- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.801
İnşallah olsun bebeğimGuzel habermi varrr
İniallah gerçek pozitif görcez aşkom az sabır az kaldı kaç gün oldu iğneden sonra@Lale95 canim kizlar bende ayniyim hafta sonu malum pek giremedim. Bugun test yaptim igne etkisi dünle ayni cikti skldm artik igne etkisinden ya negatif cksn ya gerck pozitif ilki dün yaptığım digeri bugun
Yarin patlat bi test askoİnşallah olsun bebeğimvalla aşkom Çarşamba test yapmıştım negatifti buraya falan atmadım hatta ama hala olmadım ya takvime göre cuma olmam lazımdı olmadım bakalım yarın nolcak ne regli belirtim vaaarr ne gebelik cok gıcık yaa
Diyorum ki dişimi sıkıp 35. Güne kadar beklesemYarin patlat bi test asko
Bugun 8 olduİniallah gerçek pozitif görcez aşkom az sabır az kaldı kaç gün oldu iğneden sonra
Sıkma dişiniDiyorum ki dişimi sıkıp 35. Güne kadar beklesem
Aşko yarın patlat bi test be14. Gündü aşko saat itibariyle 30. Günüm cok heyecanlıığğ hiç bu kadar gecikmemiştim en geç 29. Gün olmuştum hayır umutlanmıycam asla umutlanmıycam
35. Günü bekliyorum aşko simdilik yapmasam diyorumAşko yarın patlat bi test be
Aşko daha erken bende bu gün baktım silikleşmiş ama işte böyle benim 6. Gündü bu gün senin 8 miydi aşko@Lale95 canim kizlar bende ayniyim hafta sonu malum pek giremedim. Bugun test yaptim igne etkisi dünle ayni cikti skldm artik igne etkisinden ya negatif cksn ya gerck pozitif ilki dün yaptığım digeri bugun
Aşko 35 çok35. Günü bekliyorum aşko simdilik yapmasam diyorum
10 gün müydü süresi aşkomBugun 8 oldu
Kuzu hala böyle cikiyo benim yaaAşko daha erken bende bu gün baktım silikleşmiş ama işte böyle benim 6. Gündü bu gün senin 8 miydi aşko
Yaa bencede cok aşko ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorumAşko 35 çok
Nebileyimm ya gitmedi bi hizli msj icin en son pro uyelik alcam hee yaziyom bekliyom 15 sn sinir bozuch10 gün müydü süresi aşkom
Sen bilirisn askim nasil istersen İyilikperisi ne alemdeYaa bencede cok aşko ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Ayy evet aşkım cok gıcık beklemek zorunda kalıyoruzNebileyimm ya gitmedi bi hizli msj icin en son pro uyelik alcam hee yaziyom bekliyom 15 sn sinir bozuch
Sumu az iciyorum acaba gitmiyo aklimda deli sorularAyy evet aşkım cok gıcık beklemek zorunda kalıyoruz
Ay aşkım bilmiyorum ki hiç bende yeni geldimSen bilirisn askim nasil istersen İyilikperisi ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?