- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.781
Ayyy hemen gelsin persöebeeeAyyy enişte Ya rüyası gerçek Olsun güzelse tabiiyiyim biraz boğazım ağrıyor öyle perşembeyi iple çekiyorum kalp arşını duyarım diye bekliyorum
Hepsi koyu hiç ayırt edemedim doktora da mı gitsen araba yaBende anlamadım ya acaba kist falan mı oldu. Son adetimde bir garip oldu benim normalde 7 gün çok yoğun olur 4-5 günde az az olarak bitti
Gitsem iyi olacakHepsi koyu hiç ayırt edemedim doktora da mı gitsen araba ya
Aslında t çizgisi burası yani koyuluk olması gerekenler bunlarHepsi koyu hiç ayırt edemedim doktora da mı gitsen araba ya
AynenAyyy hemen gelsin persöebeee
Kan baktırma olayı biti keseyi de gordun o zaman dimi
En alttakıler bi tık daha koyuAslında t çizgisi burası yani koyuluk olması gerekenler bunlar
Aynenyok kız ne kanıma baktı değer söylediler nede bişey direk 3 hafta sonra gel dediler Ya ömrümden 3 yıl gibi geçiyor o günler
Evet banada öyle geldiEn alttakıler bi tık daha koyu
Valla bende takılmıyorum hiç sonuçta 30-40 dakika bekliyorum ben giden gitmiştir o zamana kadar kalkınca da zaten hemen akıyor mümkün değil hepsinin içerde kalmasıBenim gibi ayni şeyleri yapmışsın hemen hemen sadece ben bacaklarımı kendime doğru çekmiyordum sağa doğru yatıyordum
Gerçekten dediğin gibi herkeste farklı
Ve akmasına da takılmıyordum hiç
SevindimÖyle valla kuzum
Kuzu ben fitil kullanıyorum ya o yüzden akıntıyı çözemiyorum
Öyle dicem aşko ne yapayım bi de sağlık ocağına dicem doğru düzgün barkod verin bugün öğreneyim
Öyle valla kuzum hele Meskop var ya tam bi canavar. Mecbur hastanelere falan giderken kullanacam ama neyse yarın sağlık ocağındakilerle uğraşırım bugün verin sonucumu derim
Evet kuzum
Niye deli olasın ki belki yerleşme oluyordur ondan ağrı girmiştir bebeğimAşkolar bişey dicem ama deli demeyin bana
Benim yine sağ kasığın alt kısmı bacak birleşim yerine doğru ağrı var bu akşam üstü çıktı ortaya iğneden sonra daha 6. Gün saçmalıyorum dimi
Mucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu @Random3 @raainbow M Mavimiresl @melek076 @Annabelle1 ve diğer canlar
Beklemek çok sıkıcııı hele benim gibi sabırsız biri için bu Almanya bana hep sabrı öğretiyorvalla en güzeli He burda kızlar kan abartılıyor tek tek sonra kese sonra kalp
İnşallah aşkom yaNiye deli olasın ki belki yerleşme oluyordur ondan ağrı girmiştir bebeğiminşallahta öyledir
Niye saçmalıycan asıl bunu söylediğinde saçmalaştın aşkomAşkolar bişey dicem ama deli demeyin bana
Benim yine sağ kasığın alt kısmı bacak birleşim yerine doğru ağrı var bu akşam üstü çıktı ortaya iğneden sonra daha 6. Gün saçmalıyorum dimi
Mucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu @Random3 @raainbow M Mavimiresl @melek076 @Annabelle1 ve diğer canlar
Ayyy gelmiyoring internetimiz bitmiş aşkım Çarşamba yenilencek sen napıyosun hadi bana uyumadım deeeğğğSelam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi? @bitliKedi M Mavimiresl @ad000 @raainbowMucizemmm16 @Veziir @Safiye19 @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 iyilikperisi92 M mucizeOldu @melek076
Sevelim böyle belirtileri inşallah altından bebiş çıkarNiye saçmalıycan asıl bunu söylediğinde saçmalaştın aşkomseveriz böyle belirtileri ulan hala adet olmadım dükkanlar kapandı sanırım aşko
14. Gündü aşko saat itibariyle 30. Günüm cok heyecanlıığğ hiç bu kadar gecikmemiştim en geç 29. Gün olmuştum hayır umutlanmıycam asla umutlanmıycamSevelim böyle belirtileri inşallah altından bebiş çıkaraşko sen geç yumurtladın bunay zaten dur hele dükkan mükkan kapatmıyorsun aaa
İyi aşko ben oturuyorum öyle iyiyim şükür sen nasılsın napıyosun
Amiiinnn inşallahSevelim böyle belirtileri inşallah altından bebiş çıkaraşko sen geç yumurtladın bunay zaten dur hele dükkan mükkan kapatmıyorsun aaa
Guzel habermi varrr14. Gündü aşko saat itibariyle 30. Günüm cok heyecanlıığğ hiç bu kadar gecikmemiştim en geç 29. Gün olmuştum hayır umutlanmıycam asla umutlanmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?