- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.921
Aşkocum test alamadım dahaHahhaha işte böyle oluyoruz bizden kan alıp bakmadıklarındaişe de gözümüz kıpkırmızı çizgi gördün
Alıp yaptığında etiketle beniAşkocum test alamadım dahaköyde kalıyorum bir eczane bile yok
Benim de 14 ekimÇok teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına al inşallahBakarsın aynı günde doğururuz benim sat 14 ekim
Erdemliye giderken kargıpınarı var orda oturuyoruz kuzumYenişehirdeyim canım sen ilçedemisin
İlk Seni etiketleyeceğimAlıp yaptığında etiketle beni
İnşallah o günleri de görürüzBenim de 14 ekimay inşallah kıızz
Erdemliye giderken kargıpınarı var orda oturuyoruz kuzum
İlk Seni etiketleyeceğim
Aşko çişi bi kaba yapıp sonra test alsam nasıl olur
Tamamdır canımDevamı gelsin inşallah güzel belirtilerin gelişmelerden haberdar et olur da görmezsem
Teşekkür ederimToplu olarak duruyor atayım
Amiinn kuzum inşallahİnşallah o günleri de görürüzaminnn
Napayım tatlım 2 gün kaldı, regli bekliyorum uslu uslu. Belki aşılamaya giderim bu ay artık. Asıl senden naber annişşşKız irkek annem naber
Google a doğum hesaplama yaz, bir sürü site var. Adetinin ilk gününü yaz öğrenirsinBen agustos diye hesapladım da yanlış hesaplamış olabilrim
Hormon tahlili yaptırmadım ama vajinal muaynede pko ile ilgili bişey söylemedi dr canımCanım sen de pko var mı? Benim testlerim de hep böyle çıkıyordu
ama bildiğim kadarıyla en fazla 1 saat bekleyebilir
Cok sükür iyiyim canımNapayım tatlım 2 gün kaldı, regli bekliyorum uslu uslu. Belki aşılamaya giderim bu ay artık. Asıl senden naber annişşş
Tamam cano uygulamalar var dogru diypsunGoogle a doğum hesaplama yaz, bir sürü site var. Adetinin ilk gününü yaz öğrenirsin
Bende tabiki gururla orada ironi var sadeceNau nau ben Türküm
Beklemiş çiş olmuyor tuttuğun çiş oluyor ama yapıp bekletince ııııhhhİlk Seni etiketleyeceğim
Aşko çişi bi kaba yapıp sonra test alsam nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?