Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gibi ayni şeyleri yapmışsın hemen hemen sadece ben bacaklarımı kendime doğru çekmiyordum sağa doğru yatıyordum
Gerçekten dediğin gibi herkeste farklı
Ve akmasına da takılmıyordum hiç
Valla bende takılmıyorum hiç sonuçta 30-40 dakika bekliyorum ben giden gitmiştir o zamana kadar kalkınca da zaten hemen akıyor mümkün değil hepsinin içerde kalması bakalım illa ki bir farklı pozisyon iyi gelecektir bende bu sefer kombo yaptım 15 dakika yüzüstü 15 dakika sırt üstü 15 dakika sola dönerek yattım sol kasığım çok ağrıdı soldan yumurtlama oldu büyük ihtimal diye düşündüm bakalım nasip kısmet

Sevindim bende

Niye saçmalıycan asıl bunu söylediğinde saçmalaştın aşkom severiz böyle belirtileri ulan hala adet olmadım dükkanlar kapandı sanırım aşko

Niye saçmalıycan asıl bunu söylediğinde saçmalaştın aşkom severiz böyle belirtileri ulan hala adet olmadım dükkanlar kapandı sanırım aşko
Sevelim böyle belirtileri inşallah altından bebiş çıkar aşko sen geç yumurtladın bunay zaten dur hele dükkan mükkan kapatmıyorsun aaa

Sevelim böyle belirtileri inşallah altından bebiş çıkar aşko sen geç yumurtladın bunay zaten dur hele dükkan mükkan kapatmıyorsun aaa
14. Gündü aşko saat itibariyle 30. Günüm cok heyecanlıığğ hiç bu kadar gecikmemiştim en geç 29. Gün olmuştum hayır umutlanmıycam asla umutlanmıycam

İyi aşko ben oturuyorum öyle iyiyim şükür sen nasılsın napıyosun
Lale95 canim kizlar bende ayniyim hafta sonu malum pek giremedim. Bugun test yaptim igne etkisi dünle ayni cikti skldm artik igne etkisinden ya negatif cksn ya gerck pozitif ilki dün yaptığım digeri bugun

Eklentiler

• DE8EA4A5-15DB-42A1-8B76-358FB0091CDB.webp
    93,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 5762C25A-7F2A-46CA-B1E8-85AE61DF7CB2.webp
    86,1 KB · Görüntüleme: 42
  • D97C6BE7-F4CA-4B73-8105-D645B14C1E9E.webp
    109,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…