- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #32.001
Ahahaha dimi aşko iyi oluyorbenimde çatlatma iğnesinden galiba bu ay başka türlü libidom yüksek şu son bir kaç gündür nerdeydin diye sorarsan ya ekşında ya duşta
Eee 3 gün geçmiş test yapmayı düşünmüyormusun
Modumuz düştü herhalde artk iyice yaa kendimizde eski enerjiyi bulamıyoruz sanki
İkiz kedi anasımı oldun ayy negüzeldir onlar şimdi
Ben pek giremiyorum kuzum ya sürekli bir telaş var hayatımda birde misafirim çok oluyor misafirliğe gidiyoruz derken buraya pek giremiyorumyoğunlaştım bu aralar ama hepinizi çok özledim
Aşkım giremiyorum netimiz yok sen napıyosun ne durumdasın sabah yazamadım
Aşko ben giriyorum okuyorum ama wifi sorunu mu ne cevap yazarken takılıp kalıyor deliriyorum,ya begeni butonuna bile zar zor basıyorumne kadar etiket birikmiş okuyom ama cevap yazamiyorum
Geçen aylarda oğlanı yüzme dersine götürürdüm o zaman 1saat ancak burda takilirdim
Kaç zamandir oğlan hasta evde, sonra ben hastalandim wifi illeti de bi rahat vermedi ki gireyim
Sen nasilsin? Test yaptinmii?
Aşkııım şimdi gördüüüm
Kuzum ben gezmelerdeyim istanbula geldik kızımla fırsat buldukça geliyorum. Regl oldun mu?Ya buralar niye sessiz ayol nerelerdesiniz @Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 bitliKedi @My_Moonlight06 @_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Demgey3 @Lale95
Evet kuzum doğru diyorsun kafaya çok takmamak gerekiyor inşallah başarabiliriz bizdeKuzum buraya girmemek de iyi bir şey
Ben gitmediğim ve burada hiç birsey okumadığım ay gebe kaldım çok şükürtatile çıktık mesela benek diye bir şey aklımızdan geçmedi bile
Ay canım mutlaka haber ver ya valla aşırı merak ettimCanım kızlarım tek tek yazacaktım da ufak bi heyecan yaşadım direk hepinize yazayım dedim ben şimdi muayneden çıktım kist yok yumurtalıklar temiz reglim 10 gün gecikti. Şimdi kan testi verdim. Ben ufak bi heyecanlandım ya ama doktor pek bişey yapmadı. Her izne geldiğimde gidiyordum. Bu sefer de işte dedim regl olsaydım sizinle bir kez daha tedavi olmak istiyordum dedim kadın o zaman tarlusal vereyim regl olunca gel dedi. Hamileysem zarar vermez mi dedim adet sökücü ya o da yok o da progestan gibi hormon dedi hamileysen de yardımcı olur dedi. Sonra karar değiştirdi progestan ampul verdi 3 tane vurdurucam bu gün. Tabi kan tahlilinden sonra.
Olmadım aşkım ya bu gün 10. Gün kontrolden çıktım kist de yok kan verdim bakalım inşallah vardır bişeyler. Cuma günü kanda negatiftiKuzum ben gezmelerdeyim istanbula geldik kızımla fırsat buldukça geliyorum. Regl oldun mu?
Evet canım ya kist olmamasına sevindim inşallah birde kanda pozitif çıkar dua edin banaEvet kuzum doğru diyorsun kafaya çok takmamak gerekiyor inşallah başarabiliriz bizde
Ay canım mutlaka haber ver ya valla aşırı merak ettiminşallah bebiştir ya bak korkuyordun kist oldu diye
Bebiş iyi teyzesi ama benim boğaz köyü Yaİyiz kuzum sen nasılsınn bebiş nasıl ya ben biraz eli ayağı çektim burdan arada bi bakıyorum buraya çok takılnca kafaya çok taktıgımı farkettm azck kendimi toplayaym dedim
Ne diyeyim ki bu ay senin ayın Olsun bebiş OlsunDün yaptım test 3 gün kala. Paylaşmaya gerek duymadımbenim regl öncesi belirtim olmaz kuzum. Kanama başlamadan 10 dk önce başlar ağrım da. Aman iyi olun siz
O zamannn başlasın ekşınlar bebiş OlsunBuralardayım kuzumregl oldum dün bitti
Günaydın canımGünaydın tatlum nasılsin?hamilelik nasıl gidiyo? Doktora ne zaman gideceksin?
Bizim wifi sorunu var bitürlü giremiyorum donup kalıyo öylece,okuyorum cevap yazmaya giriyorum onayla butonu çıkıyo bi kişiye cevap yazmak 5dak sürüyor,o yüzden sinirlenip çıkıyorum
Çok şükür daha iyiyim , yavaş yavaş toparliyorum
Canısı ben evde hastayım bu ara aslında ben hep giriyorum ama sizler yoksunuz ben şokYa buralar niye sessiz ayol nerelerdesiniz @Mavimiresl R Random3Mucizemmm16 bitliKedi @My_Moonlight06 @_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu Demgey3 @Lale95
Yapıyoruz yapıyoruz. Kız ben kan verdim yineeCanısı ben evde hastayım bu ara aslında ben hep giriyorum ama sizler yoksunuz ben şokherhalde hepsi ekşındalar diyorum yapın yapın ben yapamıyorum siz yapın bari
Polyannacılığın bu kadarıBir 20 gün daha buralardayım aşko ya. Sıkma canını bize ekşınlar yakışırbebe olsa ekşın yapamıycaz bir de bu tarafından bak
Doğru dedin, erkek anaları güçlüdürHayrı bak bunu yapma kendine aşko
Sen böyle yaparsan kim erkek doğuracak
Amin aşkısı aminnNe diyeyim ki bu ay senin ayın Olsun bebiş Olsun
Aşkom napalım kendimizi avutmazsak oluyorPolyannacılığın bu kadarıkocalar düşünsün onu da artık
sana karşı ayrı bir sempati duyuyorum nedenseDoğru dedin, erkek anaları güçlüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?