- 29 Ekim 2021
- 1.484
- 1.492
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.941
Anladım canım benim de hormon değerlerim normal çıkıyor ama muayenede pko görüntüsü var. Dalgalanmaların da pko dan dolayı olabileceğini söylemişlerdi o yüzden sordumHormon tahlili yaptırmadım ama vajinal muaynede pko ile ilgili bişey söylemedi dr canım
Ya ya biliyorumBende tabiki gururla orada ironi var sadece
Beklemiş çiş olmuyor tuttuğun çiş oluyor ama yapıp bekletince ııııhhh
Ben size demedimki oranın doktorlarına dedim kartoffeller diye Almanya'da öyle deriz Almanlara deutsche kartofell diyeBiz almanmıyız
Kız ığrenç bir durum yok sonuçta tahlil içinde veriliyor bekliyor benim dedim ıııh olmaz demek çünkü içeriğindeki bir şey uçuyormuş olayı bu yani neden olmadığı kısmı.. ama çişini tutunca akşam yap öğlen yap ben çok yaptım öyle tutup tutup 3-4 saat çıkıyor onlardada ama sen zaten hamişsinkiiiiiBende biliyorum iğrenc olduğunu
Sordum ama sadece
Sonra tutarım 3 4 saat
Bak bunu bilmiyordum ben kuzum cahilliğimize ver ne yapalım hemen savunmaya geçiyoruz bilmediğimizden yeni düştük buralara ne anlarız patates kafalarından falanBen size demedimki oranın doktorlarına dedim kartoffeller diye Almanya'da öyle deriz Almanlara deutsche kartofell diye
Olabilir canım belkide hormonlarda vardır bir sıkıntı bu 7. Ayımız 1 yıl dolmasını bekliyorum tekrar gideceğim doktora bakalımAnladım canım benim de hormon değerlerim normal çıkıyor ama muayenede pko görüntüsü var. Dalgalanmaların da pko dan dolayı olabileceğini söylemişlerdi o yüzden sordum
M melek076 bilir o yüzden ona yazmıştım zatenBak bunu bilmiyordum ben kuzum cahilliğimize ver ne yapalım hemen savunmaya geçiyoruz bilmediğimizden yeni düştük buralara ne anlarız patates kafalarından falan
Canım pozitif tabiki baksana bağırıyor ben burdayım diyeArkadaşlar adetimi iki gün geçti bu testi öğle aramda yaptım sizce pozitif mi akşam iş çıkışı kan vercem çok korkuyorum ilk bu yardımcı olurmusunuz lütfen
Eki Görüntüle 3161022
Ama daha var kaset testte çıkmaması çok normal17 18 kasim, bulamadim rczaneden evin yakinlarinda, hamilelik testi aldim o yuzden , buyuk ihtimalle oyledir, BATi bekleyip kan testi yapdiririm artik
Evet yaa noldu performans yerlerdeKızçeler nasılsınız artık eskisi gibi Muhabbet dönmüyor YaMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 R raainbow R Random3 annabelica miraclebeyb ve diğer güzeller
Ayy aşkom çok haklısın ama bende anlam veremedim misafirim oluyor yada ben misafirliğe gidiyorum bu gün öğlen çıktım evden 4 te geldim koştur koştur yemek falan yaptım ben bile kendimle görüşemiyorum bazenKızçeler nasılsınız artık eskisi gibi Muhabbet dönmüyor YaMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 R raainbow R Random3 annabelica miraclebeyb ve diğer güzeller
Bende artk eskisi kadar sık girmiyorum kuzum biraz kafamı dağıtıyorm kaç gün gecikmen oldu kuzum seninAşkolar napıyosunuz. Ya yazmışsınız dönüş yapamadım. Günler yoğun geçiyor. Ben hala regl olmadım testim de yok yapamıyorum. Regl gelecek gibi de durmuyor yahu. Salı günü tekrar doktora gideceğim.Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R Random3 My_Moonlight06 M mucizeOldu R raainbow
İğne ve sonrası hakknda bilgim 0 ama niye saçmalayasn yaaa neden yani ben inanıyorum sen çift çizgiyi atacaksn burayaAşkolar bişey dicem ama deli demeyin bana
Benim yine sağ kasığın alt kısmı bacak birleşim yerine doğru ağrı var bu akşam üstü çıktı ortaya iğneden sonra daha 6. Gün saçmalıyorum dimi
Mucizemmm16 @Demgey3 M mucizeOldu R Random3 R raainbow @Mavimiresl M melek076 annabelica ve diğer canlar
Yok kuzum ne yeni haberi bat bekliyoruz bakalmSelam kızlar nasılsıniz?nerelerdesiniz?yeni haber filan varmi?bitliKedi @Mavimiresl @ad000 R raainbow Mucizemmm16 @Veziir miraclebeyb My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 @iyilikperisi92 M mucizeOldu M melek076
İyiz kuzum sen nasılsınn bebiş nasıl ya ben biraz eli ayağı çektim burdan arada bi bakıyorum buraya çok takılnca kafaya çok taktıgımı farkettm azck kendimi toplayaym dedimKızçeler nasılsınız artık eskisi gibi Muhabbet dönmüyor YaMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 R raainbow R Random3 annabelica miraclebeyb ve diğer güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?