- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.721
Hiç sorun değil gel gel güzel oluyorÖyle olacak galiba alıştırdın benı deizin den gidşyorjm kardesim
Ne demek kuzumBenim iğneyle alakalı hiç tecrübem yok affet aşko
ye
Ya yarın kan vermem lazım. En yakın hastane de yarım saat 40 dk uzaklıkta ben gidip ordan verecem dedim. Tutturdu o kadar yolu gitme sağlık ocağında ver diye. Bizim burda sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor sonuçlar. Yarında doktor benden haber bekliyor anlatıyorum anlamıyor. En son pes ettim tamam dedim.Neden aşko ne yaptı kv
Yok asko nöbetçi eczane uzakKız yakının da yol üstünde yok muuu
Bence deHiç sorun değil gel gel güzel oluyor
Sabah al kız şimdi değilYok asko nöbetçi eczane uzak
Canım eger saglık ocağında vereceksen verdıgın saglık ocağının sıstemıne gırıp kan verdıgın barkod numarasıyla gırıp bakabılırsın öğleden sonra gorebılırısn e nabıza gec dusuyoYa yarın kan vermem lazım. En yakın hastane de yarım saat 40 dk uzaklıkta ben gidip ordan verecem dedim. Tutturdu o kadar yolu gitme sağlık ocağında ver diye. Bizim burda sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor sonuçlar. Yarında doktor benden haber bekliyor anlatıyorum anlamıyor. En son pes ettim tamam dedim.
8 e dogru servis geliyp tam bindiğim yerde var bakarım aksoSabah al kız şimdi değil
Olacak olacak bu ay mutlaka o haberi alıcaz sendenAslında dinlemiyordum çok rahattım bu ay zaten düşünmek içinde çok erken bir zaman aşko ama kendini belli eden bi ağrı olduğu için düşündüm öyle bi neyse bakalım bekleyelim nasip kısmet inşallah iyi şeylerdir
Aşko sağlık ocağında evet bir gün sonra çıkıyor sonuç Allah Allah ya pes etme aşko uygun dille söyle yok ben yorulmam doktor yarına göre gidişata bakacak doktorun dediğinden çıkmayalım de geç aşkoYa yarın kan vermem lazım. En yakın hastane de yarım saat 40 dk uzaklıkta ben gidip ordan verecem dedim. Tutturdu o kadar yolu gitme sağlık ocağında ver diye. Bizim burda sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor sonuçlar. Yarında doktor benden haber bekliyor anlatıyorum anlamıyor. En son pes ettim tamam dedim.
Çok yeni bir haber sayılmaz, alışık olduğumuz haberlerden kuzumSelam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi? @bitliKedi @Mavimiresl A ad000 @raainbowMucizemmm16 @Veziir @Safiye19 @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 iyilikperisi92 @mucizeOldu M melek076
Ah olmam mıBence denasıl da mutlu yA
Vallla senın test yapacağım günleri dört gözle beklıyorum ona göreAh olmam mıaşko valla içimi öyle gıdıklıyor ki 4 gün kaldı ya gün gün iğnenin etkisinin gitmesini silikleşmesini izlesem mi
Kuzum bizim burda düşmüyor ya geçen kan verdiğimde baktım hep barkod numarası yanlış uyarısı verdi. Yarın da kanı verirken söylicem mutlaka bugün öğrenmem lazım numarayı düzgün verin dicemCanım eger saglık ocağında vereceksen verdıgın saglık ocağının sıstemıne gırıp kan verdıgın barkod numarasıyla gırıp bakabılırsın öğleden sonra gorebılırısn e nabıza gec dusuyo
Valla kuzu elimde değil ya ben çok sakin bi insandım normal de bu aralar hiç sabrım kalmadı.8 e dogru servis geliyp tam bindiğim yerde var bakarım akso
Sende sınırlenme okudum yazdıklarını kuzu
Aşko kaç kere söyledim anlamıyor ki yok dolmuş çok sarsar çok yorulursun tamam beni düşünüyorsun ama benim de vardır yani bi bildiğim. Valla pes ettim aşko hiiç uğraşamam sonra Allah korusun bişe falan olur ben demiştim falan der. Yani evet buranın dolmuşları gerçekten çok pis hiç düzgün kullanmıyorlar R Random3 da biliyor.Aşko sağlık ocağında evet bir gün sonra çıkıyor sonuç Allah Allah ya pes etme aşko uygun dille söyle yok ben yorulmam doktor yarına göre gidişata bakacak doktorun dediğinden çıkmayalım de geç aşko
Bak işte bunlar iyi şeyler olabilir
Evet senı tanıyorumKuzum bizim burda düşmüyor ya geçen kan verdiğimde baktım hep barkod numarası yanlış uyarısı verdi. Yarın da kanı verirken söylicem mutlaka bugün öğrenmem lazım numarayı düzgün verin dicem
Valla kuzu elimde değil ya ben çok sakin bi insandım normal de bu aralar hiç sabrım kalmadı.
Aşko kaç kere söyledim anlamıyor ki yok dolmuş çok sarsar çok yorulursun tamam beni düşünüyorsun ama benim de vardır yani bi bildiğim. Valla pes ettim aşko hiiç uğraşamam sonra Allah korusun bişe falan olur ben demiştim falan der. Yani evet buranın dolmuşları gerçekten çok pis hiç düzgün kullanmıyorlar R Random3 da biliyor.
Sende de oluyp muBak işte bunlar iyi şeyler olabilir
Bende bende aşkoVallla senın test yapacağım günleri dört gözle beklıyorum ona göre
Aynen yada doğru diyorsun canım doktor sorarsa söylersin verdim ama bir gün sonra çıkıyor diyeKuzum bizim burda düşmüyor ya geçen kan verdiğimde baktım hep barkod numarası yanlış uyarısı verdi. Yarın da kanı verirken söylicem mutlaka bugün öğrenmem lazım numarayı düzgün verin dicem
Valla kuzu elimde değil ya ben çok sakin bi insandım normal de bu aralar hiç sabrım kalmadı.
Aşko kaç kere söyledim anlamıyor ki yok dolmuş çok sarsar çok yorulursun tamam beni düşünüyorsun ama benim de vardır yani bi bildiğim. Valla pes ettim aşko hiiç uğraşamam sonra Allah korusun bişe falan olur ben demiştim falan der. Yani evet buranın dolmuşları gerçekten çok pis hiç düzgün kullanmıyorlar R Random3 da biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?