- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.841
Ahahah doğru valla gerçekten kıpkırmızı çizgi görmek için gebelikte de yaparım benAl aşkomher zaman işe yarıycak bişey gebe olsan da sıkıldıkça yaparsın bizimki bağımlılık nasılsa
Seviyorum hayır diyemeyişiniNe biçim bi ikna kabiliyetin var aşko hayır diyemiycem cok haklısınbakalım aşkım bugün duş aldım ekşında var olmazsam yarın yaparım aynısı 2 cuma akşamda olmuştu ama olmadım yarın nasip
Aşkım çarşamba yaptım tertemizdiAaayyyy inşallah bebeden dolayı gecikmedir bu test yaptın mı hiç kuzum
Ay ne alsam ya prodoctor yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ama predictor de çok pahalı yaAhaha al aşko lazım olcak al al
Ayy sende benim canımsınnnSeviyorum hayır diyemeyişiniHadi bakalım yarın test bekliyoruz aşko canımsın
Aşkım baya geçmiş üstünden amaaaaAşkım çarşamba yaptım tertemizdi
Ayy sende benim canımsınnnayy olmazsam yapcam aşkım tamam
Ayy yapcam galiba aşkom sabredeyim dedim ama hem cok zor hemdeAşkım baya geçmiş üstünden amaaaaay inşallah güzel çift çizgi gönderirsin bize aşkım ya yarın yapacak mısın
Ayy düzeldi mi cidden bakayım bi cok şükür yapcam aşkım tamam
Tamam canımAyy düzeldi mi cidden bakayım bi cok şükür yapcam aşkım tamam
Ayyyy vallahi unutur muyummmm
Ay daha ne bekliycen aşko içerde bebe varsa doğmasını mı bekliycenAyy yapcam galiba aşkom sabredeyim dedim ama hem cok zor hemde_Umutlu_Pozitif_ aşkomuz vazgeçirdi beni
Ayy aşkom bende hala aynıTamam canımevet ben girebiliyorum saat kaçtan beri yok 5 te falan gitti ara ara yine girebildim 9 dan sonra komple gitti bi ara kk bile açılmadı
Bende iki gün önce yazdırdım aşko yazdırın yazdırın_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 aşkolar kasım ayı topiği aşırı uğurlu kızzzz bizde mi isimlerimizi yazdırsakkkk
Aşko bende de gelmemiş hala yaAyy aşkom bende hala aynı
Aaa bende düzeldi akış yenilendi storyler görünüyor yeni msj falan geldi yavaş yavaş geliyor demekki aşkoAyy aşkom bende hala aynı
Ayyy valla yazdırmaya gidiyorum bendeBende iki gün önce yazdırdım aşko yazdırın yazdırın
Ahaha koş aşko Kasım güzeldir Kasım candırAyyy valla yazdırmaya gidiyorum bende
Ahahahah yazdırdım aşko vallahiAhaha koş aşko Kasım güzeldir Kasım candır
Hadi hayırlısı olsun bakalım aşkoAhahahah yazdırdım aşko vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?