Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy aşkım nasılsın bebeğim aynı soruyu sorcam ammaağğ
İyiyim bebeğiiiiimmmm bugün ekşın vardı ondan sonra da misafirliğe gittik 12 gibi geldik eşimle tv izliyoruz bugün çatlama oldu galiba bakalım hayırlısı inşallah bu ay farklı şeyler deniyoruz sen nasılsın bebeğim yaaa bayadır görüşemez olduk

Vuuu haydi gol gol gol iyiyim bebeğim ya birazcık azacuk üşütmüştüm öksürük kaldı bi tek bide hala regli olmadım dükkanlar mı kapandı acaba diyorum

35. Günde adet olursan yada negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğramayacak mısın aşko geciken her bir gün daha çok umutlanmış olacaksın
Ne biçim bi ikna kabiliyetin var aşko hayır diyemiycem cok haklısın bakalım aşkım bugün duş aldım ekşında var olmazsam yarın yaparım aynısı 2 cuma akşamda olmuştu ama olmadım yarın nasip

Vuuu haydi gol gol gol iyiyim bebeğim ya birazcık azacuk üşütmüştüm öksürük kaldı bi tek bide hala regli olmadım dükkanlar mı kapandı acaba diyorum
Ay amin inşallah aşkım iyi iyi geçmeye başlamış demek ki dikkat et aşkım kendine Yaaaa ne zamandı bat aşkım kasımda çok gebelik haberi geldi belki deeee bebiş varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…