Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ilk 5 dakikadaysa tutmuş bu bebiş
İlk 5 dk net kuzum aynen kuruma cozgısı de yok
Bak cuma günkü yaptığım akset test kurumuş onu da atıyorum bakın diye M melek076 buna da gölge vardı ama cok kaaale almadım cok erken ve direk kaset diye ama kurumuş

Eklentiler

• 587D82C3-B81D-46FB-99E0-5656D423C876.webp
    20 KB · Görüntüleme: 53
Evet bundaki de görülüyo Gün gün takip et koyulaşır inşallah

Kızlar merhaba iyi akşamlar bugün 24. Döngü günüm ortalama 30-35 günde bir adet oluyorum 20. Güne kadar yumurtlama testiyle takip ettim ama çok dikkat ederek yapamadım o yüzden yumurtlama net görmedim. 2 gecedir kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi acıyla uyanıyorum gün içindede ara ara oluyor bu ve şuan belimde bacaklarımdada ağrı var 2 gün önce hafif kahvemsi bildiğiniz sümük gibi bi akıntım oldu 1 kere acaba geç yumurtlamamı oldu bilmiyorum ovülasyon testlerim bitti. Takvime göre bata 8 gün var döngünün 32. Günü oluyor.
Ovülasyon testlerimde bu şekilde

Eklentiler

• image.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 54
Kuzum aynı gün öğrenirsin zaten. Ben sana anlatayım bak. Kan verirken o barkodun fotosunu çek, ya da sana birini versinler. Sonra Google a hsl33 yaz, halk sağlığı laboratuvarı çıkacak ona gir. Hasta girişi bölümünden TC ve barkod bilgisiyle sonuçların çıkınca ilk oradan görürsün. Bazen 4-5 gibi çıkıyor, bazen akşam 11de. Belli olmuyor saati ama muhakkak o gün öğrenirsin. Sağlık ocağının yapacağı bişey yok, kanlar direkt oraya gönderiliyor.

Normalde bende öyle diye biliyorum geçen defa barkodun resmini çektim akşama kadar denedim girdiğiniz bilgiler yanlış dedi
Saat 2 ye kadar falan daha sisteme gitmedikleri için yanlış der. Akşam saatlerinde dene 5ten sonra falan. Ben yıllardır bu şekilde yapıyorum

İlk anda banyodaki atiyim sana
Orda da eşimle birlıkte baktık hatta ılk defa gördüm ana nereye gitti çizgi dedi sonea 2 dk sonda bu çizgi göründü ve bu kurumadı
Bak banyodakini de atıyorum sana
Uzaktan bişey görüyoring ama hadiii bebiş Olsun ayyy eeşimde bekliyor dimi onlar bile bizim gölgeleri görür oldular normalde benimki hiç anlamazdı ama gözlerimiz radar oldu artık

Ayyy kuzuuuum seni de mi gönderiyoruz temmuz annelerinee bizi habersiz bırakma. Yarın tekrar yapacak mısın? Davul zurnayı ayarlayalım ona göre
Allah senı Temmuz değil de agustos olmazmı o
Vallla bilmıyorum ki kan mı versem test mı yapsam yarın bakarız durma göre zaten
Belki bırlıkte gideriz adet olmadın sonuçta sen de bende

Uzaktan bişey görüyoring ama hadiii bebiş Olsun ayyy eeşimde bekliyor dimi onlar bile bizim gölgeleri görür oldular normalde benimki hiç anlamazdı ama gözlerimiz radar oldu artık
Ya sorma ya
Gel banyoya bırlıkte bakıcaz ddim
Çevirdik testi o baktı aaaa bar ama nereye gitti dedi neyse o sana attığım fotoyu cektım
Mutfağa geçtik kahvaltıya 2 3 dk sonea da çizgi oturdu
Rüyasında görmüş bide sabah anlatı
Bakalım ne olacak nasıl geçiyo senın

Ya kuzu testlerin hepsı koyu niye boyle cıkmıs

Ayyy enişte Ya rüyası gerçek Olsun güzelse tabi iyiyim biraz boğazım ağrıyor öyle perşembeyi iple çekiyorum kalp arşını duyarım diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…