- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #31.981
Neden modun düşük aşkom bişey mi kaçırdım. Bende köye geldim işte vakit geçirmeye çalışıyorum canım çok sıkılıyor. Gündüzleri vakit güzel geçiyor da akşamları sıkılıyorum.Benim modum düşük aşko reglimi bekliyorum sessizcesen napıyosun
Ay ekşına giren burayı unutmasın yaa.Valla Aşko eskisi gibi coşku yok herkes ya ekşın yumurta peşinde ya tedavi sürecinde hastanelerde yada beklemede deli divene bir kısımda adet bitsede yola başlasak modundasen napıyosun kuzum ne var ne yok
Yok ya regle yaklaştıkça oluyor işte, her ay aynı senaryo. Dün test yapmıştım zaten tabii ki hiçbişey yok yine. Evet köy birkaç günlüğüne iyi gelir ama fazlası sıkıcı olur. Gerçi benim köyüm yok ama öyledir heraldeNeden modun düşük aşkom bişey mi kaçırdım. Bende köye geldim işte vakit geçirmeye çalışıyorum canım çok sıkılıyor. Gündüzleri vakit güzel geçiyor da akşamları sıkılıyorum.
Aşko benim gece gündüz kavramları değişti ekşınlar bazen gündüz oluyor bazen bazen sabah bazen akşam bazen gece ahahahahaAy ekşına giren burayı unutmasın yaa.buranın çoşkusunu gece delirmelerimizi özledim yaa
Bir 20 gün daha buralardayım aşko ya. Sıkma canını bize ekşınlar yakışırYok ya regle yaklaştıkça oluyor işte, her ay aynı senaryo. Dün test yapmıştım zaten tabii ki hiçbişey yok yine. Evet köy birkaç günlüğüne iyi gelir ama fazlası sıkıcı olur. Gerçi benim köyüm yok ama öyledir heraldene zaman döneceksin?
Aşko benim de öyle bide eşim izindeyken libidosu zirve yapıyorAşko benim gece gündüz kavramları değişti ekşınlar bazen gündüz oluyor bazen bazen sabah bazen akşam bazen gece ahahahahaevet ya bende özledim ama işte herkes erken kalkıyor bunay tedavi süreci olan çok erken hastane koşuşturma derken kimse buraya eski hızla yetişemiyor sanırsam
Ahahaha dimi aşko iyi oluyorAşko benim de öyle bide eşim izindeyken libidosu zirve yapıyorakşam oluyor gece uykudan uyandırıyor sabah tekrar valla bayağı çalışıyorum bu aralar. Ha hoşuma gitmiyor da değil
Ayy kuzum inşallah yerleşme falandır yaa ben senden çok ümitliyim bu ayİnşallah aşko inşallah öyledir az öncede sağ kasıktan yana doğru bişey oldu bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum yani sanki içeriden sağ kasıktan sağ yana doğru iğne geçti ayy anlayamıyorum neyse üç gün sonra yapıcam test az kaldı Allahın izniyle
Ayy canım benimAyy kuzum inşallah yerleşme falandır yaa ben senden çok ümitliyim bu ay
Eee 3 gün geçmiş test yapmayı düşünmüyormusunEn iyisini yapıyosun aşko. Boşver dağıt kafanı Bat 6 Kasımdı aşkım bu gün 9. Gün.
Modumuz düştü herhalde artk iyice yaa kendimizde eski enerjiyi bulamıyoruz sankiYa buralar niye sessiz ayol nerelerdesiniz @Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 @bitliKedi @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ @mucizeOldu Demgey3 Lale95
İkiz kedi anasımı oldun ayy negüzeldir onlar şimdiŞeyyyy ben yeni ikiz kedi anası oldumdaaaakızlar beni çok meşgul ediyor henüz çok küçükler çünkü
Ayy inşallah inşallaaahAyy canım benimİnşallah aşko yaaa bende bu ay başka bi ümitliyim bakalım
Öğreneyim sizede burdan okuyup kuvvetli nefesimle üflerim aşko topiğin üstüne üstüneAyy inşallah inşallaaahayağını sürü hepimize uğurlu gel
Ben pek giremiyorum kuzum ya sürekli bir telaş var hayatımda birde misafirim çok oluyor misafirliğe gidiyoruz derken buraya pek giremiyorumYa buralar niye sessiz ayol nerelerdesiniz @Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 @bitliKedi @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ @mucizeOldu Demgey3 Lale95
Aşkım giremiyorum netimiz yok sen napıyosun ne durumdasın sabah yazamadımYa buralar niye sessiz ayol nerelerdesiniz @Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 @bitliKedi @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ @mucizeOldu Demgey3 Lale95
Günaydın tatlum nasılsin?hamilelik nasıl gidiyo? Doktora ne zaman gideceksin?Kızçeler nasılsınız artık eskisi gibi Muhabbet dönmüyor YaMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 R raainbow R Random3 @Annabelle1 @Safiye19 ve diğer güzeller
Aşko ben giriyorum okuyorum ama wifi sorunu mu ne cevap yazarken takılıp kalıyor deliriyorum,ya begeni butonuna bile zar zor basıyorumYa buralar niye sessiz ayol nerelerdesiniz @Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 @bitliKedi @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ @mucizeOldu Demgey3 Lale95
Ay Allah seniYa sen doktorlar geç randevu veriyor filan dedin ya bende vay kartoffeller vay dedim sana ona cevabın ginnys bana diyene bak deyince ona açıkladım biz deutsche kartofell deriz diye o başka anlamişti
Hayrı bak bunu yapma kendine aşkoBenim modum düşük aşko reglimi bekliyorum sessizcesen napıyosun
Kuzum buraya girmemek de iyi bir şeyBen pek giremiyorum kuzum ya sürekli bir telaş var hayatımda birde misafirim çok oluyor misafirliğe gidiyoruz derken buraya pek giremiyorumyoğunlaştım bu aralar ama hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?