- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.821
Ne kadar içiyosun ki su aşkomSumu az iciyorum acaba gitmiyo aklimda deli sorular
Bişey diyceeemmm ya bebe yerleştiyseeSumu az iciyorum acaba gitmiyo aklimda deli sorular
İyiyim bebeğim misafirlikteydik 12 gibi geldik oturuyoruz eşimle tv izliyoruzİnşallah aşkom yanapıyosun kuzum
Ayy aşkım nasılsın bebeğim aynı soruyu sorcam ammaağğİyiyim bebeğim misafirlikteydik 12 gibi geldik oturuyoruz eşimle tv izliyoruzsen ne yapıyorsun bebeğim
İki güne gitmiş olur etkisi canım dur bakalım bekleyelimKuzu hala böyle cikiyo benim yaa
Bende yatıyorum aşko valla internetede girilmiyor sıkıntıdan uyucam galibaİyiyim bebeğim misafirlikteydik 12 gibi geldik oturuyoruz eşimle tv izliyoruzsen ne yapıyorsun bebeğim
İyiyim bebeğiiiiimmmmAyy aşkım nasılsın bebeğim aynı soruyu sorcam ammaağğ
35. Günde adet olursan yada negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğramayacak mısın aşko geciken her bir gün daha çok umutlanmış olacaksınYaa bencede cok aşko ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Ne guzel olur dimiiiBişey diyceeemmm ya bebe yerleştiyseeondan böyle cıkıyosa
Ay vallahi ya İnstagram olmayınca hayat duruyormuş youtube da yok valla telefon önemini yitirdiBende yatıyorum aşko valla internetede girilmiyor sıkıntıdan uyucam galiba
Vuuu haydi gol gol golİyiyim bebeğiiiiimmmmbugün ekşın vardı ondan sonra da misafirliğe gittik 12 gibi geldik eşimle tv izliyoruz bugün çatlama oldu galiba bakalım hayırlısı inşallah bu ay farklı şeyler deniyoruz sen nasılsın bebeğim yaaa bayadır görüşemez olduk
Az önce aynısını dedim ben napcam bu telefonda dedim trendyoldan bişeyler baktım sepete ekledim biraz daha sıkılırsam sipariş vercemAy vallahi ya İnstagram olmayınca hayat duruyormuş youtube da yok valla telefon önemini yitirdi
Ne biçim bi ikna kabiliyetin var aşko hayır diyemiycem cok haklısın35. Günde adet olursan yada negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğramayacak mısın aşko geciken her bir gün daha çok umutlanmış olacaksın
Ay amin inşallah aşkımVuuu haydi gol gol goliyiyim bebeğim ya birazcık azacuk üşütmüştüm öksürük kaldı bi tek bide hala regli olmadım dükkanlar mı kapandı acaba diyorum
Ay valla telefon boşa çıktıAz önce aynısını dedim ben napcam bu telefonda dedim trendyoldan bişeyler baktım sepete ekledim biraz daha sıkılırsam sipariş vercem
Aşkım takvime göre cuma bat bana göre bugündü olmadım bakalım saat itibariyle 30. GünümAy amin inşallah aşkımiyi iyi geçmeye başlamış demek ki dikkat et aşkım kendine Yaaaa ne zamandı bat aşkım kasımda çok gebelik haberi geldi belki deeee bebiş varrr
Al aşkomAy valla telefon boşa çıktıay bende trendyola sardım aşko hepimiz aynıyız test mi alsam acaba
Ahaha al aşko lazım olcak al alAy valla telefon boşa çıktıay bende trendyola sardım aşko hepimiz aynıyız test mi alsam acaba
Aaayyyy inşallah bebeden dolayı gecikmedir bu test yaptın mı hiç kuzumAşkım takvime göre cuma bat bana göre bugündü olmadım bakalım saat itibariyle 30. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?