Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden aşko ne yaptı kv
Ya yarın kan vermem lazım. En yakın hastane de yarım saat 40 dk uzaklıkta ben gidip ordan verecem dedim. Tutturdu o kadar yolu gitme sağlık ocağında ver diye. Bizim burda sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor sonuçlar. Yarında doktor benden haber bekliyor anlatıyorum anlamıyor. En son pes ettim tamam dedim.

Canım eger saglık ocağında vereceksen verdıgın saglık ocağının sıstemıne gırıp kan verdıgın barkod numarasıyla gırıp bakabılırsın öğleden sonra gorebılırısn e nabıza gec dusuyo

Olacak olacak bu ay mutlaka o haberi alıcaz senden

Aşko sağlık ocağında evet bir gün sonra çıkıyor sonuç Allah Allah ya pes etme aşko uygun dille söyle yok ben yorulmam doktor yarına göre gidişata bakacak doktorun dediğinden çıkmayalım de geç aşko

Kuzum bizim burda düşmüyor ya geçen kan verdiğimde baktım hep barkod numarası yanlış uyarısı verdi. Yarın da kanı verirken söylicem mutlaka bugün öğrenmem lazım numarayı düzgün verin dicem
8 e dogru servis geliyp tam bindiğim yerde var bakarım akso
Sende sınırlenme okudum yazdıklarını kuzu
Valla kuzu elimde değil ya ben çok sakin bi insandım normal de bu aralar hiç sabrım kalmadı.
Aşko kaç kere söyledim anlamıyor ki yok dolmuş çok sarsar çok yorulursun tamam beni düşünüyorsun ama benim de vardır yani bi bildiğim. Valla pes ettim aşko hiiç uğraşamam sonra Allah korusun bişe falan olur ben demiştim falan der. Yani evet buranın dolmuşları gerçekten çok pis hiç düzgün kullanmıyorlar R Random3 da biliyor.

Evet senı tanıyorum
Artk senı naısl çıldırttıysa sen bebeğini düşün kuzum sakınles

Aynen yada doğru diyorsun canım doktor sorarsa söylersin verdim ama bir gün sonra çıkıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…