Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim modum düşük aşko reglimi bekliyorum sessizce sen napıyosun
Neden modun düşük aşkom bişey mi kaçırdım. Bende köye geldim işte vakit geçirmeye çalışıyorum canım çok sıkılıyor. Gündüzleri vakit güzel geçiyor da akşamları sıkılıyorum.

Valla Aşko eskisi gibi coşku yok herkes ya ekşın yumurta peşinde ya tedavi sürecinde hastanelerde yada beklemede deli divene bir kısımda adet bitsede yola başlasak modunda sen napıyosun kuzum ne var ne yok
Ay ekşına giren burayı unutmasın yaa. buranın çoşkusunu gece delirmelerimizi özledim yaa

Yok ya regle yaklaştıkça oluyor işte, her ay aynı senaryo. Dün test yapmıştım zaten tabii ki hiçbişey yok yine. Evet köy birkaç günlüğüne iyi gelir ama fazlası sıkıcı olur. Gerçi benim köyüm yok ama öyledir heralde ne zaman döneceksin?

Ay ekşına giren burayı unutmasın yaa. buranın çoşkusunu gece delirmelerimizi özledim yaa
Aşko benim gece gündüz kavramları değişti ekşınlar bazen gündüz oluyor bazen bazen sabah bazen akşam bazen gece ahahahaha evet ya bende özledim ama işte herkes erken kalkıyor bunay tedavi süreci olan çok erken hastane koşuşturma derken kimse buraya eski hızla yetişemiyor sanırsam

Bir 20 gün daha buralardayım aşko ya. Sıkma canını bize ekşınlar yakışır bebe olsa ekşın yapamıycaz bir de bu tarafından bak

Aşko benim de öyle bide eşim izindeyken libidosu zirve yapıyor akşam oluyor gece uykudan uyandırıyor sabah tekrar valla bayağı çalışıyorum bu aralar. Ha hoşuma gitmiyor da değil

Aşko benim de öyle bide eşim izindeyken libidosu zirve yapıyor akşam oluyor gece uykudan uyandırıyor sabah tekrar valla bayağı çalışıyorum bu aralar. Ha hoşuma gitmiyor da değil
Ahahaha dimi aşko iyi oluyor benimde çatlatma iğnesinden galiba bu ay başka türlü libidom yüksek şu son bir kaç gündür nerdeydin diye sorarsan ya ekşında ya duşta

Ayy kuzum inşallah yerleşme falandır yaa ben senden çok ümitliyim bu ay

En iyisini yapıyosun aşko. Boşver dağıt kafanı Bat 6 Kasımdı aşkım bu gün 9. Gün.
Eee 3 gün geçmiş test yapmayı düşünmüyormusun
Modumuz düştü herhalde artk iyice yaa kendimizde eski enerjiyi bulamıyoruz sanki
Şeyyyy ben yeni ikiz kedi anası oldumdaaaa kızlar beni çok meşgul ediyor henüz çok küçükler çünkü
İkiz kedi anasımı oldun ayy negüzeldir onlar şimdi

Kızçeler nasılsınız artık eskisi gibi Muhabbet dönmüyor Ya Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 R raainbow R Random3 @Annabelle1 @Safiye19 ve diğer güzeller
Günaydın tatlum nasılsin?hamilelik nasıl gidiyo? Doktora ne zaman gideceksin?
Bizim wifi sorunu var bitürlü giremiyorum donup kalıyo öylece,okuyorum cevap yazmaya giriyorum onayla butonu çıkıyo bi kişiye cevap yazmak 5dak sürüyor,o yüzden sinirlenip çıkıyorum
Çok şükür daha iyiyim , yavaş yavaş toparliyorum

Aşko ben giriyorum okuyorum ama wifi sorunu mu ne cevap yazarken takılıp kalıyor deliriyorum,ya begeni butonuna bile zar zor basıyorumne kadar etiket birikmiş okuyom ama cevap yazamiyorum
Geçen aylarda oğlanı yüzme dersine götürürdüm o zaman 1saat ancak burda takilirdim
Kaç zamandir oğlan hasta evde, sonra ben hastalandim wifi illeti de bi rahat vermedi ki gireyim
Sen nasilsin? Test yaptinmii?

Ben pek giremiyorum kuzum ya sürekli bir telaş var hayatımda birde misafirim çok oluyor misafirliğe gidiyoruz derken buraya pek giremiyorum yoğunlaştım bu aralar ama hepinizi çok özledim
Kuzum buraya girmemek de iyi bir şey
Ben gitmediğim ve burada hiç birsey okumadığım ay gebe kaldım çok şükür tatile çıktık mesela benek diye bir şey aklımızdan geçmedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…