- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.861
Ayyy bize de uğurlu geliyormuş ay nasıl ağlarımHadi hayırlısı olsun bakalım aşkogördüm gördüm
Bir kerede sevincimden kahkaha atarım çığlık atarım de ağlama artık duygusal balığım benimmmAyyy bize de uğurlu geliyormuş ay nasıl ağlarım
Ahahhhaha hep ağlamak hep ağlamak doğru diyorsun aşko ya bak hiç fark etmemiştimBir kerede sevincimden kahkaha atarım çığlık atarım de ağlama artık duygusal balığım benimmm
Ohh mis girsin girsinAsko sırtıma belime pardon agrı girdi
Bütün gün uğraşacak bir işim var artıkKuzum aynı gün öğrenirsin zaten. Ben sana anlatayım bak. Kan verirken o barkodun fotosunu çek, ya da sana birini versinler. Sonra Google a hsl33 yaz, halk sağlığı laboratuvarı çıkacak ona gir. Hasta girişi bölümünden TC ve barkod bilgisiyle sonuçların çıkınca ilk oradan görürsün. Bazen 4-5 gibi çıkıyor, bazen akşam 11de. Belli olmuyor saati ama muhakkak o gün öğrenirsin. Sağlık ocağının yapacağı bişey yok, kanlar direkt oraya gönderiliyor.
Sabah düşüyor her türlü aşkoAaaa ne yaptıklarıda belli değil e nabızada doktor sistemi açmayınca düşmüyor
Yarın takip edeyim o zaman inşallah çıkar yaSaat 2 ye kadar falan daha sisteme gitmedikleri için yanlış der. Akşam saatlerinde dene 5ten sonra falan. Ben yıllardır bu şekilde yapıyorum
Sen ne taraftasın kuzumSevindimbende
Ayyy demek yurt dışındasınBeklemek çok sıkıcııı hele benim gibi sabırsız biri için bu Almanya bana hep sabrı öğretiyor
Dün erken gebelık yaptım sende bak :)iyilikperisi92 test yaptnmi asko
İgne ustunden kaçıncı gün bugunnn cizgi gorunuyorr askooDün erken gebelık yaptım sende bak :)
O bataga bende düştüm dün bi sürü siparis seyler verdim yaaAy valla telefon boşa çıktıay bende trendyola sardım aşko hepimiz aynıyız test mi alsam acaba
Canım sen de pko var mı? Benim testlerim de hep böyle çıkıyorduKızlar merhaba iyi akşamlar bugün 24. Döngü günüm ortalama 30-35 günde bir adet oluyorum 20. Güne kadar yumurtlama testiyle takip ettim ama çok dikkat ederek yapamadım o yüzden yumurtlama net görmedim. 2 gecedir kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi acıyla uyanıyorum gün içindede ara ara oluyor bu ve şuan belimde bacaklarımdada ağrı var 2 gün önce hafif kahvemsi bildiğiniz sümük gibi bi akıntım oldu 1 kere acaba geç yumurtlamamı oldu bilmiyorum ovülasyon testlerim bitti. Takvime göre bata 8 gün var döngünün 32. Günü oluyor.
Ovülasyon testlerimde bu şekilde
Lalem ben gezmelerdeyim bu hafta im not openSelam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi?bitliKedi M Mavimiresl A ad000 @raainbow Mucizemmm16 @Veziir @Safiye19 @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 iyilikperisi92 M mucizeOldu M melek076
Canım nasılsın kaç gün geçti yumurtlamadan?Canım sen de pko var mı? Benim testlerim de hep böyle çıkıyordu
Salı gece 2 de oldum carsmaba bağladı yanıİgne ustunden kaçıncı gün bugunnn cizgi gorunuyorr askoo
Bugunde yapsana koyulasacak insallahSalı gece 2 de oldum carsmaba bağladı yanı
Aynen bide kurumadı bu çizgi kuruma çizgisi de yok hala
İş çıkışı alcam :) kızlar da yap diyorBugunde yapsana koyulasacak insallah
Kasımda ask baskadirİş çıkışı alcam :) kızlar da yap diyor
Akşam yaparız ins guzel haber alırız sen nasılsın nasıl geçiyokasım topiğine bakmalısın dolu hamıle çıktı dün
Görmedim bana etiket koyKuzu bana göre yA progrstan dan yada adet olabılırm de ama testimi gordun mu sen bugun erken gebelik yaptım
Bekliyorum aşko randevum haftaya salı bakalımİnşallah kuzum sen naptın nasıl gidiyor
Öyle mi oluyor kız? Temmuz sonu olmuyor mu?Allah senı Temmuz değil de agustos olmazmı o
Vallla bilmıyorum ki kan mı versem test mı yapsam yarın bakarız durma göre zaten
Belki bırlıkte gideriz adet olmadın sonuçta sen de bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?