Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bende onu söyledim kadın demişti ki geç olması için sonrada ilişki olsun ama biz yapamadık demişti Veziir güzel bişeyin habercisi Olsun diğer durumu aklıma bile getirmek istemiyorum
Evet aşkom yapamadık. İşte bat zamanlarında kaygan şeffaf akıntım vardı o zamanları değerlendirebildik bir umut belki bişeyler olmuştur

Senn kaç gün sonra yapmıştın aşkom
4. Gün yada5. Gün başladım ki negatifle başlasın bende eğer pozitif olmazsa negatife alışayım diye ama 6. Gün hayalet mi hayal mi bilemediğim bir şey gördüm ama fotoda çıkmıyordu sonra ilk hayalet çıkan 8. Gün çıktı yavaştan arttı

Kaset test yaptım az önce negatif çıktı normal mi sence?

Test fotoğrafların duruyor mu canım atar mısın

İnşallah atacağım kuzum sen napıyosun kaçıncı gündesin neler oluyor
Benim reglim gecikti test yaptım negatif çıktı. Sağ kasıkta şişkinlik ve batma hissediyorum büyük ihtimalle kist oluştu ya daha öncede olmuştu böyle yarın randevum var gidip anlatacağım durumu ☹

Benim reglim gecikti test yaptım negatif çıktı. Sağ kasıkta şişkinlik ve batma hissediyorum büyük ihtimalle kist oluştu ya daha öncede olmuştu böyle yarın randevum var gidip anlatacağım durumu ☹
Geçen ay benimde çok kasık ağrım oldu ama kist falan olmamıştı dur hemen kötüyü getirme aklına kuzum sadece bu sefer öyle değildir inşallah

Yav niyeeee güzel bişey söylerken kendini engelliyorsunnnnn nedennn
Saçmalıyorum deme bari olabilir mi de kız hani pozitif olacaktık

Aşkımcım dur heyecan yapma ben bu ay ne saçma ağrılar yaşadım bi bilsen... Ama tırt çıktı hepsi. Biz tabii iyisini düşünelim, inşallah yerleşme falan oluyordur ondandır kuzum ama kendini çok dinleyip de stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…