- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.681
Inşallah kötü bir şey değildir bebeğim yaGeçen ay benimde çok kasık ağrım oldu ama kist falan olmamıştı dur hemen kötüyü getirme aklına kuzum sadece bu sefer öyle değildir inşallah
Aslında dinlemiyordum çok rahattım bu ay zaten düşünmek içinde çok erken bir zaman aşko ama kendini belli eden bi ağrı olduğu için düşündüm öyle bi neyse bakalım bekleyelim nasip kısmet inşallah iyi şeylerdirAşkımcım dur heyecan yapmaben bu ay ne saçma ağrılar yaşadım bi bilsen... Ama tırt çıktı hepsi. Biz tabii iyisini düşünelim, inşallah yerleşme falan oluyordur ondandır kuzum ama kendini çok dinleyip de stres yapma
Çok pozitifim aşko vallaYav niyeeee güzel bişey söylerken kendini engelliyorsunnnnn nedennn
Saçmalıyorum deme bari olabilir mi de kız hani pozitif olacaktık
Kötü bişey değildir üstelik kötü düşünmüyoruz kötü olmuyor canımInşallah kötü bir şey değildir bebeğim ya
Kuzuuuu özledim mm ben test yaptım da anlamdım bısı 2 3 güne belli olur sen naptınSelam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi?bitliKedi M Mavimiresl A ad000 R raainbow Mucizemmm16 Veziir miraclebeyb My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 iyilikperisi92 M mucizeOldu M melek076
Evet aşko bende özledimKuzuuuu özledim mm ben test yaptım da anlamdım bısı 2 3 güne belli olur sen naptın
Senin test yapman için daha erken biraz daha bekle inşaallah çift çizgi çok yakında
Ben tam iyileşmedim öyle peçete elimde dolaniyorum
İyi aşko ben oturuyorum öyle iyiyim şükür sen nasılsın napıyosunSelam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi?bitliKedi M Mavimiresl A ad000 R raainbow Mucizemmm16 Veziir miraclebeyb My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 iyilikperisi92 M mucizeOldu M melek076
Test oooooKuzuuuu özledim mm ben test yaptım da anlamdım bısı 2 3 güne belli olur sen naptın
Son halini atwmmı sanaTest oooooanlamadıysan yarın tekrar yap bizede at aşko
İnşaallahHadiya dikkat et gecmıs olsun kuzum doktor işte 16/17 de kan ver demişti bakalım
Evet aşko bende özledimhaftasonu herkes kayb olmuş
Attım AskoAt hadi Aşko az inceleyeyim
Attım testin fotolarını sende bak hele müsaitsen canoİnşaallahçok az kaldı
Şükür datlum iyilik sağlık oğlanı yatırdım çay koyucam kendimeİyi aşko ben oturuyorum öyle iyiyim şükür sen nasılsın napıyosun
Aaa sağ köşeye yakın yerde çizgi belirgin görüyorum aşko ay bunun markası ne başka marka al yarın bilindik olsunAttım Asko
Silik çizgi var ama tam emin olamayız,istersen hergun yapıp koyulaşmasını izleye bilirsinAttım Asko
Ya sorma sabah dan beri buraya bakıyorum yok ani bu marka alan yok clearpink early erken gebelik testi gecikmeden 5 gün önce yazıyor üstün deAaa sağ köşeye yakın yerde çizgi belirgin görüyorum aşko ay bunun markası ne başka marka al yarın bilindik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?