hani pozitif olacaktık
Çok pozitifim aşko valla kendim düşünürken öylede sadece çok erken olduğunu bildiğim için sizlere saçma gelebilir diye öyle söyledim

Kuzuuuu özledim mm ben test yaptım da anlamdım bısı 2 3 güne belli olur sen naptın
Evet aşko bende özledimhaftasonu herkes kayb olmuş
Senin test yapman için daha erken biraz daha bekle inşaallah çift çizgi çok yakında
Ben tam iyileşmedim öyle peçete elimde dolaniyorum

Hadiya dikkat et gecmıs olsun kuzum doktor işte 16/17 de kan ver demişti bakalım
Evet aşko bende özledimhaftasonu herkes kayb olmuş
Senin test yapman için daha erken biraz daha bekle inşaallah çift çizgi çok yakında
Ben tam iyileşmedim öyle peçete elimde dolaniyorum

Eklentiler

• 2175252B-0D23-4E69-8F33-F5A8685CB9A1.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 48
  • FAF698EB-090F-4F54-A974-5609720A36F4.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 51
  • F34A2C6E-E6BA-4C8D-AF2C-6BD76EBBC71D.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 51
  • AA4D5884-7E40-427E-9428-E87E63F57C5B.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 52
Aaa sağ köşeye yakın yerde çizgi belirgin görüyorum aşko ay bunun markası ne başka marka al yarın bilindik olsun
Ya sorma sabah dan beri buraya bakıyorum yok ani bu marka alan yok clearpink early erken gebelik testi gecikmeden 5 gün önce yazıyor üstün de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…