Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim canım çok şükür memlekete geldik ara tatil olunca, sen nasılsın ?
Bugün 5. Günüm pazar günü test yapmayı düşünüyorum
Yaaa heyecanlı bekleyiş başladı sonu mutluluk olsun inşallah ben de gezmelerdeyim canım İstanbula abimin yanına geldik. Desene 2-3 gün sonra belirti aramaya başlıyoruz

Yaaa heyecanlı bekleyiş başladı sonu mutluluk olsun inşallah ben de gezmelerdeyim canım İstanbula abimin yanına geldik. Desene 2-3 gün sonra belirti aramaya başlıyoruz
Evet yaa inşallah canım bakalım Ne güzel hava da her yerde güneşli iyi oldu bizim için şimdilik belirtiden sayarsam sadece beyaz akıntım var

Merhaba kizlar, dun aksam test yapdim 10 dakika bekledim birsey yokdu, bu sabahda yeniden idrar testi yapdim derse gidiyordum 5 dakika bekledim tek cizgiydi bende gitdim, simdi geldim oylesine bakiyim dedim 2 sindede cift cizgi var resimdeki gibi

Eklentiler

• 1B562E14-C75C-4D68-A603-6849339C5A8B.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba kizlar, dun aksam test yapdim 10 dakika bekledim birsey yokdu, bu sabahda yeniden idrar testi yapdim derse gidiyordum 5 dakika bekledim tek cizgiydi bende gitdim, simdi geldim oylesine bakiyim dedim 2 sindede cift cizgi var resimdeki gibi
Hemen çıkmadıysa kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek. Bat ne zaman? Erken gebelik testi yok muydu? Umarım hamilesinizdir

Hevesimiz kursağımızda kaldı bu papateslerdenuyuyamıyorum bile ya
Bugün 3 4 saat çişimi tutup tekrar test mi yapsam kontrol amaçlı
Dün oazarsı yoktu test falan bugün alıp yapayım ne dersin
Hahhaha işte böyle oluyoruz bizden kan alıp bakmadıklarında işe de gözümüz kıpkırmızı çizgi gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…