- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.761
Bu ilk 5 dakikadaysa tutmuş bu bebişAynen kuzum atıyorjm bak hele sende
3 kasım da asılama oldum
Kuzum aynı gün öğrenirsin zaten. Ben sana anlatayım bak. Kan verirken o barkodun fotosunu çek, ya da sana birini versinler. Sonra Google a hsl33 yaz, halk sağlığı laboratuvarı çıkacak ona gir. Hasta girişi bölümünden TC ve barkod bilgisiyle sonuçların çıkınca ilk oradan görürsün. Bazen 4-5 gibi çıkıyor, bazen akşam 11de. Belli olmuyor saati ama muhakkak o gün öğrenirsin. Sağlık ocağının yapacağı bişey yok, kanlar direkt oraya gönderiliyor.Öyle valla kuzum
Kuzu ben fitil kullanıyorum ya o yüzden akıntıyı çözemiyorum
Öyle dicem aşko ne yapayım bi de sağlık ocağına dicem doğru düzgün barkod verin bugün öğreneyim
Öyle valla kuzum hele Meskop var ya tam bi canavar. Mecbur hastanelere falan giderken kullanacam ama neyse yarın sağlık ocağındakilerle uğraşırım bugün verin sonucumu derim
Evet kuzum
İns belli olur bu hafta benım durumumEvet bundaki de görülüyoGün gün takip et koyulaşır inşallah
Aaaa ne yaptıklarıda belli değil e nabızada doktor sistemi açmayınca düşmüyorNormalde bende öyle diye biliyorum geçen defa barkodun resmini çektim akşama kadar denedim girdiğiniz bilgiler yanlış dedi
Ayyy kuzuuuum seni de mi gönderiyoruz temmuz annelerineeAynen kuzum atıyorjm bak hele sende
3 kasım da asılama oldum
Saat 2 ye kadar falan daha sisteme gitmedikleri için yanlış der. Akşam saatlerinde dene 5ten sonra falan. Ben yıllardır bu şekilde yapıyorumNormalde bende öyle diye biliyorum geçen defa barkodun resmini çektim akşama kadar denedim girdiğiniz bilgiler yanlış dedi
Uzaktan bişey görüyoring ama hadiii bebiş Olsunİlk anda banyodaki atiyim sana
Orda da eşimle birlıkte baktık hatta ılk defa gördüm ana nereye gitti çizgi dedi sonea 2 dk sonda bu çizgi göründü ve bu kurumadı
Bak banyodakini de atıyorum sana
Ayyy kuzuuuum seni de mi gönderiyoruz temmuz annelerineebizi habersiz bırakma. Yarın tekrar yapacak mısın? Davul zurnayı ayarlayalım ona göre
Ya sorma yaUzaktan bişey görüyoring ama hadiii bebiş Olsunayyy eeşimde bekliyor dimi onlar bile bizim gölgeleri görür oldular normalde benimki hiç anlamazdı ama gözlerimiz radar oldu artık
Aynen aşko öyle yapcamHe sen bize de karışmabiz düşünürüz 4 gün sonra başlarsın galiba teste
Ya kuzu testlerin hepsı koyu niye boyle cıkmısKızlar merhaba iyi akşamlar bugün 24. Döngü günüm ortalama 30-35 günde bir adet oluyorum 20. Güne kadar yumurtlama testiyle takip ettim ama çok dikkat ederek yapamadım o yüzden yumurtlama net görmedim. 2 gecedir kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi acıyla uyanıyorum gün içindede ara ara oluyor bu ve şuan belimde bacaklarımdada ağrı var 2 gün önce hafif kahvemsi bildiğiniz sümük gibi bi akıntım oldu 1 kere acaba geç yumurtlamamı oldu bilmiyorum ovülasyon testlerim bitti. Takvime göre bata 8 gün var döngünün 32. Günü oluyor.
Ovülasyon testlerimde bu şekilde
Ayyy enişte Ya rüyası gerçek Olsun güzelse tabiYa sorma ya
Gel banyoya bırlıkte bakıcaz ddim
Çevirdik testi o baktı aaaa bar ama nereye gitti dedi neyse o sana attığım fotoyu cektım
Mutfağa geçtik kahvaltıya 2 3 dk sonea da çizgi oturdu
Rüyasında görmüş bide sabah anlatı
Bakalım ne olacak nasıl geçiyo senın
Bende anlamadım ya acaba kist falan mı oldu. Son adetimde bir garip oldu benim normalde 7 gün çok yoğun olur 4-5 günde az az olarak bittiYa kuzu testlerin hepsı koyu niye boyle cıkmıs
Hadi bebiş Olsun canım benimAynen aşko öyle yapcam
İnşallah canım benim yaHadi bebiş Olsun canım benimgözlerimiz şöyle çift kırmızı çizgiler görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?