Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha dimi aşko iyi oluyor benimde çatlatma iğnesinden galiba bu ay başka türlü libidom yüksek şu son bir kaç gündür nerdeydin diye sorarsan ya ekşında ya duşta

Eee 3 gün geçmiş test yapmayı düşünmüyormusun

Modumuz düştü herhalde artk iyice yaa kendimizde eski enerjiyi bulamıyoruz sanki

İkiz kedi anasımı oldun ayy negüzeldir onlar şimdi

Ben pek giremiyorum kuzum ya sürekli bir telaş var hayatımda birde misafirim çok oluyor misafirliğe gidiyoruz derken buraya pek giremiyorum yoğunlaştım bu aralar ama hepinizi çok özledim

Aşkım giremiyorum netimiz yok sen napıyosun ne durumdasın sabah yazamadım

Veziir aşko ben hamileyim sen gördün müüü

Canım kızlarım tek tek yazacaktım da ufak bi heyecan yaşadım direk hepinize yazayım dedim ben şimdi muayneden çıktım kist yok yumurtalıklar temiz reglim 10 gün gecikti. Şimdi kan testi verdim. Ben ufak bi heyecanlandım ya ama doktor pek bişey yapmadı. Her izne geldiğimde gidiyordum. Bu sefer de işte dedim regl olsaydım sizinle bir kez daha tedavi olmak istiyordum dedim kadın o zaman tarlusal vereyim regl olunca gel dedi. Hamileysem zarar vermez mi dedim adet sökücü ya o da yok o da progestan gibi hormon dedi hamileysen de yardımcı olur dedi. Sonra karar değiştirdi progestan ampul verdi 3 tane vurdurucam bu gün. Tabi kan tahlilinden sonra.

Veziir aşko ben hamileyim sen gördün müüü
Aşkııım şimdi gördüüüm daha önce değerim 7 demiştin sanırım onu gördüm tam sınır diye düşündüm yükselsin diye dua etmiştim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı başıma, başımıza inşallah ben kan verdim yine bu gün 10. Gün gecikmenin. Cuma günü negatifti kist oldu sandım ama kist de yokmuş

Kuzum buraya girmemek de iyi bir şey
Ben gitmediğim ve burada hiç birsey okumadığım ay gebe kaldım çok şükür tatile çıktık mesela benek diye bir şey aklımızdan geçmedi bile
Evet kuzum doğru diyorsun kafaya çok takmamak gerekiyor inşallah başarabiliriz bizde
Ay canım mutlaka haber ver ya valla aşırı merak ettim inşallah bebiştir ya bak korkuyordun kist oldu diye

Evet kuzum doğru diyorsun kafaya çok takmamak gerekiyor inşallah başarabiliriz bizde

Ay canım mutlaka haber ver ya valla aşırı merak ettim inşallah bebiştir ya bak korkuyordun kist oldu diye
Evet canım ya kist olmamasına sevindim inşallah birde kanda pozitif çıkar dua edin bana Yarın eşimin doğum günü inşallah ona güzel bi sürpriz yapabilirim

İyiz kuzum sen nasılsınn bebiş nasıl ya ben biraz eli ayağı çektim burdan arada bi bakıyorum buraya çok takılnca kafaya çok taktıgımı farkettm azck kendimi toplayaym dedim
Bebiş iyi teyzesi ama benim boğaz köyü Ya iyi yapıyorsun gerçekten de öyle burası bizi strese sokuyor biraz da

Günaydın canım hamilelik güzelde canım boğazım çok ağrıyor neyse şükür 2 gün kaldı perşembe gideceğim
Ay internet olmazsa biz ne yaparız ya iyi canım sevindim yavaş değil hızlıca toparlan bu aya hızlı ve bebişli bi giriş yap

Canısı ben evde hastayım bu ara aslında ben hep giriyorum ama sizler yoksunuz ben şok herhalde hepsi ekşındalar diyorum yapın yapın ben yapamıyorum siz yapın bari
Yapıyoruz yapıyoruz. Kız ben kan verdim yineedua et yaa kist olmamış az önce muayneden çıktım

Kızlar gynoseed kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Sayı hareketlilik iyi morfoloji iyi. Bir de bunu denemek istiyorum. Yorumlarımızı bekliyorum

Kızlarcım merhaba nasılsınız nasıl gidiyor? Hepinizin yazdıklarını okumaya çalışıyorum 3 grup var yetişemiyorum herkes çok hızlı 18inde test yapıyorum bu kardeşiniz o gün ya batacak ya çıkacak ya tarih yazıcam ya da tarih olucam hayırlısı bakalım Allah ne derse o olur Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin kucaklarımız dolsunnn Hamişlere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…