- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 24
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.961
Insallah canim tum isteyenlere nasib olsunAma daha var kaset testte çıkmaması çok normallaboquick ve artımed kaset testte yanıltmıyor . Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
İnşallah aşko inşallah öyledir az öncede sağ kasıktan yana doğru bişey oldu bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum yani sanki içeriden sağ kasıktan sağ yana doğru iğne geçti ayy anlayamıyorum neyse üç gün sonra yapıcam test az kaldı Allahın izniyleİğne ve sonrası hakknda bilgim 0 ama niye saçmalayasn yaaa neden yani ben inanıyorum sen çift çizgiyi atacaksn buraya
Kız seninle daha önce özelden konuşmuştuk yakınız seninleBen de Yenişehir deyim
Evet benimde normalde ben tam 30 günde bir olurdum şimdi 28 günde bir oluyorum.kızlar merhaba:) 2129 sayfaya gideyim derken 2129 yazmışkızlar merhaba bende 2 aydır bebek istiyorum deniyorum denememden beri adet döngüm 28 günden 26 gün de bire döndü. Yumurtlama takibi yapıyorum onda sıkıntı yok pik ve çatlamasa sıkıntı yok. Mesela geçen ay 20 ekimde oldum bu ay 14 kasım. 26 güne denk geliyor artık. Sizde de böyle döngü kısalması var mı ?
Boşver vallahi önemli değil kızNe oldu anlamadim canlarim
Belirti var mı ki geleceğine dair. Test yaptın mı hiç canım iyiyim boğaz ağrım dışında sıkıntı yok canımEvet yaa noldu performans yerlerdeben regli bekliyorum ondan modum düşük, bekliyorum bebeğim. Nasılsın? Nasıl gidiyor minnoşla?
Beni gör diye yaptım hahahaKız seninle daha önce özelden konuşmuştuk yakınız seninle
Dün yaptım test 3 gün kala. Paylaşmaya gerek duymadımBelirti var mı ki geleceğine dair. Test yaptın mı hiç canım iyiyim boğaz ağrım dışında sıkıntı yok canım
Buralardayım kuzumKızçeler nasılsınız artık eskisi gibi Muhabbet dönmüyor YaMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 @raainbow R Random3 @Annabelle1 miraclebeyb ve diğer güzeller
Tek değilmişim demek ki :) bakalım bu Ay da bir gebenin günlüğünden ovülasyon deneyeceğim bakalım , innovita kullandım 2 ay bu ayda böyle olsun dedim bakalım.Evet benimde normalde ben tam 30 günde bir olurdum şimdi 28 günde bir oluyorum.
Söyle kız çatlatmaBoşver vallahi önemli değil kız.
En iyisini yapıyosun aşko. Boşver dağıt kafanı Bat 6 Kasımdı aşkım bu gün 9. Gün.Bende artk eskisi kadar sık girmiyorum kuzum biraz kafamı dağıtıyorm kaç gün gecikmen oldu kuzum senin
Ya sen doktorlar geç randevu veriyor filan dedin ya bende vay kartoffeller vay dedim sana ona cevabın ginnys bana diyene bak deyince ona açıkladım biz deutsche kartofell deriz diye o başka anlamiştiSöyle kız çatlatma
Şeyyyy ben yeni ikiz kedi anası oldumdaaaaYa buralar niye sessiz ayol nerelerdesiniz M Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 bitliKedi My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Demgey3 Lale95
Benim modum düşük aşko reglimi bekliyorum sessizceYa buralar niye sessiz ayol nerelerdesiniz M Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 bitliKedi My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Demgey3 Lale95
Şeyyyy ben yeni ikiz kedi anası oldumdaaaakızlar beni çok meşgul ediyor henüz çok küçükler çünkü
Selam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi?bitliKedi M Mavimiresl @ad000 @raainbow Mucizemmm16 Veziir miraclebeyb My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @iyilikperisi92 M mucizeOldu M melek076
AlllahııımŞeyyyy ben yeni ikiz kedi anası oldumdaaaakızlar beni çok meşgul ediyor henüz çok küçükler çünkü
Valla Aşko eskisi gibi coşku yok herkes ya ekşın yumurta peşinde ya tedavi sürecinde hastanelerde yada beklemede deli divene bir kısımda adet bitsede yola başlasak modundaYa buralar niye sessiz ayol nerelerdesiniz M Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 bitliKedi My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Demgey3 Lale95
Kuzum nasılsınÇatladım yemin ederim çatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?