- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.661
Köydeyim aşkoo nerden bulayım eczaneyiAyy inşallah güzel şeylerin habercisidir kuzumkız ne demek yokkk biz nöbetçi falan bulmuş çoktaaan almıştık
İnşallah aşkım ya bat zamanlarında kaygan saydam bi akıntım olmuştu belki o sıralar tekrardan yumurtlama olmuştur.Amin canım bazen olabiliyor öyle oynamalar inşallah geç meç döllenmiştir
Evet olabilir kuzum o sıra ilişki oldu mu ayy inşallah yaİnşallah aşkım ya bat zamanlarında kaygan saydam bi akıntım olmuştu belki o sıralar tekrardan yumurtlama olmuştur.
Evet aşkom yapamadık. İşte bat zamanlarında kaygan şeffaf akıntım vardı o zamanları değerlendirebildik bir umut belki bişeyler olmuşturKız bende onu söyledim kadın demişti ki geç olması için sonrada ilişki olsunama biz yapamadık demişti Veziir güzel bişeyin habercisi Olsun diğer durumu aklıma bile getirmek istemiyorum
Üzüldüm, en kısa zamanda nasip olur inşallahYapdim az once tek cizgi bozukmus buyuk ihtimalle
4. Gün yada5. Gün başladım ki negatifle başlasın bende eğer pozitif olmazsa negatife alışayım diye ama 6. Gün hayalet mi hayal mi bilemediğim bir şey gördüm ama fotoda çıkmıyordu sonra ilk hayalet çıkan 8. Gün çıktı yavaştan arttıSenn kaç gün sonra yapmıştın aşkom
Kaset test yaptım az önce negatif çıktı normal mi sence?4. Gün yada5. Gün başladım ki negatifle başlasın bende eğer pozitif olmazsa negatife alışayım diye ama 6. Gün hayalet mi hayal mi bilemediğim bir şey gördüm ama fotoda çıkmıyordu sonra ilk hayalet çıkan 8. Gün çıktı yavaştan arttı
Test fotoğrafların duruyor mu canım atar mısın4. Gün yada5. Gün başladım ki negatifle başlasın bende eğer pozitif olmazsa negatife alışayım diye ama 6. Gün hayalet mi hayal mi bilemediğim bir şey gördüm ama fotoda çıkmıyordu sonra ilk hayalet çıkan 8. Gün çıktı yavaştan arttı
Neeee ben almanmıyımDiyene bak hele
Sen de testlerle devam edersin koyulaşırsa değer artıyor demektirKeşke kan alıp gebeliğe tamam deşeler sonradan tekrar randevu verseler bana
İnan aklım kalıyor böyle
İğne ve sonrasını hiç bilmiyorum yavrum inşallah saçmalamıyorsundur baby haberi at üzerimizeAşkolar bişey dicem ama deli demeyin bana
Benim yine sağ kasığın alt kısmı bacak birleşim yerine doğru ağrı var bu akşam üstü çıktı ortaya iğneden sonra daha 6. Gün saçmalıyorum dimi
Mucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu R Random3 R raainbow M Mavimiresl M melek076 annabelica ve diğer canlar
İnşallah atacağım kuzumİğne ve sonrasını hiç bilmiyorum yavrum inşallah saçmalamıyorsundur baby haberi at üzerimize
Benim reglim gecikti test yaptım negatif çıktı. Sağ kasıkta şişkinlik ve batma hissediyorum büyük ihtimalle kist oluştu ya daha öncede olmuştu böyle yarın randevum var gidip anlatacağım durumu ☹İnşallah atacağım kuzumsen napıyosun kaçıncı gündesin neler oluyor
Geçen ay benimde çok kasık ağrım oldu ama kist falan olmamıştı dur hemen kötüyü getirme aklına kuzum sadece bu sefer öyle değildir inşallahBenim reglim gecikti test yaptım negatif çıktı. Sağ kasıkta şişkinlik ve batma hissediyorum büyük ihtimalle kist oluştu ya daha öncede olmuştu böyle yarın randevum var gidip anlatacağım durumu ☹
TeşekkürlerAaa M mucizeOldu bak bir Temmuz annesi daha
Canım hayırlı olsun inşallahTemmuz annelerine hoş geldin o zaman
Benimle hemen hemen aynısınçok sevindim
Yav niyeeee güzel bişey söylerken kendini engelliyorsunnnnn nedennnAşkolar bişey dicem ama deli demeyin bana
Benim yine sağ kasığın alt kısmı bacak birleşim yerine doğru ağrı var bu akşam üstü çıktı ortaya iğneden sonra daha 6. Gün saçmalıyorum dimi
Mucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu R Random3 R raainbow M Mavimiresl M melek076 annabelica ve diğer canlar
Insallah canim, Allah butun isteyenlere nasib etsin InsallahÜzüldüm, en kısa zamanda nasip olur inşallah
Aşkımcım dur heyecan yapmaAşkolar bişey dicem ama deli demeyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?