Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon tahlili yaptırmadım ama vajinal muaynede pko ile ilgili bişey söylemedi dr canım
Anladım canım benim de hormon değerlerim normal çıkıyor ama muayenede pko görüntüsü var. Dalgalanmaların da pko dan dolayı olabileceğini söylemişlerdi o yüzden sordum

Bende biliyorum iğrenc olduğunu
Sordum ama sadece
Sonra tutarım 3 4 saat
Kız ığrenç bir durum yok sonuçta tahlil içinde veriliyor bekliyor benim dedim ıııh olmaz demek çünkü içeriğindeki bir şey uçuyormuş olayı bu yani neden olmadığı kısmı.. ama çişini tutunca akşam yap öğlen yap ben çok yaptım öyle tutup tutup 3-4 saat çıkıyor onlardada ama sen zaten hamişsinkiiiii

Ben size demedimki oranın doktorlarına dedim kartoffeller diye Almanya'da öyle deriz Almanlara deutsche kartofell diye
Bak bunu bilmiyordum ben kuzum cahilliğimize ver ne yapalım hemen savunmaya geçiyoruz bilmediğimizden yeni düştük buralara ne anlarız patates kafalarından falan

Anladım canım benim de hormon değerlerim normal çıkıyor ama muayenede pko görüntüsü var. Dalgalanmaların da pko dan dolayı olabileceğini söylemişlerdi o yüzden sordum
Olabilir canım belkide hormonlarda vardır bir sıkıntı bu 7. Ayımız 1 yıl dolmasını bekliyorum tekrar gideceğim doktora bakalım

Arkadaşlar adetimi iki gün geçti bu testi öğle aramda yaptım sizce pozitif mi akşam iş çıkışı kan vercem çok korkuyorum ilk bu yardımcı olurmusunuz lütfen

Bak bunu bilmiyordum ben kuzum cahilliğimize ver ne yapalım hemen savunmaya geçiyoruz bilmediğimizden yeni düştük buralara ne anlarız patates kafalarından falan
M melek076 bilir o yüzden ona yazmıştım zaten

Ne cahilliği canım doğma büyüme orda olmayan pek bilmez normal yani bilmemen çok önemli bir bilgi de değil zati

17 18 kasim, bulamadim rczaneden evin yakinlarinda, hamilelik testi aldim o yuzden , buyuk ihtimalle oyledir, BATi bekleyip kan testi yapdiririm artik
Ama daha var kaset testte çıkmaması çok normal laboquick ve artımed kaset testte yanıltmıyor . Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…