- 29 Ekim 2021
- 1.484
- 1.492
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.901
İyiyim canım çok şükür memlekete geldik ara tatil olunca, sen nasılsın ?Canım nasılsın kaç gün geçti yumurtlamadan?
Yaaa heyecanlı bekleyiş başladıİyiyim canım çok şükür memlekete geldik ara tatil olunca, sen nasılsın ?
Bugün 5. Günüm pazar günü test yapmayı düşünüyorum
Evet yaa inşallah canım bakalımYaaa heyecanlı bekleyiş başladısonu mutluluk olsun inşallah ben de gezmelerdeyim canım İstanbula abimin yanına geldik. Desene 2-3 gün sonra belirti aramaya başlıyoruz
Erken öğrendiğimize sevinemedik gibi bişey olduBenim gibi etken öğrenme herşeyibak ben randevu bekliyorum şimdi 1 bucuk hafta kan için M mucizeOldu ve bana sabır öğretiyor Alman devleti mahf olduk yaaa
Hevesimiz kursağımızda kaldı bu papateslerdenErken öğrendiğimize sevinemedik gibi bişey oldu
Bebeğim gerek kalmadı sanırım regli geliyoMucizemmm16 test yaptın mı kuzum
Ya atsana bana resmîSigara paketi bana bakıyor ama dayanmam lazım
Devamı gelsin inşallah güzel belirtilerin gelişmelerden haberdar et olur da görmezsemEvet yaa inşallah canım bakalımNe güzel hava da her yerde güneşli iyi oldu bizim için şimdilik belirtiden sayarsam sadece beyaz akıntım var
Hemen çıkmadıysa kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek. Bat ne zaman? Erken gebelik testi yok muydu? Umarım hamilesinizdirMerhaba kizlar, dun aksam test yapdim 10 dakika bekledim birsey yokdu, bu sabahda yeniden idrar testi yapdim derse gidiyordum 5 dakika bekledim tek cizgiydi bende gitdim, simdi geldim oylesine bakiyim dedim 2 sindede cift cizgi var resimdeki gibi
Hayalet çizgi çıkmıştı bnde hafiften ama kişiye göre değişir.herkesinki aynı gün çıkmaya biliyorKaset test yaptım az önce negatif çıktı normal mi sence?
Toplu olarak duruyor atayımTest fotoğrafların duruyor mu canım atar mısın
Yenişehirdeyim canım sen ilçedemisinBütün gün uğraşacak bir işim var artık
Sabah düşüyor her türlü aşko
Yarın takip edeyim o zaman inşallah çıkar ya
Sen ne taraftasın kuzum
Biz almanmıyızNeeee ben almanmıyım
17 18 kasim, bulamadim rczaneden evin yakinlarinda, hamilelik testi aldim o yuzden , buyuk ihtimalle oyledir, BATi bekleyip kan testi yapdiririm artikHemen çıkmadıysa kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek. Bat ne zaman? Erken gebelik testi yok muydu? Umarım hamilesinizdir
Hahhaha işte böyle oluyoruz bizden kan alıp bakmadıklarındaHevesimiz kursağımızda kaldı bu papateslerdenuyuyamıyorum bile ya
Bugün 3 4 saat çişimi tutup tekrar test mi yapsam kontrol amaçlı
Dün oazarsı yoktu test falan bugün alıp yapayım ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?