- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.881
Öyle işe can kurbanBütün gün uğraşacak bir işim var artık
Sabah düşüyor her türlü aşko
Yarın takip edeyim o zaman inşallah çıkar ya
Sen ne taraftasın kuzum
Sanmıyorum ondan olacağını aşko
Eveet senin sat ne zamandı kuzum bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Olacak aşko olacak ümitli olmadığın bir ayda olur benim gibi inşallahValla bende takılmıyorum hiç sonuçta 30-40 dakika bekliyorum ben giden gitmiştir o zamana kadar kalkınca da zaten hemen akıyor mümkün değil hepsinin içerde kalmasıbakalım illa ki bir farklı pozisyon iyi gelecektir bende bu sefer kombo yaptım 15 dakika yüzüstü 15 dakika sırt üstü 15 dakika sola dönerek yattım sol kasığım çok ağrıdı soldan yumurtlama oldu büyük ihtimal diye düşündüm bakalım nasip kısmet
Ay aşko bende öyleAyyy demek yurt dışındasın
Valla yaKasımda ask baskadir
Kız irkek annem naberÖyle işe can kurban
Ben agustos diye hesapladım da yanlış hesaplamış olabilrimÖyle mi oluyor kız? Temmuz sonu olmuyor mu?E sezeryan olacak olsa temmuzda doğar işte alla alla
Benim ilk testime benziyorAtıyorjmbak hele
Doktor 16/17 test ysp demişti kanNe kadar var adete aşko
Sizin testleriniz bile farklı ya hep ımstgrma dan görüyorum daAy aşko bende öyle
Beklemekten patlayacağım
Bu sisteme tövbe tövbe
Bekle yatın sabah da ilk idrarla yapDoktor 16/17 test ysp demişti kan
Ciddi misinBenim ilk testime benziyor
Bence var saha da çıkacak gibi
Benn yarı. Kan bereyim dedim aslında amaBekle yatın sabah da ilk idrarla yap
Sana sonra atayım aşko balkomdayım cünkü şimdiCiddi misinvarmı resmî kız anammmm
Ay tamam beklıcrm ama HeSana sonra atayım aşko balkomdayım cünkü şimdiüşeniyorum kızzz
Benim gibi etken öğrenme herşeyiBenn yarı. Kan bereyim dedim aslında ama
Sigara paketi bana bakıyor ama dayanmam lazımAy tamam beklıcrm ama He
Evet aşko bi onunla teselli ediyoruz kendimiziSizin testleriniz bile farklı ya hep ımstgrma dan görüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?