- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.741
Haklısın kuzum gerçekten kelle koltukta gidiyorsun nolur nolmaz, ben de olsam bu kadar istenilen ve bebeğimizi bulmuşken eşimin binmesini istemezdim vallaKuzum bizim burda düşmüyor ya geçen kan verdiğimde baktım hep barkod numarası yanlış uyarısı verdi. Yarın da kanı verirken söylicem mutlaka bugün öğrenmem lazım numarayı düzgün verin dicem
Valla kuzu elimde değil ya ben çok sakin bi insandım normal de bu aralar hiç sabrım kalmadı.
Aşko kaç kere söyledim anlamıyor ki yok dolmuş çok sarsar çok yorulursun tamam beni düşünüyorsun ama benim de vardır yani bi bildiğim. Valla pes ettim aşko hiiç uğraşamam sonra Allah korusun bişe falan olur ben demiştim falan der. Yani evet buranın dolmuşları gerçekten çok pis hiç düzgün kullanmıyorlar R Random3 da biliyor.
Canım sendemi mersindesinKuzum bizim burda düşmüyor ya geçen kan verdiğimde baktım hep barkod numarası yanlış uyarısı verdi. Yarın da kanı verirken söylicem mutlaka bugün öğrenmem lazım numarayı düzgün verin dicem
Valla kuzu elimde değil ya ben çok sakin bi insandım normal de bu aralar hiç sabrım kalmadı.
Aşko kaç kere söyledim anlamıyor ki yok dolmuş çok sarsar çok yorulursun tamam beni düşünüyorsun ama benim de vardır yani bi bildiğim. Valla pes ettim aşko hiiç uğraşamam sonra Allah korusun bişe falan olur ben demiştim falan der. Yani evet buranın dolmuşları gerçekten çok pis hiç düzgün kullanmıyorlar R Random3 da biliyor.
Öyle valla kuzumEvet senı tanıyorum
Artk senı naısl çıldırttıysa sen bebeğini düşün kuzum sakınles
Kuzu ben fitil kullanıyorum ya o yüzden akıntıyı çözemiyorumSende de oluyp muvalla 2 gündür bar He sarı sarı ara da da şeffaf biraz önce lavabo dan cıktım sarı geldi
Öyle dicem aşko ne yapayım bi de sağlık ocağına dicem doğru düzgün barkod verin bugün öğreneyimAynen yada doğru diyorsun canım doktor sorarsa söylersin verdim ama bir gün sonra çıkıyor diye
Öyle valla kuzum hele Meskop var ya tam bi canavar. Mecbur hastanelere falan giderken kullanacam ama neyse yarın sağlık ocağındakilerle uğraşırım bugün verin sonucumu derimHaklısın kuzum gerçekten kelle koltukta gidiyorsun nolur nolmaz, ben de olsam bu kadar istenilen ve bebeğimizi bulmuşken eşimin binmesini istemezdim vallaben de geçenlerde ufak bir kaza geçirdim dolmuş şoförü yüzünden. Allah korusun sizi tatlım, kendine de yeğenimize de dikkat et
Evet kuzumCanım sendemi mersindesin
Belki peogrestan da yapıyor olabılır HeÖyle valla kuzum
Kuzu ben fitil kullanıyorum ya o yüzden akıntıyı çözemiyorum
Öyle dicem aşko ne yapayım bi de sağlık ocağına dicem doğru düzgün barkod verin bugün öğreneyim
Öyle valla kuzum hele Meskop var ya tam bi canavar. Mecbur hastanelere falan giderken kullanacam ama neyse yarın sağlık ocağındakilerle uğraşırım bugün verin sonucumu derim
Evet kuzum
Hayirli haberlerle gelNe demek kuzumbenimde ilk tecrübe edinişim ikinci gün gece çok ağrım oldu ama o komple bir ağrıydı kasıkta sanırsam yumurta çatladığı içinde sonra olmadı bu gün bu başladı bakalım bekliyorum
Ya seninle bebeğin doğacağı tarih aynıÖyle valla kuzum
Öyle dicem aşko ne yapayım bi de sağlık ocağına dicem doğru düzgün barkod verin bugün öğreneyim
Öyle valla kuzum hele Meskop var ya tam bi canavar. Mecbur hastanelere falan giderken kullanacam ama neyse yarın sağlık ocağındakilerle uğraşırım bugün verin sonucumu derim
Evet kuzum
ir şey bu
Kuzu bana göre yA progrstan dan yada adet olabılırm de ama testimi gordun mu sen bugun erken gebelik yaptımCanım iyi b
ir şey bu
Aaa test mi hani bize haniKuzuuuu özledim mm ben test yaptım da anlamdım bısı 2 3 güne belli olur sen naptın
Kana yapıştırılan barkodun fotoğrafını çek aşko ordan bakılıyordu galibaÖyle valla kuzum
Evet kuzum
Aleyküm selam canım iyiyim şükürler Olsun biraz boğazım ağrıyorSelam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi? @bitliKedi @Mavimiresl A ad000 @raainbowMucizemmm16 @Veziir @Safiye19 @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 iyilikperisi92 M mucizeOldu M melek076
İnşallah kuzum sen naptın nasıl gidiyorHayirli haberlerle gel
Normalde bende öyle diye biliyorum geçen defa barkodun resmini çektim akşama kadar denedim girdiğiniz bilgiler yanlış dediKana yapıştırılan barkodun fotoğrafını çek aşko ordan bakılıyordu galiba
He sen bize de karışmaÇok pozitifim aşko vallakendim düşünürken öylede sadece çok erken olduğunu bildiğim için sizlere saçma gelebilir diye öyle söyledim
Aynen kuzum atıyorjm bak hele sendeAaa test mi hani bize hani
Canımmm ben yakınlaştırmadan bile görüyorumAynen kuzum atıyorjm bak hele sende
3 kasım da asılama oldum
İlk anda banyodaki atiyim sanaCanımmm ben yakınlaştırmadan bile görüyorumama ilk anda çektiğin dimi yoksa bekledi mi çektin
Sanmıyorum ondan olacağını aşkoBelki peogrestan da yapıyor olabılır He
Günde 4 tane ıcıyorum sonuçta
Eveet senin sat ne zamandı kuzum bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahYa seninle bebeğin doğacağı tarih aynınihayet aynı olan birini buldum
O zaman ya adet yadaSanmıyorum ondan olacağını aşko
Eveet senin sat ne zamandı kuzum bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Sus kız o bir bebeO zaman ya adet yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?