- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.701
Ya öyle yapcam cano ya da kan vercem salı günüSilik çizgi var ama tam emin olamayız,istersen hergun yapıp koyulaşmasını izleye bilirsin
Aleyküm selam canım İyiyim çok şükür sen nasılsın. Benim bat geçeli 8 gün oluyor cuma günü kanda negatif çıktı hala regl olmadım. Salıya kadar olmazsam doktora gidicem tekrar. Sen napıyosunSelam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi? @bitliKedi @Mavimiresl A ad000 @raainbowMucizemmm16 Veziir @Safiye19 @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 iyilikperisi92 @mucizeOldu M melek076
Ben burda çizgi görüyorumAttım Asko
Aşko bak en sağda bi belirgin çizgi varya o kuruma çizgisi olabilir çok köşede çünkü ama ikinci çizginin yerindede var gölge bak attım incele görüyorum ama yarın bence bildiğimiz markalardan bul onlardan yap kuzumYa sorma sabah dan beri buraya bakıyorum yok ani bu marka alan yok clearpink early erken gebelik testi gecikmeden 5 gün önce yazıyor üstün de
Aynı kuzum İnterneti salmalarını bekliyorumSelam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi? @bitliKedi @Mavimiresl A ad000 @raainbowMucizemmm16 Veziir @Safiye19 @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 iyilikperisi92 @mucizeOldu M melek076
Asko eşimle bizde gördük yA hatta ılk defa gördüm deyip duruyorBen burda çizgi görüyorum
Kuzu kuruma çizgisi hiç yok teste ben anlaamdom bundna bısı mesela bak bund a kurumuş cuma yaptığım kaset normal gebelikAşko bak en sağda bi belirgin çizgi varya o kuruma çizgisi olabilir çok köşede çünkü ama ikinci çizginin yerindede var gölge bak attım incele görüyorum ama yarın bence bildiğimiz markalardan bul onlardan yap kuzum
Cidden ya her olayda internet kısıtlamaları gına getirdi ne haber bakabiliyor ne bişeyAynı kuzum İnterneti salmalarını bekliyorum
Bu test sonradan kuruma çizgisi çıkarıyor aşkoKuzu kuruma çizgisi hiç yok teste ben anlaamdom bundna bısı mesela bak bund a kurumuş cuma yaptığım kaset normal gebelik
Aynen ama erken gebelik de kuruma yok cok ilgincBu test sonradan kuruma çizgisi çıkarıyor aşko
Sen yarın al al aşko zaten diğer günde kan verirsin sen dayanamazsınAynen ama erken gebelik de kuruma yok cok ilgincgitmiş değişşk bi test almıs ya
Ya valla sinirden kuduruyorum ya. Doktorun adresine bakacam açılmıyor İnternetten numara arıyorum açılmıyor haberlere bakamıyoruz iyice rezil ettiler. Bi yandan kaynanam sinir etti akşam akşam deli oldum.Cidden ya her olayda internet kısıtlamaları gına getirdi ne haber bakabiliyor ne bişey
Kuzu bak sabah mutlaka erken gebelik testi alıp ilk idrarla yapKuzu kuruma çizgisi hiç yok teste ben anlaamdom bundna bısı mesela bak bund a kurumuş cuma yaptığım kaset normal gebelik
Öyle olacak galiba alıştırdın benı deSen yarın al al aşko zaten diğer günde kan verirsin sen dayanamazsın
Nerden alcam asko ıse gidşcem yarınKuzu bak sabah mutlaka erken gebelik testi alıp ilk idrarla yap
Testlerim bitti yeni almam lazım ancak böyle takip edebilirimSen de testlerle devam edersin koyulaşırsa değer artıyor demektir
yeAşkolar bişey dicem ama deli demeyin bana
Benim yine sağ kasığın alt kısmı bacak birleşim yerine doğru ağrı var bu akşam üstü çıktı ortaya iğneden sonra daha 6. Gün saçmalıyorum dimi
Mucizemmm16 @Demgey3 @mucizeOldu @Random3 @raainbow @Mavimiresl M melek076 @Annabelle1 ve diğer canlar
Selam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi? @bitliKedi @Mavimiresl A ad000 @raainbowMucizemmm16 Veziir @Safiye19 @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 iyilikperisi92 @mucizeOldu M melek076
Neden aşko ne yaptı kvYa valla sinirden kuduruyorum ya. Doktorun adresine bakacam açılmıyor İnternetten numara arıyorum açılmıyor haberlere bakamıyoruz iyice rezil ettiler. Bi yandan kaynanam sinir etti akşam akşam deli oldum.
Kız yakının da yol üstünde yok muuuNerden alcam asko ıse gidşcem yarıngebertecek benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?